birsey anlaamdim valla cok saskinim

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
KISLAR ANLATMISTIM SIZLERE OKUYANLAR BILIR
TUP BEBEK TEDAVISINE BASLADIK
YANLIZ BEBEK ICIN TEDAVI DAHA OLMADIK HAFTAYA BASLICAZ O ZAMANA RANDEVU VERILDI
BENIM kistimden DOLAYI
GECEN HAFTA CUMA GUNU KAN TAHLILLERI YAPILDIYDI BANA DUNDE SONUC ICIN DOKTOR TELEFON ACTI
SONUC BENI COK SASIRTTI YA
AYNEN BOYLE DEDI--- TAHLIL SONUCLARIN HENUZ TAM OLARAK BELIRLENMEDI AMA HAMILE OLMA IHTIMALIN YUKSEK DEDI :1shok: NASIL OLUYO ANLAMIYOM BEN SUAN HASTAYIM SATEN IKI GUNDUR
NASIL BANA HAMILE OLABILIRSIN DIYO CIKAN SONUCTAN ANLAMADIM BIRSEY COK SASKINIM :1shok:

yaptığın tahliller içinde bhcg var mıydı.Yada diğer kan testlerin hamileleik dönemimdeki değerlerdedir de
hamile olasılığından bahseder.Ama tam bunu söyleye bilmesi için senden bhcg istemedi mi en kısa zamanda.Bazen kist ve bebek aynı anda gelişe biliyor ,ama sanırım hastasın hormonel bir dengesizlikten dolayo bebeğin üstüne adet görebilirsin.Daha önce birçok kez duyduğumuz bir şey bu.
Mesela idrar tahlili yap.Sonra kan testi durumu netleştir.
Ama umarım hamilesindir.

sagol cnm yorumun icin.
ilk defa boyle birsey geliyor basima sadece kan testi yapildi
dun doktor sonucu soledi carsamba gunu gelmen gerekiyor dedi
carsamba gideyim bakayim ne olcak
insallah hamileyimdir senağlama
ama hic sanmiyorum kesin bir yanlisik olmustur

çarşambayı bende merakla bekleyeceğim.istersen bir idrar testi yap ama sabah ilk idrarıyla.

canım inşllh hamılesındır bnde sonucu merkla beklıyorum sonuc alınca bızlerle paylaş canım allaha emanet ol hadı hayrlısı olsun

hayatım senin sürecinde film gibi....eee şimdi hamileysen nolcak???? hani kocanın problemleri filan vardı ya...bebeğe olumsuz etkisi olacakmı ki??? valla bende bişi anlamadım...ayrıca daha tüp bebek işlemlerine başlamadan neden doktorun kanda gebelik baksın ki?? sen bu doktorun işinin erbabı olduğuna eminsin di mi???çünkü önce kocanı filan tedavi edeceklerdi..senin hormon değerlerin kontrol edilecekti...ayrıca 1 hafta niye bekliyosun?? eğer kanda gebelik görünüyorsa 2 gün sonra tekrar kanda beta hcg baktırırsın hamile misin değil misin anlaşılır....sana kolaylıklar diliyorum...bence aklı selim sizleri planlı/projeli yönlendirecek bir doktor bul kendine....yoksa böyle hergün süpriz bir gelişme bildiren doktorla senin yüreğin kalkar kalkar durur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…