• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Düşünüp Başardılar...

kedijik

CüMLe_-_MüHeNDiSi
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
2.724
2
158
46
Konya
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Milli Eğitim Bakanlığı

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen

‘Think Quest Eğitim Portalı Proje Yarışması’nda

Tarık Buğra İlköğretim Okulu 1. Kademe Proje Ekibi ilçe ve il birinciliğinden

sonra

Türkiye birinciliği için iddialı.

Proje Öğretmeni Güler Hanım,

Proje Öğrencileri Mustafa,Caner,Osman ve Tuğçe'den oluşan

‘Bilişimciler’ grubu ‘Sevgi Boşluğu’ adlı projeleriyle

önce ilçe birincisi sonrasında da il birincisi olma başarısını göstererek

Türkiye finaline kaldı.

‘Bilişimciler’ iddialı olduklarını belirterek Türkiye birincisi olacaklarına

inandıklarını ifade etti.

Okulun bilgisayar öğretmeni Yasemin Hanım projenin

hazırlanmasında koordinatörlük görevini üstlendi.

(Pervasız gazetesınden alıntı)

Bugün yarışmanın sonucu açıklandı

ve

Kızımın da içinde bulundugu ''BİLİŞİMCİLER'' Türkiye ikincisi oldu...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Önümüzdeki hafta Ankara'da düzenlenecek olan ödül töreninde de

ödüllerini alacaklar.

Bu mutluluğu yaşatarak ilk ödülü aileleri olarak bizler aldık.

Çocuklarımıza gösterdiği özen ve itinadan dolayı

Sevgili Güler Hanımefendi'ye

ve

Projede katkısını esirgemeyen Yasemin Hanımefendi'ye Büyük Şükranlar...

Resimlerini de ödül töreni sonrası ekleyeceğim.

Bugün bana yaşattığı bu mutluluk için Kuzucugumu ve arkadaşlarını kocamannn öpüyorum

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canımm çok tebrik edıyorum kızını ve seniiii hep böyle başarılarını gör inşallah hep yüzünü güldürsün senin çok sevındım kızını tebrik et benım içindeeeturkbayragi

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

Canım seninle komşu olmaktan duyduğum büyük mutluluğu kelimelerle ifade edemem:1hug:

hele ki komşuluk sebebimiz hayatta ki biricik evlatlarımızın başarıları ile ilgili olduğundan sevincim bine yok yok yüzbinlere katlandıturkbayragiturkbayragi

kuzucun senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı :nazar::nazar:sen de kuzucun gibi bir evladın olduğun için çok şanslısın :nazar::nazar:

Allah başarılarını daim etsin:Saruboceq: nazarlardan korusun:Saruboceq:

darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
canımm çok tebrik edıyorum kızını ve seniiii hep böyle başarılarını gör inşallah hep yüzünü güldürsün senin çok sevındım kızını tebrik et benım içindeeeturkbayragi

Tesekkur edıyorum canım benım opuyorumnanaktan
Allah sana da gostersın :Saruboceq:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ay maşallah barekallah,Allah muvaffak etsin gülüm tebrik ederim inanın bu gurbet ellerde yavrularımızın genç arkadaşlarımızın başarılarını duydukça,onlara şahit oldukça göğsüm kabarıyor,müthiş bir haz bu.
Bilimden bilmekten paylaşmaktan ötesi yok bu dünyada...
Kk bayanlarının çocuklarına kocaman maşallah:)
minik prensesin de gözlerinden öperim cancağzım

Ay maşallah barekallah,Allah muvaffak etsin gülüm tebrik ederim inanın bu gurbet ellerde yavrularımızın genç arkadaşlarımızın başarılarını duydukça,onlara şahit oldukça göğsüm kabarıyor,müthiş bir haz bu.
Bilimden bilmekten paylaşmaktan ötesi yok bu dünyada...
Kk bayanlarının çocuklarına kocaman maşallah:)
minik prensesin de gözlerinden öperim cancağzım

Bir zamanlar gurbet elden aynen bu gozle bakan bırı olarak o kadar ıyı anlıyorum kı senı
Dıleklerın ıcın de :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah herkese yasatsın boyle hıslerı

eeee seninle komşu oldukŞeniz Şeniz

dünür olmaya doğru mu gidiyoruz yohsam kızopuyorumnanaktan

zemuszemus zemuszemus

Son düzenleme:
Gerçekten gurur verici bişey bu alkisalkisalkis
Şeniz

tebriklerkkkq.gif

canım seni evladını tebrik ediyorum..:nazar:
inş sana nice nice mutluluklar yaşatır ve kendide yaşar....
Rabbim başarılarını daim etsin inş....a.s.

:nazar:çok sevindim bu akşam moralimi yerine getiren bi haber oldu bu kutlarım kedijik:hooray: allahımm daha nice başarılı haberlerini getirsin sana yavrunun:nazar: gurur duy oda senin gibi bir anneye sahip olduğu için gurur duysun tabiŞeniz Şeniz Şeniz

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

Canım seninle komşu olmaktan duyduğum büyük mutluluğu kelimelerle ifade edemem:1hug:

hele ki komşuluk sebebimiz hayatta ki biricik evlatlarımızın başarıları ile ilgili olduğundan sevincim bine yok yok yüzbinlere katlandıturkbayragiturkbayragi

kuzucun senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı :nazar::nazar:sen de kuzucun gibi bir evladın olduğun için çok şanslısın :nazar::nazar:

Allah başarılarını daim etsin:Saruboceq: nazarlardan korusun:Saruboceq:

darısı tüm annelerin başına:Saruboceq:

Canımmm soyledıklerın cok duygulandırdı benııı
Kolay sevmem Sevdımmı yanılmam
Isparısın sen bunun
Tum ıyı dıleklerın ıcın tesekkur edıyorum Duan ıcın de :Saruboceq:

Şeniz Şeniz Şeniz

Back