• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birkerede birsey düzgün gitsin yaa

1.psikologa gitmek kötü bişi değildir
2.yorumum olumsuz değil
3.takıntılı olmak bir sorundur
4.sen sadece sacına takmıyorsun hergun konu actıgın için okuyorum herseye takıyorsun

Zıt düşünceye neden bukadar tepkı gösteriyorsunuz anlamadım
bana eksi rep vermişsiniz,buyrun efendim bende size verdim
çolul çocuk düşüncenizle iki kelime yazmışsınız
üstüne hiç çekinmeden rep verirken yoruma çok ayıp yazmışsınız
ayıp olacak bir yorum yazdıgımı düşünmüyorum
bilakis sizin basitçe yazmış olduğunuz yorumunuzu manasız buluyor
ayıbı siz yapıyorsunuz...kendinizi geliştirin okuyun derim ben
saç rengi değiştirmenin pskoljıyle çokta alakası olmadıgını göreceksiniz
bu bir zevktir yeterınce acık oldum amarım anlarsınız tabii k. .z yeterse
delikafadulden

Tatlım kızıl boya saçta zaten durmuyor ki neden endişe ediyorsun
zaten havalardan dolayı sıkça duş alıyoruz
boyada 1 hafta bıle sürmez akar gider
bende bakır tonu kullanıyorum boyatıyorum 1 haftada akıp gidiyor
tamamen kapatmak istiyorsan siyaha boyamalısın...

ayrıca psıkolojık sorunla ilgisi yok
insan değişik renkler kullanmayı sevebılır sürekli değiştirebilirler
bunu rahatsızlık olarak görenler bence bır psıkyatra gitmeli

Canım benim cok saol yaa...Benim saclarm ilkkez bukadar kızıl oldu ondan korktumm galiba.Bakır tonuna bayılırım ama kırmızımsı kızıldan nefret ederim.Ve sırf aksında kurtulayım die dün 2 kere bgnde 1kere banyo yaptm hergn dus alırım zatn sıcaklardaa inşallah akar canımm sanki kuaförn yapmadıgı kızıl sacta kalıo gibi ondan da korktm dısarı cıkarken bi müddet toplarm akar ztn diosunuz cok saolun

sen hiç üzülme
akıp gidiyor çabucak :)

Git yaptır kuaföre nasılsa yaptırınca itiraz etsede olan olmuştur zamanlada ikna olur

saçlarına madem çok önem veriyosun bir dahakine kuaföre içine sineni yaptır...
Ama olan olmuş şimdi en fazla 2 haftaya kadar kızılın akar ve bakır kızıl durumunu alır.
Benimde kızıldı saçlarım yıkaya yıkaya bakır tonuna dönmüştü..
Bu kadar takılma yani...

İnşallah akar gider canım haklısın tmm ugrasmayım en iyisi ben dha fazla cok teşk.ler

bence kuaföre gitme mesleğinde nekadar iyi olursa olsun onlarda kimyasal işlemler uyguluyor. Sonra koparsaçların filan çok üzülürsün.En iyisi 15 gün bekle.Benimde başıma geldi.yıkanırken su ile akıp gidiyor.
Birde tesadüfen fark ettim. saçıma bakımiçin zeytinyağı sürmüştüm 1 saat bekledimbanyoya girdim . saçımın boyası nasıl aktı anlatamam.
Hergün yıkanıyoruz nasılsa her yıkanmanda saçına zeytin yağısür bekle ve yıkan. Hem bakım olu hemde renkten kurtulursun.

saçlarına madem çok önem veriyosun bir dahakine kuaföre içine sineni yaptır...
Ama olan olmuş şimdi en fazla 2 haftaya kadar kızılın akar ve bakır kızıl durumunu alır.
Benimde kızıldı saçlarım yıkaya yıkaya bakır tonuna dönmüştü..
Bu kadar takılma yani...

canım cidden cok önem weriyorum işte basıma ilkkez geldi bu olay..Akıyor yıkandıkca zaten cok şükür

bence kuaföre gitme mesleğinde nekadar iyi olursa olsun onlarda kimyasal işlemler uyguluyor. Sonra koparsaçların filan çok üzülürsün.En iyisi 15 gün bekle.Benimde başıma geldi.yıkanırken su ile akıp gidiyor.
Birde tesadüfen fark ettim. saçıma bakımiçin zeytinyağı sürmüştüm 1 saat bekledimbanyoya girdim . saçımın boyası nasıl aktı anlatamam.
Hergün yıkanıyoruz nasılsa her yıkanmanda saçına zeytin yağısür bekle ve yıkan. Hem bakım olu hemde renkten kurtulursun.

Hergün ztn cnm normalde hep banyo yaparım akıyor gün geçtikce teşekkür ederim faydalı bilgilerine..

Bence saçının rengi sağlığından daha önemli değil...
Hem saç öyle üst üste boyanmaz sürekli...

Başlığa bak hizaya gel zaten ..
Laileallah ya .. kaç yasındasın arkadasım sen 13 - 15 ?
Hayattan bıkmak usanmak için saç boyanın tutmaması bencee yeterlı bır sebeb :)))
ne gunlere kaldık ya ..
öyle bır giriş yapılmış ki eyvah dedım heralde bırılerının canı yandı ..

Allah akıl fıkır versın baska bısey demıyorum
bıraz şükür edici olun .. yazık hayatınıza ..

Başlığa bak hizaya gel zaten ..
Laileallah ya .. kaç yasındasın arkadasım sen 13 - 15 ?
Hayattan bıkmak usanmak için saç boyanın tutmaması bencee yeterlı bır sebeb :)))
ne gunlere kaldık ya ..
öyle bır giriş yapılmış ki eyvah dedım heralde bırılerının canı yandı ..

Allah akıl fıkır versın baska bısey demıyorum
bıraz şükür edici olun .. yazık hayatınıza ..

Farkındaysann ben hersey ters gidio die dert yanmısım diger konularıma bakmayıpta konustugun blli..Bende senin yasın deill beyin yasından süphelendm şmdi çatacak yer aramaa yada bana bulasma

canim kizil cok cabuk akar hic merak etme.
hele ki ilk boyamaysa daha kisa zamanda akar.
takinti yapma.
sacini sonra hangi renge boyadin da kizili kapatmadi canim?

acele etme biraz zaman ver yavas yavas akip gidecek kizil...

kızıl çabuk akar. bu kadar dert etme. 1 aya kalmaz kahverengiye dönmeye başlar.
kahve tonlarından her hangi bir renge boyayabilirsin. çok açık olmasa da fındık kabuğu rengi olabilir mesela. saçının uzunluğunu bilmiyorum ama 2-3 kutu almanı tavsiye ederim uzunsa eğer.
kızılın üstüne boya kolay kolay tutmaz. yani dediğim renge boyadığında saçların koyu kahverengi veya siyah olabilir. kapatabilirsin yani kızılı. fakat 3-4 hafta sonra renk akmaya başlar hafiften kızılların ortaya çıkar. yani o kızıllardan kurtulana kadar her ay boyaman gerekir ama 1 kutu alsan yeter sanırım

Back