- Konu Sahibi prettypretty
son cümlene bayıldıııımmmm :) :) bende genelde bu tür iğneli laflarla laf sokarım kocama .... hatta gecen gün bi tartışmada kocalığını sadece evlilik cüzdanında görüyorum gerisi yok dedim ...Kızlar merhaba, benim bir sorunum var ve gercekten yardım almam gerekiyor sizlerden. esimle evleneli 9 ay oldu.Birbirimizi severek evlendik, ve iliskimiz de eskiye dayanıyor yani uzun bir beraberligin ardından evlendik , evlilik oncesi beraber olmadık, kızlar evlilikte cinsellik cok onemli degil mi , biz son zamnalarda o kadar uzun aralıklarla beraber oluyoruz ki : ( sanki 20 yıllık evliyiz, anlayamıyorum ikimiz de cok yogun calısıyoruz ve eve geldigimizde yemekten sonra perperisan halde sızıyoruz. ama bu boyle olmamalı, simdi merak ettiklerinizi yazayım
1. aldatma allah korusun oyle bir durum yok eminim, telefonu hep acık ve ortadadır, gittigi yer bellidir, ailesine duskundur, odada telefonla konusur bazen dinlerim ayıptır soylemesi, hep is guc, yetismeye calıstıgı islerle ilgili arkadaslarına dert yanar, uzatmıyorum, vs.vs. yani allah gostermesin boyle bir sey yok.
2. KENDİNE BAK DİYEceksiniz, ben cok yogunum is acısından ama eve gelince hem dusumu alır guzel giyinirim. bunu sevdigini biliyorum, cirkin bakımsız oturmam yanında.
3. evimizde hzuurumuz da vAR, YANi evden kacan bir hali de yok..
işini yazmıyorum burada ama sıkıntılı bir meslegi var ve surekli problemli insanlarla ugrasıyor, aksam yazıp cizmesi gerekn seyler oluyor, hep yorgun oldugunu soyluyor bana, bir kac kez hadi yataga gel dedim, iste anlarsınız ceyizimden gecelikler falan, yorgunum (aferdersiniz ama) gücüm yok anla beni dedi gitti, iste bundan sonra artık ben hic yanasmıyorum, bu sefer o da yanasmıyor, yani sıklık derecesini sorarsanız 3 hafta 1 kere falan : ( en son dayanamadım, cocuklu bir arakdaslarla gorustuk, onlar gidince, bizim de cocuk olcak mı pretty cigimm dye espri yapmıstı, cocuk yapmak icin once baska sey gerek dedim, yorum yapmıyor : ( kızlar ne oneriyorsunuzzzzz lutfen yardım edin .
yani şaka bi tarafada artık bende başka şeylerden şüpheleniyorum ... genelde k.k ya açılan konular bu yönde ... acaba devlet şapın havaya karışanını falan mı icat ettide bizim adamlara solutuyolar anlamadım gitti ...yakında bende konu acacagım bu durumda oalanarın ortak paylaşım alanı evli ve şen dullar hadi sohbete diye ....zamanla düzelmeleri ümidiyle....