Bende öyle löp löp hissederim yazın, hep üstü uzun seçmeye çalışıyorum az kilom kapanır belki diyeKac yazdır terliyorum gram gitmedi daha amakışın aslında kilo vermek için daha uygunmus vücut kendini ısıtmak için daha fazla kalori yakiyomus. Ben yazın kendimi daha bingil bingil hissederim hep montu çıkarıyoruz ondan mı nedense
O kadarlık göbek önceden de vardı bende o sorun değil şu hamile göbeği giderse inşallah16 yaşına girdi kızım
Doğumdan sonra hep minik de olsa göbeğim vardı ama kilo alınca aşırı göbek oldu.
Hiç gitmedi ama zayıf olunca çok dikkat cekmiyordu.
Kardeşim 4 yıl önce sezeryanla doğum yaptı onunda minik göbeği var ama şişko gibi durmuyor işte.
yok diyorum ya cocuk eli gibi diyeSeninde parmakların boğum boğum duruyor mu
oKemik yapisi acayip farkediyor işte. Özellikle @Oksijensizsu veMinik Duduklu Tencere ye anlatamadım iki gündür senin ne işin var burada 58 kiloyla deyip duruyorlar. Bir işim var işte iki bedenlik
kollarim cok kalin benim choco zaten bende cok bariz buyuk alt da yok benim ust kismim genisyok diyorum ya cocuk eli gibi diyeparmaklarim da kiloma gore ince bence
Keske benim parmaklarımda ince olsayok diyorum ya cocuk eli gibi diyeparmaklarim da kiloma gore ince bence
anneme cekmisim ne varsa vucuttaKeske benim parmaklarımda ince olsasuan dolma gibiler.
Bizde ailecek aynı vücut yapisindayizben anneannrm ve
anneme cekmisim ne varsa vucutta
İnşallahIlla vermişsindirsonuçta eski beslenme ize göre çok fark var
Bizimkinin doğum gününe de 23 gün kaldıMaalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benim88. 5 nedir ya nasıl düşeceğim bilmiyorum oğlumun doğum gününe çok az kaldı tosuncuk olacağım fotolarda yukarıda neden Sweet adı çıktı bilmiyorum düzeltemedim Bi türlü
Seninki daha önceBizimkinin doğum gününe de 23 gün kaldı
GünaydınHayırlı sabahlartartı günüm bugün umarım vermksimdir 4 saatlik uykuylayim odem doluyum gec tartilcam
Tavsiye edemiyorum ben kendime adima çünkü yine aynı oranda zıplıyor benimkilerKızlar şimdi garip bir soru olacak ama dün bu konuda sorun yaşadığım için tavsiyede ihtiyacım varspor yaparken özellikle hoplayıp zıplarken göğüsler alıp başını gidiyor sporcu sütyeni olarak öneriniz var mı acaba
Günaydın canımGünaydın kızlar
İlk haftan dimi canım? Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsınHayırlı sabahlartartı günüm bugün umarım vermksimdir 4 saatlik uykuylayim odem doluyum gec tartilcam
Kuru üzümün tatliligidir o. Üzümde çok şeker var kız, akşam yeme sabah ye yersen.Günaydın canımlar hayırlı cumalar
ben bugün sanki akşamdan baklava yemişim ve ağzımda aşırı derecede tatlı hissi var neden acaba akşam sadece yeşil çay ve siyah kuru üzüm tükettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?