• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Zayıflayalım 💃

mercurygirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
13
11
3
Merhaba kızlar :) Son zamanlarda bir takım kilolarla boğuşuyorum 🙈 Birbirimizi pozitif anlamda yükseltecek motive edecek süreci paylaşacak zayıflama arkadaşları arıyorum bu konu başlığı içerisinde konuşabiliriz veya kendi aramızda küçük bir grup kurabiliriz veya aynı şehirde bulunuyorsak (ben adanada yaşıyorum) reelde de görüşebiliriz. Ben 27 yaşındayım boyum 175 şu an 75 kiloyum 🙈 hedefim eski kiloma 55-57 aralığına geri dönmek. Zayıflamak isteyen kızlar çıkın çıkın gelin hadi bi gayret azmedip bikaç ayda çözelim şu işi 💃

Bu arada tartı günümüz Cuma günü :) Ben daha önce profesyonel yardım almıştım diyetime çoğunlukla ona göre devam edip burdan da yiyip içtiklerimi paylaşıyor olacağım :)

Ayrıca beraberinde sporumuzu da eksik etmemeliyiz şu sıralar chloe ting challengelarını yapıyorum. Tabii tüm kadınlar bilir ki her gün birbirinin aynısı olmaz ev işiniz olur temizlik olur misafir gelir dışarda yoğun işleriniz olur programa birebir uyamadığımız günlerde yürüyüş gibi farklı alternatiflerle hareketli kalmaya çalışcaz 💃 önemli olan ne kadar yaktığımız ve bu süreci ne kadar hayatımıza entegre edebilirsek devam ettirebilmemiz de o kadar kolay olacaktır 🙃

Vee en önemlisi motivasyon :) gerektiğinde kitap video makale vs önerileriyle birbirimizi motive ediyor olacağız :) ben bu işin esas çözüm noktasının motivasyonda olduğunu düşünüyorum beslenme+hareket+motivasyon üçlüsüyle ortalığı yakcaz 💪🏻

26 yasindayim boyum 163 kilom 72 birkac kez diyetisyene gittim ama basarili olamadim.Motivasyona ihtiyacim var

26 yasindayim boyum 163 kilom 72 birkac kez diyetisyene gittim ama basarili olamadim.Motivasyona ihtiyacim var
Evettt çok haklısın motivasyonsuz asla olmuyor. Ben daha önce bi miktar kilo almıştım sonra vermiştim tabi o zamanlar motivasyon sorunum yoktu ama bu seferkinde ciddi motivasyona ihtiyacım var beraber halletcez 💪🏻

Evettt çok haklısın motivasyonsuz asla olmuyor. Ben daha önce bi miktar kilo almıştım sonra vermiştim tabi o zamanlar motivasyon sorunum yoktu ama bu seferkinde ciddi motivasyona ihtiyacım var beraber halletcez 💪🏻
siteye bu yuzden üye oldum cok ümitliyim olucak insallah.💪🏻🔥

db072d17a8bd1a3f52323c24e5b45845.jpg
O zamannn ilk motivasyon sözümüzle başlayalım mı 🥳

! Ve ilk hap bilgimiz:
ZAYIFLAMA SÜRECİMİZDE BESLENMEYİ NE KADAR AZALTIRSAK AZALTALIM FİZİKSEL HAREKETLİLİĞİMİZİ ARTTIRMADIĞIMIZ SÜRECE İNCELMEMİZ YAVAŞLAYACAK VE DURACAKTIR... BU YÜZDEN ÖNCELİĞİMİZ HAREKETİMİZİ ARTTIRMAK OLMALI BERABERİNDE AŞAMALI BİR ŞEKİLDE BESLENMEYİ KONTROL ALTINA ALMALIYIZ. YANİ ALDIĞIMIZ ENERJİ İLE YAKTIĞIMIZ ENERJİ ARASINDAKİ FARKI AŞAMA AŞAMA ARTTIRMALIYIZ!!!

IMG_20220907_110033.jpg

Günaydın kızlar :) bu hafta kahvaltım bu şekilde domates salatalık yeşillik 10 tane zeytin 1 dilim peynir 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 yumurta. Günde 2 ana öğün besleniyorum kahvaltımı saat 11den itibaren yapıyorum akşam yemeğimi ise saat 19:30dan önce yapmaya gayret ediyorum. Arada ihtiyaç duyduğum saatte 1 ara öğün yapıyorum. Bu arada kahvaltının yanında 1 bardak şekersiz çay içiyorum. Gün içerisinde de canım istediğinde şekersiz çay veya kahve 2-3 bardağı geçmicek şekilde içebiliyorum.

Ayrıca kahvaltı ve akşam yemeğinden önce aç karnına 1 fincan ödem atıcı çay içiyorum. Bu yeşilçay da olabiliyor herhangi ödem çayı karışımları da olabiliyor. Ve yine yemekten önce 1 veya 2 bardak su içiyorum.

Bahsetmek istediğim diğer bir konu şu ki zayıflamak istiyorsak bazı vitaminler çok önemli ben de bu süreçte öğrendim ki vitamin eksikliklerimiz kilo vermemizi engelliyor ve bizi güçsüzleştiriyor. Bi kan testi yaptırıp değerlerinize baktırmanızı öneriyorum bende d vitamini demir ve b12 eksik çıktı. Özellikle d vitamini ve b12 eksikliği kilo vermeyi zorlaştırırmış demir eksikliği ise halsiz güçsüz bitkin isteksiz olmamıza ve odaklanmada problem yaşamamıza sebep oluyor. Ben kendi eksikliklerime göre doktor reçetesiyle eksik vitaminlerimi alıyorum bir süredir size de tavsiye ederim :)

Hadi kızlarrr herkesten deneyimlerini tavsiyelerini isteklerini bekliyorum :) siz de sürecinizi anlatın birlikte çözüm bulalım birbirimizi güçlendirelim 💪🏻

Back
X