• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Birlikten kuvvet doğar kizlar / salon nişanı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

seymaileri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
44
13
28
Merhaba kizlar... her zaman ki mukemmel kiz dayanismamizi buradada gorunce uye oldum. Benim sizin yardiminiza ihtiyacim var. Subat 2014 de nisanim olacak. Salonda yapacağız. Kiyafet ve muzik konusunda yardim eder misiniz? Bir de nişan da sevdicegime hos bir sürpriz yapmak istiyorum onerileriniz var mi?

Son düzenleme:
Merhaba kizlar... her zaman ki mukemmel kiz dayanismamizi buradada gorunce uye oldum. Benim sizin yardiminiza ihtiyacim var. Subat 2014 de nisanim olacak. Salonda yapacağız. Kiyafet ve muzik konusunda yardim eder misiniz? Bir de nişan da sevdicegime hos bir sürpriz yapmak istiyorum onerileriniz var mi?

Canım salon nişanıysa bence kabarık giysen daha gösterişli olur diye düşünüyorum abiye her zaman giyilir bide diğerlerinden farkın olmalı bence:))) renk olaraksa canlı öneririm ışıkların altında somon rengi açık Pembe falan sönük duruyo canım :))))

şu çok az kabarık olan prenses elbiseler çok güzel olabilir bence kabarık giyme onların modası geçti gibi geliyor bana :)

Kizlar tesekkur ederim bugün booool tasli bir balik elbise aldim. Nisanda sevgilime sürpriz olarak da sarki soylemek gibi bir niyetum var ama sizin baska oneriniz varmi pek guzel degildir de sesim ;)

çeşitli lezzetli kurabiyelerle süpriz yapabilirsiniz.yardımcı olabilirim size bu konu da yaptığım kurabiye resimlerini inceleyebilirsiniz $küçük kalp sen ben.jpg $kavanoz kurabiye.JPG $evim güzel evim.jpg $toplu2.JPG

Teşekkür ederim ama ben sözde yaptırdım kurabiyeleri. Ayrica sadece damada yönelik bir şey olsun istiyorum

Back