- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
-
Kendi kendine konuşma şizofren belirtisidir. Annemiz namaz kılabiliyor mu? Yada kılıyor mu namaz?
Annem kendi kendine konuşuyor tepkiler veriyor ve gülüyor.Sürekli tek başına oturma isteği var kapıları kapatıyor.Ben artık bundan çok yoruldum. Annemi bi kez psikayatriye gönderdim ama ne dediğini anlatmıyor bana yarın bi kez daha gidecek ama sizde buna benzer şeyler yaşıyor musunuz bu bir hastalıksa ismi var mı ? Bazen beni dinlemiyor bile iki saat anne demem gerekiyor annemle dertleşemiyorum bu çok kötü birşey.Önceden ciddi acılar yaşadı sosyal bir insan da değil kendi kendine konuşarak atıyor ama konuştuğu şeyler geçmişe dayanıyor ve annemin hareketlerini toplum değişik algılıyor.
Arkadaşım "psikolojik sorunlarmış annesinin". Senin sorduģun soru ne alaka yine namazla dua ile mi çözeceksin beyin kimyasının bozulmasını. Hey Allahım sen insanlara akıl ver !
Evet dua ile çözeceğim var mı? Dünyada Allahın izni olmadan yaprak dahi kıpırdmazken söyledigin seye bak dua ile mi çözeceksin. Birde müslümansindir sen. Dua ve namaz ile mi çözecekmisiz. Laflara bak laflara. Doktorun verdiği haplar iyileştiriyor demi insanı. Şifayi hap veriyor insana sizin kafaya göre.
Size göre de doktora gerek yok kendiniz çözün her işi. Eğer ki Allah izin vermeseydi antidepresanlar ne üretilirdi ne kullanılabilirdi. Sizin bakış açınız çok dar biraz geniş açıdan evrensel açıdan bakın diyeceğim ama çok zor yasize göre doktora gerek yok kendi kendinizi tedavi de edebiliyorsunuzdur siz eminim. Ayrıca benim müslümanlığımı burdaki iki cümlemle yargılayacak kadar müslümanlığın getirdiģi hoşgörüyü taşımayarak siz kimin müslüman olmadığını belli ediyorsunuz.
Yanlışlıkla nickiniz üzerine tıkladım izmiri gördüm. Onun icin hic tartışmaya girmicem. Herkes aptal siz akillsiniz. Dua edin namaz kılın diyince yobaz oluyoruz.
Eskiden kafirleri müslüman yapardik Osmanlı da şimdi Müslümanı müslüman yapmaya çalışıyoruz.
BenceKendi kendine konuşma şizofren belirtisidir. Annemiz namaz kılabiliyor mu? Yada kılıyor mu namaz?
Hiç gerek yok bunlara,yakışmadı sana,bence uzatma,batıyosun arkadaşımYanlışlıkla nickiniz üzerine tıkladım izmiri gördüm. Onun icin hic tartışmaya girmicem. Herkes aptal siz akillsiniz. Dua edin namaz kılın diyince yobaz oluyoruz.
Eskiden kafirleri müslüman yapardik Osmanlı da şimdi Müslümanı müslüman yapmaya çalışıyoruz.
ben de sizinle muhatap olmaya niyetli değilim zaten. Müslüman olduğunuz HOŞGÖRÜNÜZden belli
Bence haklısın ama müslümanlığa laf sokman olmadı arkadaşım,şahsına söle,ama müslümanliğına sölemeben de sizinle muhatap olmaya niyetli değilim zaten. Müslüman olduğunuz HOŞGÖRÜNÜZden belli
Sizinki pek belli değil. Namaz dua lafina fobiniz var gibi. Ben orada namaz dua yap ıyilesirsin falan dememe rağmen nasıl bir kafayla anladı iseniz bilemiyorum.
Allah Hidayet nasip etsin
Bence haklısın ama müslümanlığa laf sokman olmadı arkadaşım,şahsına söle,ama müslümanliğına söleme
ben neHiç gerek yok bunlara,yakışmadı sana,bence uzatma,batıyosun arkadaşım
Evet dua ile çözeceğim var mı? Dünyada Allahın izni olmadan yaprak dahi kıpırdmazken söyledigin seye bak dua ile mi çözeceksin. Birde müslümansindir sen. Dua ve namaz ile mi çözecekmisiz. Laflara bak laflara. Doktorun verdiği haplar iyileştiriyor demi insanı. Şifayi hap veriyor insana sizin kafaya göre.
pardonda izmir ne alaka. namaz kilin diyince yobaz olmuyorsun ama il ustunden yuklendigine gore yobaz otesisinYanlışlıkla nickiniz üzerine tıkladım izmiri gördüm. Onun icin hic tartışmaya girmicem. Herkes aptal siz akillsiniz. Dua edin namaz kılın diyince yobaz oluyoruz.
Bence
Şizofren olabılır demen çok iddalı olmuş,namaz kılıyorum,arada kendı kendıme konuşurum,ki herke konuşur,ALLAH bıze karışmaz arkadaşım,konuya giremem,dını konu olur,kapanır,namz tavsıyesı olabılır,ama Allahı karıştırma,ama ilaçlara toptan karşıyım,ayrı konu
Yaprak kımılmadaz Allah dılemedıkçe,Allah dılemez kulu ismedıkçeAllahın izni olmadan yaprak kıpırdamaz doğru. O zaman bu konuda doktor olanlar ilaç üretenler Allahtan izinsiz mi oluyor ? Buna bir cevabınız var mı hanımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?