• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birkerede birsey düzgün gitsin yaa

poskolo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
463
2
0
İstanbul
Kızlar canlarm yine dertli arkadasnz karsınızda...Ya bıktım hayatımdan usandm yaa tek bu dert için deil herseym ters gidiyor hersey ama ne düşünüosanz...herşey aleyhime..Dün bi halt yedm dip boyam geldi bakır tonu diee kzıılımsı bi renk aldm cnkü bnm herzamanki kullandgm boya paletteydi o renk kalktıı piyasadan..Hrneyse saçlarm ennn sewmdgmm renk kızıl olduuu...Ve annem evde yoktuu az önce geldi anlamamstıı ama dısarıda parlıyo resmen ve dedgm gbi ben bu sacla hayatta dısarı ckmam..Nyse anneme böle böle dedm kzdı bagrdıı cnküüü bu sacla dısarı ckmam diee gttm 2kutu boya aldm yine kızılı kapatmadııı kırmızımsı resmen kapaktakyle alakası yok..Kuaföre şddetle karsı ckıo cnküü açma işlemi bu kdr boyama hsta olcaksn die kesnlkle reddedio ve ben bu sacla hayatta dsarı ckmam cok takıntılı bi kızım cnkü...Gzlice bi boya alıp banyoda yapsm bu sefer korkuorm cdden hasta olrm kanserojen sncta die akıl werin lütfenn yaa dert deil diceksnz ama bn inanılmaz derecedee takarm yani huyum buu offf

arkadasım bence sen saçını boya sonrada bir psikologa git iyi değilsin cunku

saçını yakarsın ya bu kadar çok boya delisi olmayın ya takıl bence bi süre. tamam takıntılıyım diyorsun ama saçını yakarsan esas o zaman görürsün takıntıyı :S

Yanni ndn hemen bir olumsuz yorum anlamadm psikolog fln insanlar bişeye cok fzla takıntılı olamazmı mesela bnm cvremde cildine önem veren yada bska şelere takan cok bende sacıma takıyorum en cok..

22 yaşındayım ve bugüne kadar hiç saçımı boyatmadım..
Tabi beyazlar çıkınca belki düşünürüm ama o bile gereksiz..
Doğallık her zmn bir adım önde..
Bu kdr takıntı yapma hem takıntın yüzünden saçlarından olursun onun sonucu daha kötü olur..

22 yaşındayım ve bugüne kadar hiç saçımı boyatmadım..
Tabi beyazlar çıkınca belki düşünürüm ama o bile gereksiz..
Doğallık her zmn bir adım önde..
Bu kdr takıntı yapma hem takıntın yüzünden saçlarından olursun onun sonucu daha kötü olur..

Canım zaten varyaa bi hevestii birdahamı asla yani..tövbe ettm boyamıcamm şu kızıllık bi gitsn bidaha kesnlkle olmıcak bu

Koyu kahve ya da siyaha boyayacaksınız eğer dışarı çıkamıyorsanız ama saçınız yanar mı yanmaz mı bilemem tabi.

Birde forumda sesli harfleri atlayarak yazmak yasak ve anlaşılır olmuyor yazdıklarınız.

Evet cnm haklısın aslnda bende bronz kakao die bi renge boyadm ama kızıllık gitmiyor bakırımsı dursa yine iyi kırmızı tonunu sevmiyorumsaçtaa

aynen bende kizil hic sevmiyom pek illet gitmek bilmez
bende tatilde kizil kahve dore den boyattim güzel oldu aslinda fazla kizili yok, canim biraz sabret bikac ay sonra yine boyarsinbayanssulusmile

Yanni ndn hemen bir olumsuz yorum anlamadm psikolog fln insanlar bişeye cok fzla takıntılı olamazmı mesela bnm cvremde cildine önem veren yada bska şelere takan cok bende sacıma takıyorum en cok..

1.psikologa gitmek kötü bişi değildir
2.yorumum olumsuz değil
3.takıntılı olmak bir sorundur
4.sen sadece sacına takmıyorsun hergun konu actıgın için okuyorum herseye takıyorsun

Koyu kahve ya da siyaha boyayacaksınız eğer dışarı çıkamıyorsanız ama saçınız yanar mı yanmaz mı bilemem tabi.

Birde forumda sesli harfleri atlayarak yazmak yasak ve anlaşılır olmuyor yazdıklarınız.

Dikkat ederim hızlı yazdıgım için alıskanlık..Aslında bende düşündüm ama gecen anneme koyu kahve boyadık siyah oldu resmen korkuyorum aslında.Şuan yaparsam yanar bir hafta sonraa denerim artık koyu bir renk.

1.psikologa gitmek kötü bişi değildir
2.yorumum olumsuz değil
3.takıntılı olmak bir sorundur
4.sen sadece sacına takmıyorsun hergun konu actıgın için okuyorum herseye takıyorsun

Ben senden eleştri istemedim canım senin beni psikologa yönlendirme gibi bir hakkın yok.Sac hakkında bilgin önerin varsa söyle cık yada yazma salla beni yani ne cok kaale aldın ya takıntılı olan her insan psikologa mı gidiyomus senden duydum..

Kızlar canlarm yine dertli arkadasnz karsınızda...Ya bıktım hayatımdan usandm yaa tek bu dert için deil herseym ters gidiyor hersey ama ne düşünüosanz...herşey aleyhime..Dün bi halt yedm dip boyam geldi bakır tonu diee kzıılımsı bi renk aldm cnkü bnm herzamanki kullandgm boya paletteydi o renk kalktıı piyasadan..Hrneyse saçlarm ennn sewmdgmm renk kızıl olduuu...Ve annem evde yoktuu az önce geldi anlamamstıı ama dısarıda parlıyo resmen ve dedgm gbi ben bu sacla hayatta dısarı ckmam..Nyse anneme böle böle dedm kzdı bagrdıı cnküüü bu sacla dısarı ckmam diee gttm 2kutu boya aldm yine kızılı kapatmadııı kırmızımsı resmen kapaktakyle alakası yok..Kuaföre şddetle karsı ckıo cnküü açma işlemi bu kdr boyama hsta olcaksn die kesnlkle reddedio ve ben bu sacla hayatta dsarı ckmam cok takıntılı bi kızım cnkü...Gzlice bi boya alıp banyoda yapsm bu sefer korkuorm cdden hasta olrm kanserojen sncta die akıl werin lütfenn yaa dert deil diceksnz ama bn inanılmaz derecedee takarm yani huyum buu offf

Tatlım kızıl boya saçta zaten durmuyor ki neden endişe ediyorsun
zaten havalardan dolayı sıkça duş alıyoruz
boyada 1 hafta bıle sürmez akar gider
bende bakır tonu kullanıyorum boyatıyorum 1 haftada akıp gidiyor
tamamen kapatmak istiyorsan siyaha boyamalısın...

ayrıca psıkolojık sorunla ilgisi yok
insan değişik renkler kullanmayı sevebılır sürekli değiştirebilirler
bunu rahatsızlık olarak görenler bence bır psıkyatra gitmeli

kızıl ton en fazla 15 gün duruyor saçta.yıkandıkça akıyor.
sonrada kendi rengine boya. bukadar üzülmeyedeğmez.
uğraşıpta saçını yakma.

Önce bir sakin ol.
Olabilir böyle seyler kendini küçücük seyler için üzmene degmez.
Alırsın bi kaç gune koyu bir renk kapatırsın yapacak baska bırsey yok.
Ya da gidersin kuaföre annen yokken evde boyadım dersin görüncede.

Back