Arkadaşlar merhaba,
sürekli forumu okuyorum, fakat benim anlam veremediğim bir durumum söz konusu. bir bilgisi olan varsa, başına böyle bir şey gelmiş birisi varsa, yardımcı olabilirse çok sevinirim.
En son adet tarihim, 23 ağustos. ovulasyon testi ile yumurtlama tarihimde eşimle birlikte olduk. bu tarihten, 8 gün sonra, çok koyu, 1-2 damla kanamam oldu. (kanama bile diyemiyorum kahverengi leke şeklindeydi) daha sonrasında sol kasığımda oturunca çıkan bir şişlik gözüme çarptı. bu arada kasık ağrılarım vardı ve halen devam ediyor. ovulasyon testlerini yapmaya devam ettim ve 2.çizginin sürekli çıktığı ve biraz beklediğimde diğeri kadar koyu olduğunu gördüm. çok nadir arada mide yanması, bazen tansiyon düşmesi yaşıyorum. (normalde yaşamadığım şeyler) dayanamadım ve adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım. değerim 1,2 çıktı. "gebelik yok evham yapıyorum" diyip, tarihimi bekledim. bugün itibariyle adetim 4 gün gecikti. dün akşam ve bu sabah yine idrar testi yaptım. negatif. kasık ağrılarım ve göğüslerimde şişlik var. böyle bir durum başına gelmiş olan var mı? sizce ne olabilir?