Birlikte zayıflayalım!!

Birlikte motive olalım?

• Yorum

OY: 0 0,0%
  • Foroğraf

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Dontsee

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
2
2
27
Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Ben kilo sorunlarından fazlasıyla muzdarip bir kardeşinizim. Geçen seneye kadar her gün diyet yapmaya çalışıp akşama kadar süren uğraşlar sonrasında akşam doyasıya yiyenlerdenim. Bir gün staj yerindeki hiç sevmediğim bir abi bana "çok kilolusun" dedikten sonra zoruma gidip hırsımdan 25 günde 17kg vermiş bir bayan olarak (plato yani duraklama dönemi dahil) şimdi yine diyete başlamaya karar verdim ancak tek başına çok sıkıcı olduğu için bir birimizi motive edebilecegimiz ablalarima ve kardeşlerime ihtiyacım olduğunu düşünerek buraya uye öldüm. 1 haftadir diyet yapiyorum 85.5 tum ve şuan 81.1 kiloyum. Daha once nasil 17 kg verdigimi paylasmak istemiyorum çünkü çok sağlıklı değil ancak geçen sürede 1 kilosunu bile geri almadım bunu söyleyebilirim. Şimdi benimle sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen bir birimizi motive edebilecegimiz güzellikleri görebilir miyim? :) Adım sevil ve 21 yaşındayım bu arada. Hepinizi öpüyorummm

Merhaba ben de zayıflamayı kafasından çıkaramayan ama nedense bir türlü başlayamayan biriyim.belki de denemelerinin sonucu hiç kilo vermemek bazen de en küçük bir ara vermemde çevremde ki çoğu insandan az yememe rağmen fazlasıyla geri almak beni yıprattı. Aslında bunları yazarken farkettim ki boşa çaba harcamamı engelliyor belki de bilinç altında çözmeliyim, söylemek istememişsiniz ama 17 kiloyu nasıl verdiniz

Sanırım diyet yapmaya kimsenin ihtiyacı yok ya da irade meselesi tabii
Merhaba gercekten 17 kiloyu nasıl verdiniz,eğer geri almadıysanız bu harika yapmak isterim,sonrasında düzgün bi programla birlikte devam edelim.Gerci benim yaşım 36 , metabolizma hızı farkımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…