Kızlar merhaba…Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum aslında o yüzden biraz karışık anlatmış olursam kusuruma bakmayın lütfen olurmu!
Regllerim gayet düzenlidir bilirsiniz.O yüzden ovulasyon günümü parmak hesabıyla bile tespit edebiliyordum hatırlarsanız.Hatta ovulasyon testlerini kullanmayı bırakmıştım bile  Zaten bu ay eşimin uzun süreliğine gideceğini de paylaşmıştım sizinle ve bebek için bir altı ay daha bekleyemeye karar verdiğimizi de…Çünkü ola ki hamile kalırsam tek başıma savaşmak çok zor olacaktı bu durumla!
Sonuç olarak her zamanki siklusuma göre eylülün 6’sı benim ovulasyon günümdü.Ayın nasılsa “şu an olmaz”diyerek 1’inde korunmasız ilişkiye girdikten sonra özellikle hani hep diyorum ya “istersin istersin olmaz en beklemediğin zamanda gelir” o yüzden 1’inden 10’una kadar falan hiç ilişki olmadı aramızda.Özelikle istemedik ‘ya tutarsa ne yaparız!’ diye.Yalnız bu süreçte içimi kemiren bir durum canlandı beynimde.1’indeki ilişkiden bir gün sonra o uzayan akıntıyla karşılaştım tuvalette.”Aman!” dedim;herhalde 6’sında değil de 4-5’inde çatlayacak yumurtam ramazan ayının etkisiyle,kaydı herhalde siklusum diye düşündüm!İlişkiye de ondan girmedim hiç zaten ha çatladı ha çatlayacak diye.
O hafta hiç yaşamadığım bişeyi yaşadım hani yumurtanızın çatladığı gün hissedersiniz ya içinizde bir kıpırdanma;o bende 2’sinden 6-7’sine kadar devam etti.”Ne çatlamaz yumurtaymış bu yaa…  Diyerek espiriler yaptım kendime.Hani “çatlasa bir an önce de; benimde ilişki nasılsa olmadı ,bebek de olmaz diye kafam rahat etse!” düşüncesiyle.Sonrasında göğünsümde bir acı hissettim yanlışlıkla giysi dolabının kapısına değdiğinde!Garip geldi ama takılmadım buna da…Derken akıntı oldu az da olsa!Onu da önemsemedim.
Velhasıl beklenen regl tarihim ayın 20’siydi.Günler böylece kovaladı birbirini.Bir kaç gün öncesinde de sokakta yürürken bir anda düşecek gibi oldum;tansiyonum düşmüşcesine!Regl olmadan önce bir lekelenmem olur benim ve regl olacağımı anlarım;ama eşimin gidecek oluşunun verdiği stresle gecikecek herhalde dedim lekelenme olmayınca…Çünkü koca ay ilişki namına hesaplamalarıma göre normalde ov.dönemi bile olmayan yukarıda bahsettğim oldu sadece.
Derken dün eşime bahsettim regl olmadım diye annesinin ilaçlarını alırken bana da test aldı.”Alma!”değdim halde.O da korktu ya hamileyse tek başına ne yapar diye…Sonuç olarak testi aldım ama yapmadım.Bugün ayın 24’ü oldu eşimi sabah yolladım.Akşama olurum nasılsa dedim;ama baktım ne gelen var ne giden…Stres aldı başını gitti bende…TEK BAŞINA BİR HAMİLELİK YAŞAMAK…!
Sonuçta testi yaptım;negatifi göreyim de rahatlayayım diye…Bir anda ikinci çizgi belirince beynimden vurulmuşa döndüm.Döndüm döndüm tekrar baktım döndüm döndüm tekrar baktım.İkinci çizgiyi böyle bir günde böyle yalnızlık içinde görmemeliydim.O anda yıkıldım.Yanlıştır diye koştur koştur hastaneye gittim kan verdim.kan verirken de hemşire hanıma “evdeki idrar testi pozitifse yanlış çıkarmı!” diye ,cevabını bildiğim halde sordum bir umutla.Ve bana pozitifte pek olmaz deyince ağlamaya başladım hastanenin ortasında.  Tabi bu olay akşamın ilerleyen saatlerinde olduğundan ve bulduğum ilk özel hast.ye kendimi attığımdan kan sonucunun çıkması yarına kalmış oldu…
Hamile haberlerini aldığımızda hep kendiminkini nasıl veririm acaba diye düşünüyordum.Ne kadar coşkulu olabilir diye;ama bir gün içim buruk ağlamaklı ve mutsuz bir şekilde bunu sizinle paylaşacağımı hiç düşünmemiştim.!  Moralim çookkkkkk bozuk…Hamiş kalmak isteyen arkadaşlar lütfen kızmayın bana;biliyorsunuz ben de bebek istiyordum ama eşim yokken değil!  Asla bu şekilde değil… :gitme:
Buruk sevinç derler ya hani!Onu bile yaşayamadım.İçim acıyooo;tek başıma hamilelik yaşamak istemiyorum!
:gitme: Hamile olmuş olmayayım ne oluurrr....!
Yarınki kan testini sonucunu bekliyorum işte şimdi!