• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birşey merak ediyorum?

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
günaydın bayanlar.ya bişey takıldı aklıma.ben adete 4 gün kala bhhgc 63,5 dedim ya idrar stribinde de çok net çıkıyo.bugün hala adetime 2 gün var.bu kadar net hissetmem anormal değil mi?meme uçlarındaki değişiklik,halsizlik falan?bi de çok ciddi kasık ve bel ağrım var.acaba bi risk mi bu?adetim geçmeden sevinmeyeyim mi hamileyim diye?

günaydın bayanlar.ya bişey takıldı aklıma.ben adete 4 gün kala bhhgc 63,5 dedim ya idrar stribinde de çok net çıkıyo.bugün hala adetime 2 gün var.bu kadar net hissetmem anormal değil mi?meme uçlarındaki değişiklik,halsizlik falan?bi de çok ciddi kasık ve bel ağrım var.acaba bi risk mi bu?adetim geçmeden sevinmeyeyim mi hamileyim diye?

canım yaşadıkların çok normal ben adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırdım degerim 465 dı ve senin gibi kasıklarım belim çok agrıyodu gögüslerim hassastı yani yaşadıkların çok normal :40::40:

canım benimmm yaa inşallah hadi bakalım ama bende kızlar gibi düşünüyorum biraz daha beklee:) umarım güzl haberlerini alırız

Arkadaşlar 8+4 gunluk hamileyim. Bazen basim agriyor ama mide bulantisi, kusma, aserme yok. Bazen adet sancisi gibi sancilarim oluyordu, onlar da 1-2 gundur bitti. YAZ adli ilaci kullanirken üstüne hamile kaldim. Hersey normal mi sizce? Tatli, aci, eksi herseyi yiyorum bu arada:)) istahta sorun yok yani..

Back