• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kac yazdır terliyorum gram gitmedi daha ama😂😂 kışın aslında kilo vermek için daha uygunmus vücut kendini ısıtmak için daha fazla kalori yakiyomus. Ben yazın kendimi daha bingil bingil hissederim hep montu çıkarıyoruz ondan mı nedense😂😂😂
Bende öyle löp löp hissederim yazın, hep üstü uzun seçmeye çalışıyorum az kilom kapanır belki diye 🤦🏼‍♀️

16 yaşına girdi kızım 🤭
Doğumdan sonra hep minik de olsa göbeğim vardı ama kilo alınca aşırı göbek oldu.
Hiç gitmedi ama zayıf olunca çok dikkat cekmiyordu.
Kardeşim 4 yıl önce sezeryanla doğum yaptı onunda minik göbeği var ama şişko gibi durmuyor işte.
O kadarlık göbek önceden de vardı bende o sorun değil şu hamile göbeği giderse inşallah 😂😂

iste biz kiloya odakli oldugumuzdan saniyoruz ki 15-20 kilo vermeye gelecekler :deli:
ben senelerdir 10 verdim 5 aldim 15 verdim 20 aldim derken iste yuvarlanmaya devam ediyorum 3-5 kiloyu dert etsem 30 kilo fazlam olmazdi :D
Kemik yapisi acayip farkediyor işte. Özellikle @Oksijensizsu ve Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. ye anlatamadım iki gündür senin ne işin var burada 58 kiloyla deyip duruyorlar. Bir işim var işte iki bedenlik 😂
o

Maalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benim 🤦🏼‍♀️ 88. 5 nedir ya nasıl düşeceğim bilmiyorum oğlumun doğum gününe çok az kaldı tosuncuk olacağım fotolarda 😭 yukarıda neden Sweet adı çıktı bilmiyorum düzeltemedim Bi türlü 😂
Bizimkinin doğum gününe de 23 gün kaldı 🙊

Kızlar şimdi garip bir soru olacak ama dün bu konuda sorun yaşadığım için tavsiyede ihtiyacım var 😂 spor yaparken özellikle hoplayıp zıplarken göğüsler alıp başını gidiyor sporcu sütyeni olarak öneriniz var mı acaba
Tavsiye edemiyorum ben kendime adima çünkü yine aynı oranda zıplıyor benimkiler 😅 belki sana yarar tabi

Günaydın canımlar hayırlı cumalar 🌾

ben bugün sanki akşamdan baklava yemişim ve ağzımda aşırı derecede tatlı hissi var neden acaba akşam sadece yeşil çay ve siyah kuru üzüm tükettim 😕😕😕😕
Kuru üzümün tatliligidir o. Üzümde çok şeker var kız, akşam yeme sabah ye yersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back