Birşey Kafama Dank Dedi.

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Annem kendi kendine konuşuyor tepkiler veriyor ve gülüyor.Sürekli tek başına oturma isteği var kapıları kapatıyor.Ben artık bundan çok yoruldum. Annemi bi kez psikayatriye gönderdim ama ne dediğini anlatmıyor bana yarın bi kez daha gidecek ama sizde buna benzer şeyler yaşıyor musunuz bu bir hastalıksa ismi var mı ? Bazen beni dinlemiyor bile iki saat anne demem gerekiyor annemle dertleşemiyorum bu çok kötü birşey.Önceden ciddi acılar yaşadı sosyal bir insan da değil kendi kendine konuşarak atıyor ama konuştuğu şeyler geçmişe dayanıyor ve annemin hareketlerini toplum değişik algılıyor.

Kendi kendine konuşma şizofren belirtisidir. Annemiz namaz kılabiliyor mu? Yada kılıyor mu namaz?

Kendi kendine konuşma şizofren belirtisidir. Annemiz namaz kılabiliyor mu? Yada kılıyor mu namaz?

Arkadaşım "psikolojik sorunlarmış annesinin". Senin sorduģun soru ne alaka yine namazla dua ile mi çözeceksin beyin kimyasının bozulmasını. Hey Allahım sen insanlara akıl ver !

Bence psikiyatra gittiğinizde anneniz odada değilken onun hakkında bilgi verin sonra ilaç yazacaksa ona göre yazsın doktor. Ama bana kalırsa kendini odaya kapatması kendini izole etmek anlamına geliyor. Kendi kendine de gülmesi konuşması vs bana psikoz başlangıcı gibi geldi..

Arkadaşım "psikolojik sorunlarmış annesinin". Senin sorduģun soru ne alaka yine namazla dua ile mi çözeceksin beyin kimyasının bozulmasını. Hey Allahım sen insanlara akıl ver !

Evet dua ile çözeceğim var mı? Dünyada Allahın izni olmadan yaprak dahi kıpırdmazken söyledigin seye bak dua ile mi çözeceksin. Birde müslümansindir sen. Dua ve namaz ile mi çözecekmisiz. Laflara bak laflara. Doktorun verdiği haplar iyileştiriyor demi insanı. Şifayi hap veriyor insana sizin kafaya göre.

Size göre de doktora gerek yok kendiniz çözün her işi. Eğer ki Allah izin vermeseydi antidepresanlar ne üretilirdi ne kullanılabilirdi. Sizin bakış açınız çok dar biraz geniş açıdan evrensel açıdan bakın diyeceğim ama çok zor ya size göre doktora gerek yok kendi kendinizi tedavi de edebiliyorsunuzdur siz eminim. Ayrıca benim müslümanlığımı burdaki iki cümlemle yargılayacak kadar müslümanlığın getirdiģi hoşgörüyü taşımayarak siz kimin müslüman olmadığını belli ediyorsunuz.

Yanlışlıkla nickiniz üzerine tıkladım izmiri gördüm. Onun icin hic tartışmaya girmicem. Herkes aptal siz akillsiniz. Dua edin namaz kılın diyince yobaz oluyoruz.

Eskiden kafirleri müslüman yapardik Osmanlı da şimdi Müslümanı müslüman yapmaya çalışıyoruz.

ben de sizinle muhatap olmaya niyetli değilim zaten. Müslüman olduğunuz HOŞGÖRÜNÜZden belli

Bence
Şizofren olabılır demen çok iddalı olmuş,namaz kılıyorum,arada kendı kendıme konuşurum,ki herke konuşur,ALLAH bıze karışmaz arkadaşım,konuya giremem,dını konu olur,kapanır,namz tavsıyesı olabılır,ama Allahı karıştırma,ama ilaçlara toptan karşıyım,ayrı konu

Allah insanlar arasında bilimin gelişeceğini insana zeka verirken düşünmüştür. Siz kafanızı yormayın boşuna bu konularda siz derken bir kişiyi kastettim bu arada

Hiç gerek yok bunlara,yakışmadı sana,bence uzatma,batıyosun arkadaşım

ben de sizinle muhatap olmaya niyetli değilim zaten. Müslüman olduğunuz HOŞGÖRÜNÜZden belli

Sizinki pek belli değil. Namaz dua lafina fobiniz var gibi. Ben orada namaz dua yap ıyilesirsin falan dememe rağmen nasıl bir kafayla anladı iseniz bilemiyorum.

Allah Hidayet nasip etsin

Sizinki pek belli değil. Namaz dua lafina fobiniz var gibi. Ben orada namaz dua yap ıyilesirsin falan dememe rağmen nasıl bir kafayla anladı iseniz bilemiyorum.

Allah Hidayet nasip etsin

Ben dua namaz için manevi destekler dedim dikkat ettiysenizz ama dikkatli olmadığınız hemen beni araştırmaya başlamanızdan belli amacınızın ne olduğu

Bence haklısın ama müslümanlığa laf sokman olmadı arkadaşım,şahsına söle,ama müslümanliğına söleme

O benim müslümanlığıma dem vurduğu için ben de onun önce kendi müslümanlığını irdelemesi gerektiğini belirttim sadece

Bakın ben ne yazmışım.

Yazdığı cevaba bak bide. Islama karşı kini var ki bu kişinin Hemen namaz dua ile mi iyilesecek demiş. Ben öyle bir şey mi dedim sanki.

Hiç gerek yok bunlara,yakışmadı sana,bence uzatma,batıyosun arkadaşım
ben ne

Allahın izni olmadan yaprak kıpırdamaz doğru. O zaman bu konuda doktor olanlar ilaç üretenler Allahtan izinsiz mi oluyor ? Buna bir cevabınız var mı hanımefendi

pardonda izmir ne alaka. namaz kilin diyince yobaz olmuyorsun ama il ustunden yuklendigine gore yobaz otesisin

Insan kendi kendine konuşur evet ama bir kişi annesinin kendi kendine sürekli konuştuğunu farkedecek kadar sık ise başka bişiler olabilir.

Bu site cok acayip 2008 de üye oldum. Fal baktiran mi dersin evleneceğine erkeği kandirip kızlık zari diktiren mi dersin her cesit insan var. Burdan da anlaşilcagina göre forum üyelerinin islamla pek alakadi yok. Fal bölümde ben fal baktiriyom ama inanmıyorum demelerini gördüm. Herkesin günahı kendine ama bile bile kafes oluyor insanlar uyarınca yobaz oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…