Birlikte olamıyoruz : (

Evet dakika! Türkiye ortalaması oldukça düşük. 20 dk' nın altında. O bakımdan şettirdim :)

iyiki avrupai bi koca bulmusum yaw

cinsellik ne kadar erkek tekelinde olan bir sey... kadin istemese dayak hakaret hatta ve hatta tecavuz...

keske erkeklerimiz daha bilincli ve kabullenmeye de tedaviye de acik olsalar...

Erkekler cok tuhaf yaratıklar ve eslerınden cok cabuk sıkılırlar bence boyle bır durumda kadın arzukladıgını cok bellı etmemelı benı ıstenmıyomusun nıye ıstemıyosun nıye ıstemıyosun dedıkce ıyıce kacarlar kacan kovalanır benden sıze bır tavsıye sabırlı olun beraber olmak ıcın yaklasmayın o konuyu hıc konusmayın o ıstedıgındede cok ısteklı gorunmeyın mutlaka daha cazıp gelecektır bakın ozaman esınız sızınle beraber olmak ıstıcek eger esınız baskasıyla beraberlık yasamıyorsa tabıkı...

cinsellik ne kadar erkek tekelinde olan bir sey... kadin istemese dayak hakaret hatta ve hatta tecavuz...

Nazar deyicek yahu öyle herkesin içinde performastan bahsedilmez, avrupai olan var olamayan var:) Bir de gerçekten kadın istemezse hemen frijit sayılıyor en iyi yaklaşımla tedavi görmesi isteniyor daha kötülerini yazmıyorum bile, erkek istemeyince olabilir insanlık hali, yorgunluktan vs. Tedavi görmesini istesen çoğunun erkeklik gururuna dokunur. Ne zor iş kadın olmak.

Aslında çok espri yapasım var bu dakika meselesinde de konuyu dağıtmayayım :)

Neyse biraz da biz bayanlar veriyoruz cinselliği erkeklerin tekeline. Şunu dersem alınır, şunu dersem erkekliğine zeval gelir diye düşünüp herşeyi erkekten bekliyoruz. Üniversite mezunu olup kocasıyla cinsellik konuşamayanlar var ne yazık ki toplumumuzda. Tabi aynı şekilde bir çok üniversite mezunu koca da cinsel anlamda yapıcıda olsa eleştirilmekten hazetmezler. Halbuki sorunlar konuşulup, çözüme ulaşılabilse mutluluklar artacaktır. Junior Haydar Dümen gibi konuştum yeminle...

(benim de nedense gece gece hep geyigim geliyor konuyu nerden yakalasam da geyik yapsam diye sasiriyorum ama neyse.. konu ciddi.. dagitmiyim :)

erkeklerin geneli daha ciddi ciddi psikolojik rahatsizlik icin bile psikologa gitmeyi sacma-aptalca ve deli isi buluyor kalkip cinsel sorunlar icin terapiste gitmeyi normal karsilamalarina sanirim bi asir var..

esleriyle bile konusamazken.. uzucu..

9 ayda olmaması gereken bir durum.bana göre eşinizin tedaviye ihtiyacı var.iş ne kadar yorsa da stresli olsada 3 hafta çok çok fazla.24 yıllık evliyim en fazla 1 haftadır.hatta regl dönemim 10 gün sürer.eşim strese sokuyorsun beni der.eşim için birlikte olmak stres atma yöntemidir.hadi akşam yorgunluktan sızdınız insan ihtiyac duyunca gece dahi uyanır o anda uykuyu düşünmez

sevgili arkadaşım
paylaştığın konunu yeni evlendiğim dönemde kısmen bende yaşamıştım
çünkü yeni evli bir bayanın aklında, hep sık sık ilişkiye girmek ve bunun hep erkekler tarafından istendiği gibi bir düşünce oluşuyor
yalnız gerçek öyle değil.
çünkü herkesin çalışma şartları, ev düzeni, cinsellikle ilgili beklentileri farklı oluyor
benim eşim çok yoğun çalışan birisi, gecenin 3ünde5inde cep telefonu çalar,işle ilgili konuşur vs.
eee bu kadar yoğun çalışan biriside zaten psikolojik ve fiziksel olarak yorgun oluyor
bence bu konuda eşine kızmak, ince ince laf sokuşturmak yerine biraz rahat bırakmalısın
bikaç günlüğüne işlerden uzak bir tatile çıkma fırsatınız olur mu?
bende sizin gibi endişelendiğim dönemde, kısa bir tatile çıkmıştım eşimle
ve gerçekten işten uzak, dinlenmiş bir vücutla çok güzel bir tatil geçirmiştik
tekrar söylüyorum, konunun eşinin kendisinden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum
sadece yoğun iş temposu, stres vs kaynaklanıyor

Merhaba arkadaş ben bekarım ama şöyle bir önerim var. sakın ha kırılcak, üzülcek aman konuşmayayım bekleyeyiim düzelir demeyin. tamam bu bir kişilik yapısı belki de o önce beynini boşaltıp çok çok rahat bir döneminde yapmak isteyebilir fakat buradada bayanın beklentilerini unutuyorlar ve de çok rahat bir zaman artık yok yani bu iş temposunda bulunmazı çok zor. en iyisi şöyle çok mutlu bir anınızda konuyu açın üzüldüğünüzü ve istediğinizi isteyin yapmıyorsun sevmiyorsun demeyin. sorunuapın. varsa açıkca konuşabileceğinizin sinyallerini verin ama bunu eğer yapabiliyorsanız şöyle onun sevdiği yemeklerden sonra hoşlandığı bir filmn ardından aranızda geen o sesszliğin ve hoş muhabbetin sürdüğü bir dakikada yapın. çünkü cidden 3 hafta uzun bir süre ama belki de o daha verimli olabilmek için uzun aralıklarla yapmayı seviyordur fakat sizde bir bayansınız. bu durumun onu da dinlendireceğini söyleyin

Eşinizin yorgun olduğu bir akşam ona masaj yapmayı teklif edin .Reddeceğini sanmıyorum
Masaj sonrası rahatladıktan sonra belki farklı bir girişimde bulunabilir
Baktınız buda işe yaramıyor o zaman sıkıntınızı dile getirin .
Gerekrse tedavi gerekirse tatil yapın

Bizde 6aylik evliyiz. Ilk gunden beri bu sorunu yasiyorduk.
3gun balayimizda 1kere birlikte olmustuk dusun artik:)
Kendi evimize geldikten sonrada bu durum devam etti.
Defalarca geri bile cevrildim.
Suslen puslen, banyo yaptirirdim vs vs neler neler yinede sirtini donup yatardi.
Benimde esimin isi stresli, ama tum hayatini etkileyecek kadarda yorucu degildi.
Ben cocuk istedigimden dolayi esim sanirim strese giriyordu, birde cinsellikle ilgili sorunu vardi.
Cocuk meselesini astik, onu erteledik artik.
Cinsellikle ilgili sorununu da artik hicbir sekilde dile getirmiyorum, o da bu konuda benide memnun etmek icin ugrasiyor cunku.
Birde artik ilk zamanlardaki gb, suslenmiyorum, ozenmiyorum:))
Istedigimi belli de etmiyorum.
Daha cekingen davraniyorum, hatta bir kac kere geri bile cevirdim, inanki daha cok hirslandi ve usteledi.
Yani esinin bu konuda bir sikintisi varsa, onu rahatlatmaya calis oncelikle.
Stresten uzaklassin. Senide ozlemesini sagla.
Cek elini ayagini bir sure. Sende calisiyormussun zaten, yorgunum demeye sen basla:))
Emin ol ise yarayacaktir.
Birde nedendir acaba erkeklerdeki bu durum son zamanlarda, kac baslik okudum boyle.

Şöyle bir örnek vereyım sana 1senedir birlikte yaşayan bir çift arkadaşım avr evliler. ama kzı arkadaşım sürekli ben istiyorum ama o sürekli film izlemek yemek yemek oynaşmak bunda oteye genelde gitmiyor uzun zamandır dedi. eşiyle konuşuyormuş bu konuyu oda ''- aşkım ben seninle keyifli zöman geçirmeye bayılıyorum nıye herşey sex niye planlı programlı yapıyoruz herşeyi bırak akışına hayttı kasma bukadar .. bazen sen böyle üstelediğin içinde içmden gelmiyor '' demişş..şaşırcak ayada alıncak bvirşey yok inan bana biraz akışına bırak herşey çok daha guzel polur senın nbakışlarınla davranuşlarınla belli etme sürekli istediğini trip sakın ama sakın yappma! EğeR BİR TESPİT yapmak gerekirse şunları sÖYLEYEYİM:

Yorucu bir işide var ondanda olabilir..
Bu sorunları yaşamadan önce ilşki sırasında onu kırıcak libidosunu incilticek bi söz yada harek yapmış olabilrsin istemeden.. erkekler sex ten sonra çok cocuk gibi olurla yuzune bakarlar nasıldı dıye remen.. o yüzden eger yanlışlıkla bile böyle birşey yaptıysan birdaah deikkatl, ol derim. sex konsuunda şakalr yapma derim biraz akışına bırak bakalım :)

3 hafta bana da uzun geldi arkadaşım yeni evli bir çift için.
İşiyle alakalı stresten bahsetmişsiniz ondan kaynaklı olabilir. Kafasına taktığı birşey varsa biliyorsun o olayda beyinde bitiyor, o yüzden yaklaşmıyor olabilir.
Ama bunu oturup konuşmalısınız, şu an ikinizde geçiştiriyorsunuz aancak geçiştirerek bir sonuca varamazsınız.

arkadasım bence endişelenecek bır durum yok..
yenı evlı olmanız sureklı bırlıkte olmanızı gerektırmez.
eşin gercekten yoruluyor anladıgım kadarıyla.
kendısı de soylemıs gucum yok anla dıye.

sorunun kaynagı: "eşinin işi"
cok fazla okumadım, izin gunu varmı yokmu, kaç gun, yazıldı mı bılemıcem okumadım fazla dedıgım gıbı..

bı arkadas yazmıs macun falan yedır dıye. cidden o tarz seyler işe yarıyor. enerjısını yukseltır.
yediriken de dikkatli ol ama. al bunu ye, hayatımız renklensın falan deme :)))
ilk basta sen yıyıormussun gıbı davran, kasıgın ucuyla ye. sonra bak bana soyle faydası oldu boyle faydası oldu, kendımı daha zınde hıssedıorum. enerjım arttı falan de. yemesı ıcın öyle ıkna et.
işe yarar inşaAllah..

bir tv programında dinlemiştim çinko eksikliğinin çok önemli olduğunu,eksikliğinin isstekleri azalttığı bundan kaynaklı olabileceğinin atlanılmaması gerektiğini anlatıyordu..her durum sizle alakalı değildir.her yaptırımı kendimizee yormayalım..

hahahahhahahahahahahahaha bayıldım yorumuna ahahahah

geçici bir dönem gibi geliyor bana.gerçekten yoruluyordur.tatlı şeyler yedir.illa macun olması şart değil:)) fındık fıstık ceviz vss.doping olur.valla bende eşimden öğrendim.eşim bana sürekli sevmediğim halde yediriodu:)) o söledi haha:) tatlı olayıda ablamın önerdiği bişidir.denenmiştir yani:)

Canim ben arkadaslarin söylediklerine katiliyorum. Demekki esin cok yoruluyor is yerinde, enerjisini arttiracak caylar, yemekler vs deneyebilirsin.
Bunun disinda ek olarak sadece sunu söylemek istiyorum. Yukarida isaretledim zaten, saka bile olsa bu tarz cümleler kurmamaya dikkat et, ters tepebilir esin kendini baski altinda hissedebilir, kendini yetersiz hissedebilir, bu isten daha´da soguyabilir. Insallah sorunun kaynagini bularak cözersiniz bu durumu. Bu arada bir soru sormak istiyorum: Balayina falan gittinizmi? Orda nasildi peki, hani is yoktuya ozaman, dolayisiyla yorgunlukta yoktu? Eger ozamanda isteksizdi ise ozaman sorun yorgunluk degil. Ilk önce kaynagi bulmaniz gerekiyor...

ben kendimden şüphe etmeye başladım 7 aylık evliyim haftada bi kez mutlaka günde iki defada oluyor yeri geldiğinde :26:

benmde eşim bazen gece bazen gündüz çalışıyor p.memuru ama hiç yorgunum felan da demiyor

bu foruma girdiğimden beri eşim ve bende sorun olduğunu düşünüyorum :44:

Son düzenleme:
bence cinsel arzusu çok olan erkekler yorgunlukmuş stresmiş işmiş hiç takmaz yaparlar yine..bence biraz erkeğin cinsel arzusu ile alakalı bir durum..bazı erkeklerin yoğun işi olmaz ama cinsel hayatıda yoktur fazla..kısacası erkeğin cinsel arzusuna kalmış kadının seks hayatı..eşleri düşkün değilse cinselliğe cinsellikte sık yaşanmıyor diyebiliriz..yoksa cinsel olarak azgın erkeklerin iş yorgunluğunu falan dinleyeceğini sanmıyorumm sanırım yapacak birşey yok..

Son düzenleme:

Canim stres zaten cinsel arzuyu yok eden en büyük etken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…