• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gece boyu cene calarsaniz uyanamazsiniz iste boyle :süslü:gunaydin enerciiiiiğğğ :rolleyes:
Tabak mabak hayal oldu. Kızım sabaha karsı kusma ishalle uyandı. Her 15 dk bir kustu arada da wcye koşarak gıttıj. 9 da uyuduk 1 de uyandım😭😭

Bugün yumurta yok azıcık kaşar ekledim tabağima 🙈
Geç kahvaltı örneği atıyorum sizlere buyrun 😂
IMG20230501141903.jpg

Son düzenleme:
sana gore cok biz sismanlara zaten gunde 6 dilim veriyorlar ister 3-3 ye ister 2-2-2 🤭
Gerçekten mi 😂 bende şişmanım ama 2 dilimle sınırlandırıp aç aç geziyordum evin içinde tansiyonum düşüyor 6 hakkımız varsa en azından 4 ünü kullanim

Tünaydın kızlar 😘😘😘😘
Bişey yemeden geldim buraya bakın kıymetimi bilin 😂
Gece yatmadan sabah kalkamazsin dedikleri benim işte her gece uyumuyorum öğlen uyanıyorum 💃
Çay demledim az sonra 2 dilimimi yerim artikin 🥺
Daha çok kendime gelemedim ayilinca gelirim geri :kahve:
Ama dünkü sohbetten sonra bende nerdeyse uyuyakalıyordum😨 misafir gelcek ortada birsey yok🤣🤣 neyseki atlattım her açıdan kazasizzz şükürler olsun Rabbimm💃💃

Tünaydın kızlar 😘😘😘😘
Bişey yemeden geldim buraya bakın kıymetimi bilin 😂
Gece yatmadan sabah kalkamazsin dedikleri benim işte her gece uyumuyorum öğlen uyanıyorum 💃
Çay demledim az sonra 2 dilimimi yerim artikin 🥺
Daha çok kendime gelemedim ayilinca gelirim geri :kahve:
Bebe yokken bende öyleydim özlüyorum o günlerimi 🥲

Sabah güne ılık suyla başlayıp
Pocayla devam ettim 😭 hemde iki taneee
Biraz da börekten yedim
Akşama sağlıkli sağlıksız fark etmez hiçbir şey yemeyi düşünmüyorum. Kendime kızdım şu an ceza olsun. Spor yapıp su içicem sadece
Çikom ceza ver kendine acıma 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back