birşey soracağım ? ! ?

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
kızlar dert değil ama birşey soracağım konuyu nereye açacağım bilemedim.sorumun cevabını öğrenince konu kapatılabilir...

bilezik hangi kola takılır(altın bilezik)
saat hangi kol a? ??

şimdiden teşekkürler :)

hangi tarafa istersen oraya tak illa saat solda bilezik sagda olacak diye bi kural mi var Ben bi bilegime birsey takinca agirlik cokuo nedense ya ikisinede takacam ya hic takmam

Saat sola takilir da bilezigi istediginiz tarafa takabilirsiniz...

Saatin sola takilmasinin nedeni de sağ elimizi cok hareket ettirmemizden dolayidir. .
Bir de onceden saatler kostekliydi cebe konuyordu. Ayari yapilacagi zaman Sol elle tutuyorlar sag elle de ayarini yapiyorlardi. Bu aliskanlik böyle süre gelmistir...

teşekkür ederim yorumunuz için
resmen tarihini anlattiniz olayın :) kadınlar kulübünü bu yüzden seviyorum ışte :) AKILLI KADINLAR KULÜBÜ OLMALI SİTENİN ADI :)

Ben canin necaninistiyosa oraya takilir diye biliyorum
:) :) :) en mantıklisi ama bende takıntı oluyo sağa takıyorum sola takmış birini görünce yanlış yanlış taktigimi düşünüp sola alıyorum sağa takmış birini görünce yine strese giriyorum durduk yere :) :)

ben de ne zaman nereden alıştığımı hatırlamıyorum bile ama heppp sağa takarım saati. bilezik zaten takmadığım için sorun da olmuyor. başkasının neyi neresine taktığına da hiç dikkat etmemiştim açıkçası. bazen saatin yanına ince bilekliklerden de takıyorum hoş oluyo. o sağ sol meselesi pantolon ya da gömlek düğmelerinde oluyor diye biliyorum ama ..

saat -özel uretim degilse- sol kola takılacak sekilde tasarlanır.

bilezigi de bos olan kolunuza takarsınız...

ek: saati unutup karıstırdıgınızı yazmıssınız,
saat ayar pimi elinizle kolaylıkla ayarlayabileceginiz sekilde parmaklara bakan yönde olmalı,
diger turlusunu deneyin, saatiniz kolunuzdayken öbür elinizi bileginizi cevirerek bukmek zorunda kalırınız ; )

Isin Zormuş valla baska konulardada boyleyse hicbizmn kim napmis diye bakmadim bence sende tersini yapmis birini gorunce o yanlis takmis diye dusun .p

Solaklar sağa takarlar saati, öyle değilse sola takılır. Kadını erkeği yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…