birlikte bekleyelim :)

-TubiSh-5087 .!.:
folik aside başlıorum kızlar bunun yanında coraspin kullanıcam
Coraspin ne için kullaniliyor canım? Folik asiti biliyorum sen yazınca aklıma geldi. Acaba benim Dr. Neden bana veremedi? Dr. Degistirecegim bu gidişte çok iyi ama çok yoğun bir Dr. Sanki yeterince zaman ayirmiyor gibi geldi. Karar veremiyorum

KIZLAR AKŞAM TAM YATTIM UYUCAM UAYANIKIM GÖZLERİM AÇIK BİŞİ GÖRDÜM HAYAL MAYALL HÂLÂ DÜŞÜNDÜKÇE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYO

Çok kötü değil bence bi de ben tek seferde içilecek kadar ılık olunca nefesimi tutup tek seferde içiyordum öyle çay gibi yudum yudum içilecek lezzetli bişey değil tabi soğuyunca hem içilmemesi gerekiyormuş hem kötü kokuyor son karar senin tabi ben tekrar deneyeceğim adet olursam

Ne gördün ki hayırdır inş
tam yattım gözlerimi kapıcam bi erkek bebek mama sandalyesinde allah allah dedim üçüncü allah deişimde kayboldu şok oldum gerçek gibiyidi hani uyusam uyansam rüya derim ama akşam uyku tutmamıştı belki uyurum diye yattım şok oldum

Bilinç altının bir oyunu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…