Söyleyeyim arzu yoklugundan.
Her yer de söylüyorum söylemeye de devam edecegim,insan tek eşli bir canlı degil.Bir insanı hayatınızın sonuna kadar sevebilirsiniz bu konuda aksini iddia etmiyorum ama bir insanı hayatınızın sonuna kadar isteseniz de istemeseniz de arzulayamazsınız! Cinsellik ilk zamanlar yogun olabilir ama bu sizi kandırmasın;zaman içerisinde azalarak bitme noktasına gelecek.Hatta yeri gelecek 5-10 senelik evlilikler de oldugu gibi 3 ayda bir gibi bir rakama bile düşebilir.Maalesef gerçekler bunlar!
Kendinizi suçlamayın derim,sizin bir suçunuz yok.Tam tersi oldugunu düşündügümüzde de karşınızdaki adamın bir suçu yok.Yani sizin daha güzel,daha bakımlı,daha seksi olmanızdan bagımsız,insan dogası yeniyi arayacak,sizden daha kötü bile olsa,farklı oldugu için,sizden daha fazla arzu uyandıracak başka bir kadın.Aynı şey kadın içinde geçerli,kadınlar bunu kabul etmesede,mide bulandırıcı gelsede maalesef gerçekler bunlar.
Bunun sonucu olarak eşinizin şu anda eskorta gitme ihtimali çok yüksek yada üniversiteli ortamcı kızlarla tek gecelik takılma ihtimali vs.. Yani olay cinselligi istememesi degil,sizi artık sizden bagımsız olarak arzulayamaması.
İnsan tek eşli bir varlık degil bende bunu yeni yeni ögreniyorum ve kabullenmeye çalışıyorum