• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birşey Kafama Dank Dedi.

Insan kendi kendine konuşur evet ama bir kişi annesinin kendi kendine sürekli konuştuğunu farkedecek kadar sık ise başka bişiler olabilir.

Bu site cok acayip 2008 de üye oldum. Fal baktiran mi dersin evleneceğine erkeği kandirip kızlık zari diktiren mi dersin her cesit insan var. Burdan da anlaşilcagina göre forum üyelerinin islamla pek alakadi yok. Fal bölümde ben fal baktiriyom ama inanmıyorum demelerini gördüm. Herkesin günahı kendine ama bile bile kafes oluyor insanlar uyarınca yobaz oluyoruz.

şimdi cevap bulamayınca bütün üyelere mi sarmaya başladınız önce benim sorumu cevaplayın. Allah istemezse yaprak kımıldamaz bu lafına istinaden diyorum ki Allah istemezse o doktorlar okuyup da çalışabilir miydi o eczacılar o laçları üretebilir miydi ? buna cevap ver seni ayakta alkışlıcam

Allahın izni olmadan yaprak kıpırdamaz doğru. O zaman bu konuda doktor olanlar ilaç üretenler Allahtan izinsiz mi oluyor ? Buna bir cevabınız var mı hanımefendi
Arkadaşım ben ilaç kullanma mı dedim. Ben ilaç kullanan ağır hastaya kullanma bırak diyerek vebale girecek birisimiyim. Herşey vesile şifa Allahtan. O ilaç üretenlere laf mi dedim sanki.

Hiç bir sıkıntısı olmayana bile antidepresam veriyorlar. Yaz ilacı gitsin. Insan iradesiz mi? Ufacık sorunları kendisi yenemiyor mu? Ağır hastalar mecbur kullanacak. Beyin kaynakli şizofren ve sara hastaları kesin kullanmalı zaten. Aksinimi söyledim. Ben inanılmaz derecede bir obsesif bozukluk hastayım. Takintilarim aklımdan yemin ile 1 dakima aklımda çıkmaz. Rüyamda bile takıntılıyim. Beyin dengem mi bozuk şimdi? Ilaclar kullandım kısa süre. Beter oldum. 5 aydır tamamen bıraktım ilacı çok şükür yüzde 80 bitti okb.

Madem dengem bozuk beynimde ilaçları bıraktım nasil düzeldim?

Kendinizle çelişiyorsunuz konunun başında şizofren olabilir diyen sizsiniz, şimdi ise şizofrenlerin ilaç kullanması gerekli diyorsunuz.....

Kendinizle çelişiyorsunuz konunun başında şizofren olabilir diyen sizsiniz, şimdi ise şizofrenlerin ilaç kullanması gerekli diyorsunuz.....

Goldberry akli dengen yerinde mi bilmiyorum. Şizofreni olabilir dedim ben ilk mesajda. Ben o mesajda ilaç kullanmasin mi dedim. Lafi oturma organınizdsn değil de düşünme organınizdsn anlamanizi öneririm.

Ayrıca yukarı yazdığım okb ye de cevap verin. Ben ağır okb olmama rağmen ilaçları bırakınca terapi falan da görmeden nasıl yüzde 80 iyileştim. Hani beyin dengem bozuktu?

Goldberry akli dengen yerinde mi bilmiyorum. Şizofreni olabilir dedim ben ilk mesajda. Ben o mesajda ilaç kullanmasin mi dedim. Lafi oturma organınizdsn değil de düşünme organınizdsn anlamanizi öneririm.

Ayrıca yukarı yazdığım okb ye de cevap verin. Ben ağır okb olmama rağmen ilaçları bırakınca terapi falan da görmeden nasıl yüzde 80 iyileştim. Hani beyin dengem bozuktu?

Valla cevaplarınızdan dolayı okb pek düzelmiş gibi durmuyor. Ayrıca hakaret etmeniz karşısında yasal haklarımı kullanmak zorunda bırakmayın beni

Valla cevaplarınızdan dolayı okb pek düzelmiş gibi durmuyor. Ayrıca hakaret etmeniz karşısında yasal haklarımı kullanmak zorunda bırakmayın beni

Çok korktum. Özür dilerim kusura bakma affet nolur çok pişmanım cahilim kusura bakma ben ettim sen etme beni dava etme aileme ne derim

Çok korktum. Özür dilerim kusura bakma affet nolur çok pişmanım cahilim kusura bakma ben ettim sen etme beni dava etme aileme ne derim

bence sözlerini ölçerek kullanmalısın tatlım Şeriat kanunlarına göre yönetilmiyoruz ;) Bak sitenin en altında yazanları oku istersen. beni sinirlendirmek için elinden geleni yaptın ama ben izmirliyim hem atatürkçü hem müslümanım. hoşgörü sahibiyim. seviyeler farklı o yüzden seninle konuşmayacağım daha fazla uzatma. okb tatmin yeri değilim ben :)

Evet annem namaz kılıyor. Kur'an okuyor. Şizofreni çok uzak anneme iyice araştırdım.Psikozu da araştırdım tanımı uyuyor ama derinleştikçe o da olmuyor ağır depresyon geçirdiğini kimse ile konuşmadığı için bunu kendi ile konuşarak attığını düşünüyorum. Asla intihar vs. girişimi olmadı. Tek yaptığı şey geçmişe dair kendi ile konuşmak ve yalnız kalma isteği bende annemle doktora gitmeyi düşünüyorum ama başka şehirde okuduğum için fırsat bulamadım kardeşim 12 yaşında kardeşim götürecek doktor kabul ederse doktorla telefonla konuşup anlatacağım ama bunu yaşayan varsa anneme nasıl destek olabilirim neler yapmalıyım bunu öğrenmek istiyorum.

Evet annem namaz kılıyor. Kur'an okuyor. Şizofreni çok uzak anneme iyice araştırdım.Psikozu da araştırdım tanımı uyuyor ama derinleştikçe o da olmuyor ağır depresyon geçirdiğini kimse ile konuşmadığı için bunu kendi ile konuşarak attığını düşünüyorum. Asla intihar vs. girişimi olmadı. Tek yaptığı şey geçmişe dair kendi ile konuşmak ve yalnız kalma isteği bende annemle doktora gitmeyi düşünüyorum ama başka şehirde okuduğum için fırsat bulamadım kardeşim 12 yaşında kardeşim götürecek doktor kabul ederse doktorla telefonla konuşup anlatacağım ama bunu yaşayan varsa anneme nasıl destek olabilirim neler yapmalıyım bunu öğrenmek istiyorum.

psikotik depresyon da olabilir tabii doktora gitmeden teşhisi almadan şimdi ne desek boş olur gibime geliyor. teşhisi aldıktan sonra burada gelip anlatmanız ona göre size cevap vermemiz daha doğru olur.

Back