- 28 Eylül 2011
- 108
- 24
- 48
- Konu Sahibi prettypretty
-
bence illa bir şeye yormak gerekmiyor ki durumu..
ben de başak burcuyum ,mükemmelliyetçi insan!
karşımdakinden dört dörtlük bekleyemem ki her şeyi...
ilişkilerde en güzel araç empati kurabilmektir bana göre..
evli değilim,bekarım ama iyi bir gözlemci olduğumu düşünüyorum..
buradaki arkadaşlarımın sayesinde,tecrübelerinden edindiklerimle
pek çok farklı bakış açısı kazandım..:129:
bu durum düzelir diye beklemeyin kesinlikle düzelmiyor benim eşimdede aynı sorun var denemediğim şey kalmadı en son yıldım bıraktım artık oda hiç birşey demiyor ve düşün tam 1 yıl olduu
beraber olmadık benımde kadınlık gururum var hep ben birşeyler yapıyordumm çok ağladım çok üzüldüm krizler yaşadım morel bozukluğu tam 7 yıldır evliyim 5 yıldır çekiyorum bu sıkıntıyı son bir yılda ben bıraktım istemeyi oda gayet memnun hiç yaklaşmıyor bana ne yapacağımı şaşırdım en son ayrılalım dedim yoksa git tedavi ol bakalım tedavi olucam dedi ama ben nasıl dayanıcam bilmiyorum çünki eşim bana ilgisiz oldukça kendimi çok kötü hissettim çirkin özgüvensiz beni begendiğini ifade etmediği için kendimi erkek gibi hissediyorum kadınlık duygum yok. onun için siz çok yeni evlisiniz çocuğunuz olmadan bu problemin üstüne durun çocuk olunca cesaret edemiyorsun bazı şeylere
bu durum düzelir diye beklemeyin kesinlikle düzelmiyor benim eşimdede aynı sorun var denemediğim şey kalmadı en son yıldım bıraktım artık oda hiç birşey demiyor ve düşün tam 1 yıl olduu
beraber olmadık benımde kadınlık gururum var hep ben birşeyler yapıyordumm çok ağladım çok üzüldüm krizler yaşadım morel bozukluğu tam 7 yıldır evliyim 5 yıldır çekiyorum bu sıkıntıyı son bir yılda ben bıraktım istemeyi oda gayet memnun hiç yaklaşmıyor bana ne yapacağımı şaşırdım en son ayrılalım dedim yoksa git tedavi ol bakalım tedavi olucam dedi ama ben nasıl dayanıcam bilmiyorum çünki eşim bana ilgisiz oldukça kendimi çok kötü hissettim çirkin özgüvensiz beni begendiğini ifade etmediği için kendimi erkek gibi hissediyorum kadınlık duygum yok. onun için siz çok yeni evlisiniz çocuğunuz olmadan bu problemin üstüne durun çocuk olunca cesaret edemiyorsun bazı şeylere
durumunuz için üzüldüm..
ama konu sahibinin durumu ile aynı olduğunu düşünmüyorum
konu sahibinin eşinin ve kendisinin oldukça yorucu ve stresli bir hayatları var
beden yorgunken önceliği dinlenmektir, efor sarfedici işler değil
o yüzden fiziken ve zihnen yorgun bir insanın cinselliği ihtiyaç duymaması bence doğal birşey..
konu sahibi "ortak tatil gününüz var mı" sorumu kaale alıp cevap yazmadığı için ortak dinlenme günleri var mı yok mu bilmiyorum
varsa, o gün durumun yorgunluktan mı yoksa başka bir rahatsızlıktan mı olduğunu analiz etmek için idealdir bence
Ben sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum bu durumun..
tabiki yorgunlukla başetme kişiden kişiye değişir,genellemiyorum öncelikle bunu söylemek isterim..
ama eşimden billiyorum..tüm gün çalışır..gece sabaha kadar çizim yapar,bilgisayar başında..2-3 saat uyusa amenna..gözleri ağrır,poposu batar oturmaktan artık..ama yatak odasına da zaman ayırır gerekirse uyumaz o gün bunu bile bilirim yani..
Bence de kesinlikle yorgunluktan kaynaklanmıyor. Birlikte olmak kaç dakikalık iş. Hatta yorgunluk alır, rahatlatır. Zaman bulunur yani...
dakika mi
saka bi yana insanin karsisindakinin sadece bedenini degil ruhunu da oksamasi gerekir.. birsey yapmasaniz bile en azindan sevkatle sevgiyle yaklasmasi ne bilim en azindan oksamasi opmesi koklamasi gerekir.. yorgun da bunlar insani yormazki aksine dinlendirir huzur verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?