- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
genelde bende öyle görüyorumsaat sola, bilezik sağa diye biliyorum ama çok da emin değilim açıkçası..
:) teşekkürlerTercih meselesi, ama çoğunluk saati sol koluna takar.
kural değilde hani vardır ya erkekler şu koluna takar bayanlar şu koluna tartışması onun için merak ettim :)Ben saat soldayken daha rahat ediyorum, bence öyle şu şuraya takılmali diye bi kural yoktur ya.
teşekkür ederim yorumunuz içinSaat sola takilir da bilezigi istediginiz tarafa takabilirsiniz...
Saatin sola takilmasinin nedeni de sağ elimizi cok hareket ettirmemizden dolayidir. .
Bir de onceden saatler kostekliydi cebe konuyordu. Ayari yapilacagi zaman Sol elle tutuyorlar sag elle de ayarini yapiyorlardi. Bu aliskanlik böyle süre gelmistir...
:) :) :) en mantıklisi ama bende takıntı oluyo sağa takıyorum sola takmış birini görünce yanlış yanlış taktigimi düşünüp sola alıyorum sağa takmış birini görünce yine strese giriyorum durduk yere :) :)Ben canin necaninistiyosa oraya takilir diye biliyorum
Isin Zormuş valla:) :) :) en mantıklisi ama bende takıntı oluyo sağa takıyorum sola takmış birini görünce yanlış yanlış taktigimi düşünüp sola alıyorum sağa takmış birini görünce yine strese giriyorum durduk yere :) :)
Solaklar sağa takarlar saati, öyle değilse sola takılır. Kadını erkeği yok yani.:) :) :) en mantıklisi ama bende takıntı oluyo sağa takıyorum sola takmış birini görünce yanlış yanlış taktigimi düşünüp sola alıyorum sağa takmış birini görünce yine strese giriyorum durduk yere :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?