- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okumam uleeen 6 sayfalık kandirmisssin milleti :))))))
Ben bunu anlamıyorum Türkçe sınavında miyiz?
Bence uyuyup kaldı![]()
Millet sanırım yeni konu açmış bi bakıverin orda da 7 sayfa olmuş özet geçmiş sizlere veee konu 4 aylık evlilikte eş durumu
Okumam ki gene de saat kaç olmuş ayıp aaaaa![]()
Sorun “ okur musunuz?” muydu?
Yeni evliyim ve çok karışığım adlı konu hayatın içinden deHangi konu kız o biz burada bekliyoruz
Yeni evliyim ve çok karışığım adlı konu hayatın içinden de
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-cok-karisigim.1050556/page-7#post-54292403Ya linkini kopyala hayrina o konu sahibi de resmen bizi bekletti ask olsun ona ya![]()
Herkese günaydinlar. Öncelikle yorumlarınız ıçın sizlere çok teşekkür ediyorum. O konuyu acan ben degilim bunu belirteyim. Dün gece hemen paylasacaktim fakat bu sitede insanin atesine su serpecek acisina destek olacak insanlar kadar moralini bozan ve sanki biz buraya bunlari yazarken gururla yapmisiz gibi üstümüze gelenlerde bir o kadar cok.. yasadigim evet belki berbat biseydi fakat su ana bakiyorum dışardan bir bakis acisiyla değerlendirilmesini istiyorum. Yoksa herkes aklindan razi tabi. Amacimiz lutfen birbirimizi aydinlatmak olsun. Buraya sorunlarini yazan insanlar gözyaslariyla yaziyor ne halde kim bilir. Ama alay edenler o aciya daha beter körükle gittigini bilsin lütfen..yazim kurallarini söyleyen arkadaslarim icin tekrardan gozden gecirip gece paylasacagim cunku hepimiz gece musaitiz sanirim.sevgiyle kalin
Ben bunu anlamıyorum Türkçe sınavında miyiz?
Herkese günaydinlar. Öncelikle yorumlarınız ıçın sizlere çok teşekkür ediyorum. O konuyu acan ben degilim bunu belirteyim. Dün gece hemen paylasacaktim fakat bu sitede insanin atesine su serpecek acisina destek olacak insanlar kadar moralini bozan ve sanki biz buraya bunlari yazarken gururla yapmisiz gibi üstümüze gelenlerde bir o kadar cok.. yasadigim evet belki berbat biseydi fakat su ana bakiyorum dışardan bir bakis acisiyla değerlendirilmesini istiyorum. Yoksa herkes aklindan razi tabi. Amacimiz lutfen birbirimizi aydinlatmak olsun. Buraya sorunlarini yazan insanlar gözyaslariyla yaziyor ne halde kim bilir. Ama alay edenler o aciya daha beter körükle gittigini bilsin lütfen..yazim kurallarini söyleyen arkadaslarim icin tekrardan gozden gecirip gece paylasacagim cunku hepimiz gece musaitiz sanirim.sevgiyle kalin
Anlaşılacak biçimde yazılması elbette önemli bunun için birşey demiyorum. Ama de yi ayır, ki ayrı yazılmalıdır diye cemkirilmesi bu tarz sitelerde bana abartı gibi geliyor. Çünkü yazan kişinin bu konuda bildikleri yetersizdir, gözünden kaçmıştır ya da unutmuştur. Ufak tefek yazım yanlışları için karşıdakini çok yadirgamamak gerekir. sizin için demiyorum ben genel konuşuyorumNeden sadece sınavlarda mı Türkçe doğru kullanılmalı??
Türkçe'yi doğru kullanıp, anlatmak istediğini karşıdaki anlayacak kadar düzgün yazmak sınavda gibi mi hissettiriyor?
Nokta, virgül, imla, soru işareti, -de -da eki nerede ayrılır, ki bağlacının amacı ne bilmeyen bir sürü insan var ne yazık ki..
Konuları okurken "dedim, dedi" diye içiçe yazıp bunu diyen kim o ne demiş diye ayırarak okumak zorunda mıyım?