- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Coraspin ne için kullaniliyor canım? Folik asiti biliyorum sen yazınca aklıma geldi. Acaba benim Dr. Neden bana veremedi? Dr. Degistirecegim bu gidişte çok iyi ama çok yoğun bir Dr. Sanki yeterince zaman ayirmiyor gibi geldi. Karar veremiyorum-TubiSh-5087 .!.:folik aside başlıorum kızlar bunun yanında coraspin kullanıcam
günaydın canım hafta sonu bat olanlar nerdelerrr meraktayızzzzzGünaydın herkese :) mutlu bol hamişli bi hafta olsun inşallah
Canımmmm nasıl gidiyor hamilelik :)günaydın canım hafta sonu bat olanlar nerdelerrr meraktayızzzzz
biraz karın ağrısı bel ağrısı uyku dışında iyi :) bide korkuyorum tekrar düşük yapmaktan dua edin olurmuCanımmmm nasıl gidiyor hamilelik :)
Korkma canım rahat ol korktugmuz hersey başımıza gelir rahatlâ dua et bizde ederizbiraz karın ağrısı bel ağrısı uyku dışında iyi :) bide korkuyorum tekrar düşük yapmaktan dua edin olurmu
saol canım senin bat ne zaman?Korkma canım rahat ol korktugmuz hersey başımıza gelir rahatlâ dua et bizde ederiz
ayy canım ablamm inşallah :-*Dayan biraz daha tatlım olacak sanki içime öyle doğuyor sanki bilemedim.
ALLAH 'ın izniyle birşey olmaz olmaz canım dua et bol bol bende ederim bitanembiraz karın ağrısı bel ağrısı uyku dışında iyi :) bide korkuyorum tekrar düşük yapmaktan dua edin olurmu
Ah canım benim Allah razı olsun :*ALLAH 'ın izniyle birşey olmaz olmaz canım dua et bol bol bende ederim bitanem
Ah canım benim Allah razı olsun :*
tünaydın kuzumGerçi öğlen olmuş ama Günaydın kızlar
Çok kötü değil bence bi de ben tek seferde içilecek kadar ılık olunca nefesimi tutup tek seferde içiyordum öyle çay gibi yudum yudum içilecek lezzetli bişey değil tabi soğuyunca hem içilmemesi gerekiyormuş hem kötü kokuyor son karar senin tabi ben tekrar deneyeceğim adet olursamEvet bende çok duydum sogan kuru ile hamile kalanları hemde çok yani aslında tam benlik bişey hamile kalmak için değilde iltihabı tamamen temizliyor ama tadı çok kötü dedikleri için on yargılı davranıp cesaret edemiyorum bir türlü o yüzden şu iciyim diyorum kolayina kaçarak aslında ikisini bir arada yapsak aynı ay kalırız herhalde :)
Ne gördün ki hayırdır inşKIZLAR AKŞAM TAM YATTIM UYUCAM UAYANIKIM GÖZLERİM AÇIK BİŞİ GÖRDÜM HAYAL MAYALL HÂLÂ DÜŞÜNDÜKÇE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYO
tam yattım gözlerimi kapıcam bi erkek bebek mama sandalyesinde allah allah dedim üçüncü allah deişimde kayboldu şok oldum gerçek gibiyidi hani uyusam uyansam rüya derim ama akşam uyku tutmamıştı belki uyurum diye yattım şok oldumNe gördün ki hayırdır inş
Bilinç altının bir oyunu sanırımtam yattım gözlerimi kapıcam bi erkek bebek mama sandalyesinde allah allah dedim üçüncü allah deişimde kayboldu şok oldum gerçek gibiyidi hani uyusam uyansam rüya derim ama akşam uyku tutmamıştı belki uyurum diye yattım şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?