Birliktelik esnasındaki ağrı???

mminis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
244
167
53
29
Merhaba kızlar, 1,5 aylık evliyim. Çocuk düşünüyoruz. Ovulasyon zamanıma göre birliktelik yaşadık. Ovulasyon üzerinden yaklaşık 10 gün geçti. Bat’a 7 gün var. Test için bat’ın geçmesini bekliyorum.
2 gündür yaşadığım ilişki sırasında kasık ağrısı oluyor. Aslında dünki ilişki “sonrasında” biraz oldu. Ancak bugünki ilişki “esnasında” dayanılamayacak düzeydeydi ve yarıda bırakmak zorunda kaldık. Hatta karnımın yan kısımlarına vurdu ağrısı.
Hamile miyim bilmiyorum, bu ağrı bir hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa yumurtalık kistleri seçeneğini mi düşünmeliyim? Daha önce böyle bir ağrı hissetmemiştim.
Bu arada son 1 haftadır kasık bölgemde gün içinde çok hafif kramplar oluyor ara sıra.

Cevaplarınızı bekliyorum..

Ovulasyonu değerlendirdiyseniz hamile olma şansınız yüksek ve ilk kasik ağrıları olur ama birde şöyle düşünelim bu kistte olabilir hic kadin dogumcuya gidip kistiniz myomunuz falan var mi diye baktirdiniz mi

Ü
Ovulasyonu değerlendirdiyseniz hamile olma şansınız yüksek ve ilk kasik ağrıları olur ama birde şöyle düşünelim bu kistte olabilir hic kadin dogumcuya gidip kistiniz myomunuz falan var mi diye baktirdiniz mi
1,5 sene önce bir apandisit ameliyatı geçirmiştim o esnada ultrasonda pko kistlerimin olduğunu ama hamile kalmaya engel olmayacak ve tedavi edilmeye gerek olmayacak kadar küçük boyutlarda olduğunu söylemişti doktor. Bu arada pko belirtilerinin hiçbiri yok bende. reglim hep düzenlidir. 1,5 aydır evliyim ilk kez böyle bir ağrım oldu karnımda ve kasıklarımda. Bu arada ovulasyon öncesini ve gününü değerlendirmiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…