aaa yeliizzz Allah aşkına saçma sapan konularla tatsızlık çıkmasın lütfen benim de seninde uğraşmak zorunda olduğumuz çok daha önemli olan konular var..şuanda neyapmaya çalıştığını anlayamadım idil yok burda o olmadanda onun hakkında bi konunun konuşulması doğru değil..benim anlamadığım idil isterse gelir isterse gelmez bu seni neden bukadar alakadar etti bence boşver yaa isteyen gelir isteyen gelmez ben hiç takılmıyorum böyle şeylere ayrıca yelizzz istersen gelirsin istersen gelmezsin herkes için bu koşul geçerlii..3-5 kişi konuşursunuz nedemek tinker ben çiğdemdenmi bahsediyosun anlayamadım ben sana gelme mi dedim böyle yazıyorsun ayıp ediyorsun arkadaşımmm bence sende uğraşma böyle boş konularlada canını sıkma...burası herkese açık bir topik isteyen gelir isteyen gelmez....ayrıca burası yeri gelir 3-5 kişi olur yeri gelir 10-15 kişi olur..sen bunalara takılmaa..ben seni gerçekten severim bilirsin ama gerçekten bu hayatta çok daha önemli konular var uğraşmamız gereken....herkesin fikrine saygı duyarızz idillde belliki baya bi canı sıkılmış yoksa neden gitsin onca şey paylaştı bizimle...bence anlayıp dinlemedende yargılayamlım kimseyi kızzz gelip şunları okusa nekadar üzülür haberi bile yok ayıp etmeyelim lütfen yaaa
ben gecenin şu saatinde aglayarak yazıyorum bunlarıki demekki benim için boş önemsiz bi konu degil bu.
ben idile kızmakta sonuna kadar haklıyım katılan olur katılmayan olur inan hiçte umrumda degil.ben bu topige geldigimde bebegimi yeni kaybetmiştim birsürü paylaşım yaşadık meraklandık üzüldük sevindik bunların hepsini birlikte yaptık.
idile yazdıgım mesaj belki çok kırıcı ki öyle gelse üzülürmü kesinlikle ama o gittiginde kimseye haber vermeden ben üzüldümmü evet üzüldüm kırıldımmı evet kırıldım.birazda aynı şeyleri o yaşasın ama inan senin yazdıgın msj daha kırıcıydı. benim için.
bu topikteki çogu insan beni iyi tanır ne kadar arkadaş canlısı oldugumuda çok iyi bilir sen bilmesende olur cansu.
madem herkezin fikrine saygı duymalıyız sende benim fikrime saygı duyarsın bunu belirtir başkada hiç bişey yazmazsın.
3-5 kişi meselesine gelirsek eger o öyle sinirle yazılmış bi kelimeydi ama iyi kullanmışsın dogrusu
bu topikte herkez iyi bilir beni özellikle samimi oldugum kişiler daha iyi bilir.....
benimde çok kırgınlıgım var cansu bakma neşeli olduguma sürekli güldügüme insanları kırmamaya çalıştıgıma
dilimde çok şey var ama içimdekini pat diye söylüyorum bende böyleyim işte
aynı zamanda idil gibi ki eminim çok çocukça bi kırgınlıktır çok kırılgan ya senin arkadaşın hani çok nasrin bi yapısı var yaaa
beni dinle bakalım birazda herkeste dinlesin gerçekten yanımda olan inanlar zaten bu yazdıklarımı okuyunca iyi anlıyacaklar beni eminim bunaa
idil hastaneye gitti merak ettik ayşeden numarasını aldım saatlerce telefon elimde sürekli aradım ulaşmaya çalıştım ki cep telefonumda knt yoktu riske girdim işyyerimden aradım
çigdem dogum yaptı aradım bebekleri hastalandı aradım face 2 gün girmedi aradım.
nesli msn de slm yazdım cvp yazmadı diye telefonu bende olmamasına ragmen okulunu aradım
fatoşu göremedim msj attım
ayşeyi aradım meltemi aradım elif facede ekli degil başkalarına sordum merak ettim
yıldızı hatırlarsın çok zor günler geçirdi yine ben vaedım yanında aradım saatlerce konuştum.
hatice bebegini kaybetti neşelendirmeye çalıştım bebegi oldu aynı şekilde..
merve saatlerce konuştum yeri geldi aradım öyle teselli ettim hamile kaldı aradım tebrik ettim doktora gitti merak ettim aradım
daha hatırlamadıgım diger arkadaşlarımıda aynı şekilde
sana gelince bebegin olmuyodu üzülüyodun aglıyodun saatlerdce msnde facede konuştum seni teselli ettim bebegin oldu tatildeydim duyar duymaz aradım.sorunların oldu facedede olsa sayfalarca elimden geldigince bişiler yazdım yardımcı olmaya çalıştım
arayanlarıda söyleyeyim hak geçmesin ayşe duyar duymaz aradı meltem aradı çigdem aramadı ama bizim onunla aşırı degişik bi iletişimimiz var bi kaç gün sonra o bana ne söylenebilirki bilmiyorum dedi bende bişey söyleme iyiym ben dedim. ki ne kadar üzüldügünü iyi biliyorum.
şimdi bana açık ve net söylermisin yada söylermisiniz benim bebegim öldü daha 6 gün oldu kürtaj olalı hala içimde onun yarasıyla sızım sızım sızlarrken ben. kim beni aradı kim merak etti de gerçekten arayıp sesimi duyarak sordu. ben face yazdım altına yorum yaptınız o kadar he bide sen seversin ya beni sagol ekstra olarak bi msj atmışsın ondada bebegi ölen birisine en son yapılacak şeyi yapıp eylülden kendi çocugundan sorunları olan çocugundan bahsetmişsin. ben o mesajı görünce ne yazdıgımı geçiyorum ne düşündügüme geleyim keşke benimde bi bebegim olsaydıda yemeseydi dedim kendi kendime dert ettigi şeye bak dedim ama sana yazdımmı bunu hayır yazmadım yazmazdımda.ben ne yaptım yine sana telkinşler verdim teselli etmeye çalıştım elimden geldigince kendi bebegimin acısını bıraktım sana yardımcı olmaya çalıştım
şimdi sana soruyorum senin o kıymetli arkadaşın çok kırılgan ya çok hassas bi yapısı var ya kime neye kırldıysa atrtık sen gelip burda onu bana car car savundun ya bana söylermisin burdan çekip gidecek olan kimmiş kırılan üzülen kimmiş ?
inanın artık umrumda degil tekrar ediyorum beni gerçekten seven deger veren insanlar bu yazımı okudukları zamanda yanımda olucaklardır gidende gider artık ne yapalım.
bunlara ragmen benden taraf hakkım geçtiyse eger sonuna kadar helal olsun herkese
ben burda kimseyi kırmamaya özen gösterdim herkez bilir ayşe benim çok samimi arkadaşımdır ama öyle olmasına ragmen idil kimse gelmiyo diye üzülüp msj yazdıgı zaman ve karşılıgında ayşeden sert tepki alınca ayşeye yanlış yaptıgını söyleyecek kadarda kendimden eminim ki ayşeyi kırmak pahasına yaptım bunu.
şimdi sen gelip bana yanlış yapan arkadaşına kızdım diye gelmeyebilirsin herkez için geçerli diyebiliyorsan ben durur düşünürüm seninle olan arkadaşlıgımı.
son olarak söylemek istedigim birşey var bunları yazarken ben bebegimin ölümünü kullanıp duygu sömürüsü yapmadım asla yapmamada hiç bir annede yapmaz benim acım bana yetiyor zaten emin olun. gerçekten yanımda olan kişiler yanımda olmaya devam ediceklerdir gerek telde gerek facede gerek msn de farketmez.