• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birliktelikte yaşanılan karın acıması ve devamındaki ağrı

TazeYumurta

İZMİR
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
451
2
96
mrb kızlar bana yardım ederseniz çok sevinirim ben nişanlıyım ve nişanlımla birlikte olduk ama benim şöle bi problemim var biz birlikte olurken karnımda bi acı hissi oluyor ve devamında gelen ağrı ilk önceleri böle bi problemim yoktu ama yeni yeni böle bi ağrım acım olmaya başladı bana yardım ederseniz çok sevinirim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:1no2:

enefeksıyon kapmıssındır yanı usutmussundur.bendede bır ara oluyordu.onemlı bısı deıl anlıcagın

canım eğer cinsel ilişkiye yeni başladıysan normal ama aylardır birliktelik yaşıyorsan ve geçmiyorsa muayene yolu görülüyor sana.
adetlerinde sancılımı?
ben 3 yıla yakındır evliyim gecen ay ilişki esnasında kasıklarımdan bi sancı giriyordu vajinama ve makatıma vuruyordu hemen doktora gittim rahim tahriş olmuş dedi bi fitil bi hap bide krem verdi geçti gitti yani geçmesine hemen geçiyor ama mutlaka bi doktora git tatlım.
geçmiş olsun.

umarım öyledir biraz korktum sanki, nişanlımda sanırım yumurtalıklarınlada ilgili olabilir dedi ama doktora gitmedik geçer umarım eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

adetlerim sancılı değil yaklaşık 6 aydır birliktelik yaşıyoruz ama şu son birlikteliğimizde olmaya başladı mafoldumben

Back