• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birkaç sorum olacak kızlar size

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
48
Manisa
merhaba kızlar canlar:) ben çeyiz alışverişine başladım fakat aklıma takılan çok şey var bana yardımcı olur musunuz

1) şu pahalı süslü yatak örtülerinden almasam olmaz mı kızlar benim çok beğenerek aldığım şu örtüleri ilk gün falan kullansam kötü mü olur illa o pahalılardan mı almalıyım Eki Görüntüle 544280 Eki Görüntüle 544297 $3403_1.jpg $144_buyuk_zoom.jpg $60038041.jpg $FB,210831,21,tac-her-mevsim-yatak-seti-cift-kisilik-country-v2-cift-kisilik-tac.jpg

Eklentiler

• $EVLEN-CIFT-KISILIK-YATAK-ORTUSU-PTCHWRK-OR-SAHRA__38203516_3.jpg
    $EVLEN-CIFT-KISILIK-YATAK-ORTUSU-PTCHWRK-OR-SAHRA__38203516_3.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 151
  • $6967468685_3a0d356fee_z.jpg
    $6967468685_3a0d356fee_z.jpg
    153,5 KB · Görüntüleme: 432
  • $Sarev-Lavinia-v1-Çift-Kişilik-Ranforce-Nevresim-Takımı.jpg
    $Sarev-Lavinia-v1-Çift-Kişilik-Ranforce-Nevresim-Takımı.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 34
canım aslında bende yeni sayılırım ama naçizane fikir vereyim
ilk gün kullanmak için senin hangisi içine siniyorsa onu kullan pahalı olup olmaması mesele değil ama imkanın varsa ne bileyim sonuçta özel bir gün olduğu için farklı bir yatak örtüsü seçebilirsin gibi tabii sonradan da kullanabileceğin bişey olması ve içine sinmesi önemli :40:
misafir çkb da ise eğer maddi olarak sorun yaşayacaksan ve misafirim çok gelmez diyorsan kullanabilirsin ama bulaşık makinesine koyduğunda yetmeyebilir sürekli kullanmaktan çizilebilir çkblar belki en azından bir 6 kişilik takım daha alabilrsin :23::23:
çarşaflarını tabii ki diktirebilirsin arkadaşım diktirmişti çok da memnun:15:
seramik takımını görmedim ama neden kullanışlı olmasın ki sonuçta baharat takımı :9::9: baharatlarını bir şeye koyman gerek değil mi? :52:

bence degelin setı almana gerek yok. bende öyle bişey almadım.. bence teflon almana gerek yok seramık tencere alıyorsan.. ben dediğin yatak örtülerinden aldım ama günlük denen şeyi almadım çünkü onu örterim ne gerek var yok misafirlik yatak örtüsü diye bişe olmaz hadi çatalı bıçağı tabağı anlarım da.. annem örtmezsin sen onu da diyor ya neyse :=)

canim hepsine tek tek cevap veriyim kendimce ins isine yarar :1:
1- o yatak ortilerinden almak zorunda degilsin tabiki sonucta sen kullancaksin kim ne der diye dusunme ben almadim almayida dusunmuyorum ama bitane oyle suslu puslu degilde sade sik bisey alcam ama ben seviyorum oyle agir seyleri arada kullanirim diye sen sevmiyosan alma bence
2-caydanlik benim tencere setimin icinden bitane cikti bitanede kahvalti takimimda var baska almayi dusunmuyorum porselenin farki sanirim gorsellik ama anneme sordum simdi daha guzel oluyo dedi ama ben bi fark goremiyorum tiryakiysen al yoksa alma :16:
3-kucuk ev aleti olarak pahali deme taninmis markalardan al sonra basin agrimasin arzumdan ve veatelden uzak dur ne aldiysak bozuldu. . ben blender ve kati meyva skacagimi braun, caycimi tefal, ekmek kizartma mk frutoz ve tost makinemi philips aldim. elektrikli supurgede fakir philips dusunebilirsin iyi markalar onun disinda sulu oneririm hic toz cikarmiyo suan biz ihlasin temi4-zlik robotunu kullaniyoruz kendimde ondan alcam ama biraz pahali bakalim kismetse onu dusunuyorum cok saglikli ve hali yikamasida oldugu icin iyi
4-benimde baharat takimim seramik porsalen gibi bisey evdekide seramik kullanissiz olduvunu dusunmuyorum begendiysen moralini bozma :16:
5- ben kesinlikle seramik diyorum hic yapismiyo gercekten harika hic yag koymadan yumurta kiriyorum yapisma yok super kesinlikle.oneririm ve en sagliklisi
6-bence kullanma canim gunluk ckb takimi al cunku zamanla cizilcekler onlari misafirlerine cikarma ama saplari plastikler gercekten kullanissiz ordan kopuyo cogu hic saglamini gormedim sade uygun biseyler mutlaka bulursun.

pike takimlarina ve gelin setine gelince pike takimlari zaten iyi bisey istiyosan 80 civari iyi almissin ama daha uygunada bulunabilir tabi. gelin setide dedigim gibi almak zorunda degilsin ama bence bu cicekliler falan olmaz sade ve sik bisey almalisin fransiz kupuru nevresim takimlari var yatak ortusu gibi duruyo onlara bi bak stersen hem uygun hemsde oyle satafatli agir bisey degil

ayyy ne cok yazdim parmaklarim agrdi valla :52: ins yardimci olmusumdur tatlim :16:

canım aslında bende yeni sayılırım ama naçizane fikir vereyim
ilk gün kullanmak için senin hangisi içine siniyorsa onu kullan pahalı olup olmaması mesele değil ama imkanın varsa ne bileyim sonuçta özel bir gün olduğu için farklı bir yatak örtüsü seçebilirsin gibi tabii sonradan da kullanabileceğin bişey olması ve içine sinmesi önemli :40:
misafir çkb da ise eğer maddi olarak sorun yaşayacaksan ve misafirim çok gelmez diyorsan kullanabilirsin ama bulaşık makinesine koyduğunda yetmeyebilir sürekli kullanmaktan çizilebilir çkblar belki en azından bir 6 kişilik takım daha alabilrsin :23::23:
çarşaflarını tabii ki diktirebilirsin arkadaşım diktirmişti çok da memnun:15:
seramik takımını görmedim ama neden kullanışlı olmasın ki sonuçta baharat takımı :9::9: baharatlarını bir şeye koyman gerek değil mi? :52:

cevabın ve vakit ayırdığın için teşekkür ederim cnm. ilk gün dediğin gibi özel ama ben böyle dantelli süslü ışıltılı şeyleri pek sevmiyorum ondanda almak istemedim işte ama yine bilmiyorum ya belki orta halli birşey bulursam alırım ama çok pahalı anasını satayım:)

dediğin gibi çkb takımı 6 kişilk alayım o zman ama ne marka önerirsin her gün kullanılacağı için paslanmaması önemli olur

bak buna sevindim:) bende diktireyim o zman rahat rahat gönlüme göre peki arkdaşın kumaş olarak hangi markayı tercih etmişti cnm

seramik cnm biraz dayanıksız çabuk çatlayan nazik bir ürün olduğu için tereddütte kalmıştım aslında

bence degelin setı almana gerek yok. bende öyle bişey almadım.. bence teflon almana gerek yok seramık tencere alıyorsan.. ben dediğin yatak örtülerinden aldım ama günlük denen şeyi almadım çünkü onu örterim ne gerek var yok misafirlik yatak örtüsü diye bişe olmaz hadi çatalı bıçağı tabağı anlarım da.. annem örtmezsin sen onu da diyor ya neyse :=)

sermaik mi aldın cnm sende. yatak örtüsü sorunsalını halledemedim gittim ama aldığım tekstil ürünlerini gördünüz ya onlarda işimi görür gibi geliyor çünkü görüntüleri çok güzel ya:):)

canim hepsine tek tek cevap veriyim kendimce ins isine yarar :1:
1- o yatak ortilerinden almak zorunda degilsin tabiki sonucta sen kullancaksin kim ne der diye dusunme ben almadim almayida dusunmuyorum ama bitane oyle suslu puslu degilde sade sik bisey alcam ama ben seviyorum oyle agir seyleri arada kullanirim diye sen sevmiyosan alma bence
2-caydanlik benim tencere setimin icinden bitane cikti bitanede kahvalti takimimda var baska almayi dusunmuyorum porselenin farki sanirim gorsellik ama anneme sordum simdi daha guzel oluyo dedi ama ben bi fark goremiyorum tiryakiysen al yoksa alma :16:
3-kucuk ev aleti olarak pahali deme taninmis markalardan al sonra basin agrimasin arzumdan ve veatelden uzak dur ne aldiysak bozuldu. . ben blender ve kati meyva skacagimi braun, caycimi tefal, ekmek kizartma mk frutoz ve tost makinemi philips aldim. elektrikli supurgede fakir philips dusunebilirsin iyi markalar onun disinda sulu oneririm hic toz cikarmiyo suan biz ihlasin temi4-zlik robotunu kullaniyoruz kendimde ondan alcam ama biraz pahali bakalim kismetse onu dusunuyorum cok saglikli ve hali yikamasida oldugu icin iyi
4-benimde baharat takimim seramik porsalen gibi bisey evdekide seramik kullanissiz olduvunu dusunmuyorum begendiysen moralini bozma :16:
5- ben kesinlikle seramik diyorum hic yapismiyo gercekten harika hic yag koymadan yumurta kiriyorum yapisma yok super kesinlikle.oneririm ve en sagliklisi
6-bence kullanma canim gunluk ckb takimi al cunku zamanla cizilcekler onlari misafirlerine cikarma ama saplari plastikler gercekten kullanissiz ordan kopuyo cogu hic saglamini gormedim sade uygun biseyler mutlaka bulursun.

pike takimlarina ve gelin setine gelince pike takimlari zaten iyi bisey istiyosan 80 civari iyi almissin ama daha uygunada bulunabilir tabi. gelin setide dedigim gibi almak zorunda degilsin ama bence bu cicekliler falan olmaz sade ve sik bisey almalisin fransiz kupuru nevresim takimlari var yatak ortusu gibi duruyo onlara bi bak stersen hem uygun hemsde oyle satafatli agir bisey degil

ayyy ne cok yazdim parmaklarim agrdi valla :52: ins yardimci olmusumdur tatlim :16:

teşekkür ederim öncelikle cnm uzun uzun cevap vermişsin:)cnm seramik hangi marka farkeder mi falez gördüm bugun 250tl civarı 3 tencere 1 tava vardı. başka bir satıcıda döküm önerdi 3 tencere bir tava 350 tl dedi emsanmış onunda markası sence seramik alınca döküme gerek kalır mı. günlük çatal bıçak takımı hangi marka almalıyım bugun korkmaz vardı almadım korkmaz ürünleri beni korkutuyor :) seramik çok gösterişli oluyor inşallah kullanışlıda olur dediğin gibi içim rahatladı:) arnicanın sulu elektrik süpürgesi önerdi bugun mağazadaki bayan bende düşüneyim dedim aklıma takılmıştı cevap verdiğin iyi oldu:) bende bütün çeyiz işi bitince gideyim beyaz yada bej tonlarında ağır bir nevresim alayım o zman uygunundan:)

sermaik mi aldın cnm sende. yatak örtüsü sorunsalını halledemedim gittim ama aldığım tekstil ürünlerini gördünüz ya onlarda işimi görür gibi geliyor çünkü görüntüleri çok güzel ya:):)

hem çelik tencere seti hemde seramik tencere seti ceyız topığım var ordan bakabilirsin.. yanı oyle cok satafatlı bir örtü değil benmki zaten sevmem de.. ama çok begenerek aldım

örtüyü geç arkadaşım alma sakın. 6 yıl önce resmen 1 ev kirası verip aldım. 1 kere kullandım. her gün ser, topla, kaldır, geri ser.. çekilecek çile değil.

süpürge olarak bosch alma da ne alırsan al. benimki bozuldu, anneminki bozuldu. sonra buharlı aldım. buharlıyı sürekli kullanamayacağım için en ucuzundan king marka aldım (torbasız) bir kahrımı çekiyor ki anlatamam.

çatal matal olayına gelince, bizden kıymetli mi diyerek 1 yıldan sonra jumbolarımı günlük kullanmaya başladım. yarısını kutuda tutuyorum, yarısını günlük kullanıyorum.

diğer soruları unuttum:1:

örtüyü geç arkadaşım alma sakın. 6 yıl önce resmen 1 ev kirası verip aldım. 1 kere kullandım. her gün ser, topla, kaldır, geri ser.. çekilecek çile değil.

süpürge olarak bosch alma da ne alırsan al. benimki bozuldu, anneminki bozuldu. sonra buharlı aldım. buharlıyı sürekli kullanamayacağım için en ucuzundan king marka aldım (torbasız) bir kahrımı çekiyor ki anlatamam.

çatal matal olayına gelince, bizden kıymetli mi diyerek 1 yıldan sonra jumbolarımı günlük kullanmaya başladım. yarısını kutuda tutuyorum, yarısını günlük kullanıyorum.

annemde diyor sen bu örtüyü sermezsin diye.. üşenirsin :=)

ay çok şirinsin ya:):):) arnica bora hakkında ne düşünüyorsun peki. o zman hiç örtü almayayım bu elimdekiler yeterli yani. çatal bıçakta ne yapacağımı bilimiyorum ya benm misafir takımı schafer yani o kadarda iyi bir marka değil aslında

ay çok şirinsin ya:):):) arnica bora hakkında ne düşünüyorsun peki. o zman hiç örtü almayayım bu elimdekiler yeterli yani. çatal bıçakta ne yapacağımı bilimiyorum ya benm misafir takımı schafer yani o kadarda iyi bir marka değil aslında

arnica borayı annem için araştırdım bir ara, çok ama çok gürültü yapıyormuş. kapatınca milletin kulakları bayram ediyormuş:1: schafer kötü bir marka değil neden sıkıntı yapıyorsun, kaldırıp altına bakacak değiller ya markası ne diye:1: çatal bıçak için dur ben bakayım netten, abartı fiyatı olmayan bir şeyler:34:

Sorularına cevapları bu şekilde verdim, umarım yardımcı olabilir sana fikir olarak.

merhaba kızlar canlar:) ben çeyiz alışverişine başladım fakat aklıma takılan çok şey var bana yardımcı olur musunuz

1) şu pahalı süslü yatak örtülerinden almasam olmaz mı kızlar benim çok beğenerek aldığım şu örtüleri ilk gün falan kullansam kötü mü olur illa o pahalılardan mı almalıyım

ben öyle süslü püslü pahalı yatak örtülerinden almadım almaya da niyetim yok gereksiz geliyor bana.

2)çaydanlık markası önerir misiniz ben porselen çaydanlık ne işe yarar gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum çelik olarak bir küçük bir büyük çaydanlık yeterli olmaz mı

çaydanlık, tencere takımımda bir tane var çelik korkmaz, bir de kahvaltı takımımda porselen var kütahya porselen.

3)küçük ev aletleri ve elektirkli süpürge olarak bana marka önerir msnz

küçük ev aletlerinde farklı farklı markalardan alıyorum ve çok şey almamaya çalışıyorum, süpürge henüz karar veremediğim bir kaç parçadan biri

4)seramik baharatlık taımı aldım bugun 3 büyük 3 küçük ve 100 tl para verdim çok çok beğendim için dayanamadım aldım gerçekten hiç mi kullanışlı olmaz bu aldıklarım

bana göre çok para, seramik baharatlıkları çok da sevemiyorum açıkçası ama beğenmişsin sonuçta, kullanışsız olmaz diye bişey yok ;)

5)en büyük sorunumda bu tencere. döküm seramik ve teflon 3ünden birini alıcam kızlar teflon tefal, seramikte falez. dökümde emsan. sizce bu üç takımdan hangisini alırsam uzun yıllar kullanırım rahatlıkla

Seramik çok revaçta, döküm çok ağır olur sürekli kullanamazsın sanırım. Benim çelik (korkmaz) ve teflon (hisar) takımlarım var ancak o dönem seramik mevzusu ya yoktu ya da bu kadar gündemde değildi. Bence seramik al, teflondan daha iyi, tek olarak döküm alabilirsin, et yemekleri için güzel oluyor diyorlar.

6) günlük çatal bıçak takımını renkli saplı almak istiyordum ama duydum ki çabuk bozulup paslanıyormuş. misafir için aldığım çatal bıçak takımını günlük olarakta kullansam olur mu sizce

Günlük için ben renkli saplılardan almıştım, onları anneme verdim renkten dolayı, sonra yine renkli saplı bi takım aldım. Misafir için olan takımdansa 6 kişilik takımlar var gayet güzel. mesela buraya bakabilirsin güzel ve kaliteli ürünleri var Nehir Çatal Kaşık Bıçak Setleri || Nehir Çatal Kaşık Bıçak Takımları, Çay Setleri, Çeyiz Setleri

7)1 tane pike takımı aldım ve 80tl para verdim bana koydu o kadar para vermek:) sizce pamuk saten kumaş alıp çarşaf yastık diktirsem yazın kullanmak için olmaz mı

Bak burda da baharatlıklardaki konudan tamamen farklı düşünüyorum, gayet uygun almışsın bence. hiçbir şey diktirmediğim için yorumsuz kalacağım :)

8) gelin seti vs çok para ve hiç tarzım değil sizce onun yerine ne yapabilirm çünkü evimi country döşemeyi düşünüyorum mesela şu aldığım nevresimler falan ilk gün için gelin setinin yerini tutmaya yetmez mi

daha sadece ama şık modellerden nevresim ya da dört mevsim setlerden bişey alabilirsin bence de, gereksiz yere çok pahalılar dediğin gibi

arnica borayı annem için araştırdım bir ara, çok ama çok gürültü yapıyormuş. kapatınca milletin kulakları bayram ediyormuş:1: schafer kötü bir marka değil neden sıkıntı yapıyorsun, kaldırıp altına bakacak değiller ya markası ne diye:1: çatal bıçak için dur ben bakayım netten, abartı fiyatı olmayan bir şeyler:34:

ben korkmaz almıştım günlük kullanıma . 101 parça çatal bıçak 300tl di..

netten araştırdığım kadarıyla schafer alanlar pek memnun değil cnm düşün daha sandıkta paslananlar varmış alanlarda cnm

bernardo %50 indirimli 350 lira;

Cool | Bernardo

240 lira 50 yıl garantiliymiş

NEHİR KARİZMA SATEN 89 PARÇA LÜKS SANDIKLI SET GittiGidiyor'da 67351278

134 lira 25 yıl garantili;

YETKİN LAVELLA SADE DELÜX KUTULU 90 PRÇ DORUKTAN GittiGidiyor'da 67156457

150 lira 5 üzerinden 4 yıldız vermiş kullanıcılar;

Esf Saten 90 Parça Çatal, Kaşık, Bıçak Seti Sandıklı-5002 - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

limitini bilmediğim için ne çok ucuz ne çok pahalı baktım. :3:

cnm bunlar çok iyi ya ama kaliteside iyidir dim bilinmedik marka ya. ben bugun karacanın 6 kişiliğini 150tlye sormuştum bunlar 90 parça 150 tl maşallah yani:) bernardo almam nm çok dandikmiş ürünleri ama nehiri çok beğendim benm için araştırdığın uğraştığın için teşekkürler:):)

Sorularına cevapları bu şekilde verdim, umarım yardımcı olabilir sana fikir olarak.

ya cnm bnm ya çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın sende canım benim. hepsini dikkate alıcam teşekkür ederim:) nehir markasını daha önce duymamıştım ama iyi diyorsanız ordan bakarım artık:) seramik baharatlık ah ah diye diye aldım ama inşallah çatlamazlar dediğini hiç düşünmemiştim ya dediğin gibi tek bir döküm alırım takım olarakta seramik alırım falez alırım artık onuda:):):):)

CANIM MERHBA,
bende sein gibi düşünüyordum ne gerek var sğüslü yatak örtülerinden almaya vs diye ama eğer maddi gücün varsa al ben aldım çünkü..
sonra içinde uhde kalmasın...
evinde mevlüd okutursun bebeğin olur hani derler ya düğün olur bayram gelir bence yatak odasının ayrı bir asaleti oluyor o günlerde...

bende hiç o aptal fırfırlı :) yatak örtülerine beğenmezdim ama HOME SWEET HOME girdiğimde aklım yerinden oynadı ve inanılmaz bir fiyatt ödeyerek bu yatak örtüsünü aldım ödediğim parayıda hakedeceğine inanıyorum benimki bu model canım
hiçbir yerinde fırfır yok üzeri eteklerine kadar fansız el işlemesi
çok eğır ve asil duruyor ama parıltıları bu fotoda belli değil maalesef.

http://www.homesweethome.com.tr/tr/admin/PICS/galeri/1000_1201229213154.jpg - MADEMOISELLE MODELİ

birde bu yatak örtüsüne uygun pamuk saten nevresim takımı aldım .. bence ilk gecem çok özel ve gerçekten özel kılacak şeyler sermek istiyorum yatağıma ve sonrasında da tabi bebek vs. onlardada bu takımı saracağım ...

yani bence güzel ve özel günlerde sermek için güzel ve gerçekten asil bir takım istersen ve maddi gücün yeterse home sweet home git derim..

küçük ev aletlerine gelince
ütü philip kazanlı aldım
doğrayıcı +blender braun
çaycı homend
ekmek kızartma braun
düdüklü tefa acticook
fritöz tefal actifry

ben bu şekilde tercihler yaptım..

tencereye gelince
çelik _ tuna tomby + tupperware çelik seti
teflonlarımıda hepsini tefalden aldım canım

eğer yatak örtüsü ve nevresimi görmek istersen ki nevresimde hsh den ve oda fransız işlemeli haftasonu gerçeklerinin fotosunu yüklerim

Son düzenleme:
CANIM MERHBA,
bende sein gibi düşünüyordum ne gerek var sğüslü yatak örtülerinden almaya vs diye ama eğer maddi gücün varsa al ben aldım çünkü..
sonra içinde uhde kalmasın...
evinde mevlüd okutursun bebeğin olur hani derler ya düğün olur bayram gelir bence yatak odasının ayrı bir asaleti oluyor o günlerde...

bende hiç o aptal fırfırlı :) yatak örtülerine beğenmezdim ama HOME SWEET HOME girdiğimde aklım yerinden oynadı ve inanılmaz bir fiyatt ödeyerek bu yatak örtüsünü aldım ödediğim parayıda hakedeceğine inanıyorum benimki bu model canım
hiçbir yerinde fırfır yok üzeri eteklerine kadar fansız el işlemesi
çok eğır ve asil duruyor ama parıltıları bu fotoda belli değil maalesef.

http://www.homesweethome.com.tr/tr/admin/PICS/galeri/1000_1201229213154.jpg - MADEMOISELLE MODELİ

birde bu yatak örtüsüne uygun pamuk saten nevresim takımı aldım .. bence ilk gecem çok özel ve gerçekten özel kılacak şeyler sermek istiyorum yatağıma ve sonrasında da tabi bebek vs. onlardada bu takımı saracağım ...

yani bence güzel ve özel günlerde sermek için güzel ve gerçekten asil bir takım istersen ve maddi gücün yeterse home sweet home git derim..

küçük ev aletlerine gelince
ütü philip kazanlı aldım
doğrayıcı +blender braun
çaycı homend
ekmek kızartma braun
düdüklü tefa acticook
fritöz tefal actifry

ben bu şekilde tercihler yaptım..

tencereye gelince
çelik _ tuna tomby + tupperware çelik seti
teflonlarımıda hepsini tefalden aldım canım

eğer yatak örtüsü ve nevresimi görmek istersen ki nevresimde hsh den ve oda fransız işlemeli haftasonu gerçeklerinin fotosunu yüklerim
cnm cevaplar için teşekkür ederim yatak örtün gerçekten çok çok çok güzelmiş:) bende düşündüm şimdi aklımı çeldin bir engilish home falanda uğrayayım o zman. tefalden alıcaktım bende fritözü falan ama o ne pahalı bir fiyat öyle ya valla billa çok pahalı cnm nasıl kıydın o kadar paraya:):):)

Back