- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Bende adetim bitsin basliycam ama önce doktora bu cikicam ben şu akintima bir baskı enfeksiyon var mi yok mu ultrason görüntüsü nasıl rahim ne durumda genel bi kontrol yaptirayim ben bu ay bakicam kendime biraz :)Dene tabi canım adet gelirse ben de deneyeceğim adet bitiminden itibaren 7 güne kadar başlayabiliyorsun ben ikinci gün başlamıştım gebelik olursa yumurtlama sonrasına çok kalmasın diye hayırlısı olur inş
gönder kuzum şuan uzmaan durumundayım :)Kizlarrrrrrrrr hormon tahlili sonuçlarından anlayan var mi olanlar yazsın lutfen
Tamam canim derhal :)gönder kuzum şuan uzmaan durumundayım :)
Canım muhtemelen erken yumurtlamis olabilirsin değerlendirsedin keşke bi ovulasyon testi olsaydı yapsaydın emin olurdunİyi geceler kızlar :) benim adetten 2 gün sonra yumurta akı kıvamında akintim oldu parmak arasında uzayan şeffaf akıntı böyle birşey yaşayan varmı aranızda yumurtlama günü olmadan yada normal birşey mi.. Bi yardımcı olur musunuz
büyük ihtimal ya erken yumurtladın yada iltihap başka bi nedeni yok cnmİyi geceler kızlar :) benim adetten 2 gün sonra yumurta akı kıvamında akintim oldu parmak arasında uzayan şeffaf akıntı böyle birşey yaşayan varmı aranızda yumurtlama günü olmadan yada normal birşey mi.. Bi yardımcı olur musunuz
GÜNAYDIN KUZUMCanım muhtemelen erken yumurtlamis olabilirsin değerlendirsedin keşke bi ovulasyon testi olsaydı yapsaydın emin olurdun
bencede yumurtlamissin canim.İyi geceler kızlar :) benim adetten 2 gün sonra yumurta akı kıvamında akintim oldu parmak arasında uzayan şeffaf akıntı böyle birşey yaşayan varmı aranızda yumurtlama günü olmadan yada normal birşey mi.. Bi yardımcı olur musunuz
günaydın cnm bnde geçen ay düşük yaptım...seni iyi anlıoru mm.... bir damla koyduktan sonra düşmesi araya zamn girmesini sağlamış ve testi bozmuş olabilir oyüzden tekrar bi tsst yapabilirsin kafanda soru işareti olmasın dieGünaydin kizlar,
sitede yeni sayilirim.
4ay önce düsük yaptim.. düsükten 50 gün sonra adet oldum.
sonrada 39 gün sonra...
cuma test yaptim negativ cikti, 34. günümdü..
ama idrari damlattiktan sonra cubuga elimden düstü.
bugün 38. günüm adet olmadim. tekrar test yapsammi??
sizce test düstügü icin kirilmis olabilirmi??
yaşadıklarının aynısnı şuan ben yaşıorum kuzzum banad umut veriolar düşükten sonra kolay hamile kalınıomuş die ama hiçte kolay deil .....bende inanmıorum buna allahımın izin verdiği bir zmn olucak inşalllah tek korkumuz bu zamanı bilmemek oyüzden böle endişeliyiz.... üzülüoruz.. sabırsızız hele ben kaybıödan sonra iyice sabırsız oldum... bu ay oluruna bıraktım.. yeter dedim kendimr strese soktuğum yeter dedim benim elimde olan bişi deil dedim rabbimin gücüne gidicek artık dedim o vermiyosa ben napabilirim dedim ve silkelendim kendime geldim... çalışmalara ara vermedim ama sadece aşk in yaptım bebek düşünmedim. soğan kürüne başladım 5.günüm. dün folik aside başladım ve gecelrri de coraspin içiorum bebek için herşey hazır ...Rabbim ol derse olucak... ama strese sokmuorum kendimi artık çünki ne kdar kafaya takarsam o bebek gelmiycek ....tubish artik test yapmaktan, negativ görmekten yoruldum. ama böylede bi ümit bekliyorsun böyleside cok yorucu.
düsükten sonra hemen hamis kalirim diye ümit ediyordum. kendimi öyle teselli ettim ama koca 4ay gecti..
cuma test yapayim yine!!
Allahim kimseyi bu yolda bekletmesin!! kimsenin kollarini bos birakmasin!!
YA CANIM BEN İNANIYORUM DÜŞÜK YAPANIN HEMEN OLDUĞUNA BEN BİR ADET GEÇİRDİM OLDU ŞÜKÜRyaşadıklarının aynısnı şuan ben yaşıorum kuzzum banad umut veriolar düşükten sonra kolay hamile kalınıomuş die ama hiçte kolay deil .....bende inanmıorum buna allahımın izin verdiği bir zmn olucak inşalllah tek korkumuz bu zamanı bilmemek oyüzden böle endişeliyiz.... üzülüoruz.. sabırsızız hele ben kaybıödan sonra iyice sabırsız oldum... bu ay oluruna bıraktım.. yeter dedim kendimr strese soktuğum yeter dedim benim elimde olan bişi deil dedim rabbimin gücüne gidicek artık dedim o vermiyosa ben napabilirim dedim ve silkelendim kendime geldim... çalışmalara ara vermedim ama sadece aşk in yaptım bebek düşünmedim. soğan kürüne başladım 5.günüm. dün folik aside başladım ve gecelrri de coraspin içiorum bebek için herşey hazır ...Rabbim ol derse olucak... ama strese sokmuorum kendimi artık çünki ne kdar kafaya takarsam o bebek gelmiycek ....
bende bir adet geçirdim olucanıda sanmıorumYA CANIM BEN İNANIYORUM DÜŞÜK YAPANIN HEMEN OLDUĞUNA BEN BİR ADET GEÇİRDİM OLDU ŞÜKÜR
senin yine bir çocuğun var kuzum ..bizde oda yok... inşallah kavuşursun ikinci bebeğineben kafaya takmiyorum aslinda. yada kendi kendimi öyle kandiriyorum.
benim 6yasinda bi kizim var ona 11ay sonra hamis kaldim. ondada adet araligi bende 28 günden baslayip bi diger ay arasi acilarak devam etti. onda cok stress yaptim. ama bu sefer o zaman nazaran hic stress yapmiyorum gelen eden yok. üc yil oldu bekleyeli... adetimde o kadar düzensizlestiki ne zaman yumurtluyom ne zaman yumurtlamiyom hic bi fiktim yok.
bu yil olmazsa seneye doktora gidecegim. bakalim o ne dicek. yasimda 34... iki yil icinde olursa olur. yoksa tek cocuklu kalcaz. beklemesi degilde millete laf anlatmasi beni cok geriyo. her önüme gelen ikinciyi soruyo. SANANEEE diyesim geliyo ama demiyorum.
Günaydın canım benimGÜNAYDIN KUZUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?