- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
ya işt hala bu sekılde korunanlar var cansu sekıl 1 A....OOOF BEN ICMEDIM AMA AKLIMA GELMEI CIDDEN..DIYOM YA BU ARALAR SALAK GIBIYIM..NASIL OLDU DA DUSUNEMEDIM BIR DE ADAM BANA GUVENDI DUSUN...NORMALDE KONDOM KULLANIYORUZ VE RAHATSIZ DA DEGILIZ AMA BIZIM CMRTESI OLAN OLAY BIRAZ ANLIKTI..OTURMA ODASINDA OLDU....TAAA ODAYA GIDIP KONDOMU ALMAYA USENDIK ACIKCASI BENDE BIRSEY OLMAZ DEDIM...OOOFF OLE ISTE...KADERCIYIM BIRAZ HERHALDE OLURSADA OLUR NAPİİM ZORLANIRIZ AMA KISMET ARTIK..SENI HESAPLARSAK HAMILE KALMA OLASILIGIN COK DUSUK CANIM YA...AMA BENIM BAKICI KIZINA OLE HAMILE KALMIS 3 AYLIKMIS OGLU SUT KORUR DEMIS AMA MALESEF..AMA HEP TAVSIYE EDIYOR EVDEYSEN COK RAHAT OLUR BIR ARADA BUYUR DIYO...DUSUN BI..AMA SUNU ICINCE NE KADAR EMZIREMIYORSUN..?? BEN ELIFE MESAJ ATIYOM GELSIN TOPİĞE...
bakıcın ölemi hamile kalmışşşş ozaman benimde düşükte olsa hamile kalma ihtimalim var..yaa ben hemen istemiyorum kendim için değil valla eylüle yazık olur...daha minnacık hamile kalırsam bebeğimi emziremem ilgilenemem onun bana ihtiyacı var..nesliii ilacı içtikten sonra 6 saat emzirmeyin diyo o sorun değil o 6 saatte sağılmış sütlerden veririmde eczacıı ilacın birini şimdi birinide akşam içsin demiş..ama prospektüte ikisini birden için diooo anlamadımm elif içmişti ya mesela fevzi kaç aylık elif süt korur morur demedi ama bizimde şöle eşim tamamen içime boşalmadı sadece prezervatfiten biraz sızdı kalktım yıkadım hemen...ama çoğu orda kaldııı napsam bilmiyorum ki??