birsürü şey arıyorum,dvd film,cüzdan,platform,tava vs...

Canım sen dvd arıyormuşsun gerçi ama bende bi dolu vcd var dvd olarak sadece küçük kıyamet var.

Canm tertemiz leke defo hiçbirşeyi yok emin ol resimdende daha hoş penye collezioneden almştm S bedenden L bedene kadr oluo çnki ben 50 ikende giydim hamilrlikte 80 kilo ikendende giydim 2-3 ke kullandm baya uzun ben 1.65 boyum biraz daha uzun galiba birazda göğüsün kaldrmasıyla ilgli canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beğenmene çok sevndm yeleği ama sayfama gel tşk için😄😄😃
Eklediklerim var bakabikirsin sayfama

Eki Görüntüle 1107598 Eki Görüntüle 1107599 Eki Görüntüle 1107600
Cnm ekledim resimi.

vavvv bu çok güzelmiş ama ben böyle abiye tarzı pullu istemiyorum,günlük salaş ayak bileğine kadar düz istiyorum canım,ama bu gerçekten güzelmiş.

ayak numaranız kaç bilmiyorum ama bende bunlar var...36 numara 1 kez giydim..15 liraEki Görüntüle 1107605 Eki Görüntüle 1107606
maalesef ayağım 39 canım,haklısın belirtmemişim,başa dönüp yazayım.

Canım sen dvd arıyormuşsun gerçi ama bende bi dolu vcd var dvd olarak sadece küçük kıyamet var.

evet canım sadece dvd arıyorum ve çok istiyorum,bir arkadaşla konuştuk beklemedeyim,buldum sayılır ama çok teşekkürederim.

tamam sayfana geliyorum.

Bu tarz düşünür müsünüz bilmiyorum; siyah, gerçek deri, kullanılmış ama temiz ve çok iyi durumdadır. Küçük gibi çıkmış ama standart cüzdan ölçülerindedir...

Eklentiler

• $IMG_1558.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_1559.JPG
    68,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_1562.JPG
    63,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_1563.JPG
    65,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_1556.JPG
    63,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_1564.JPG
    110,8 KB · Görüntüleme: 64
karnıyarık tenceresi var hisar çok az kullanılmış istersen işini görürse

şöyle bir elbise var canım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709212&page=6
canım burda caroline marka siyah cuzdan var

buda boydan yazlık elbise

Hepsine cevap verdiniz benim cuzdan haric 😜😜

Hepsine cevap verdiniz benim cuzdan haric 😜😜

ara ara girdiğim ve hızlı hızlı baktığım için oldu canım,sanırım birkaç arkadaşa daha yazamadım.çünkü ihtiyaçlarım çok ve bana yazan arkadaşların normal satış sayfalarına bakıp tek tek ürünlerini inceleyip toplu alışveriş yapmak istiyorum.kargo parası ödemişken birşeye yarasın istiyorum.bugünde aksi gibi işler yoğundu ayrıntılı bakamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…