canim hepsine tek tek cevap veriyim kendimce ins isine yarar
1- o yatak ortilerinden almak zorunda degilsin tabiki sonucta sen kullancaksin kim ne der diye dusunme ben almadim almayida dusunmuyorum ama bitane oyle suslu puslu degilde sade sik bisey alcam ama ben seviyorum oyle agir seyleri arada kullanirim diye sen sevmiyosan alma bence
2-caydanlik benim tencere setimin icinden bitane cikti bitanede kahvalti takimimda var baska almayi dusunmuyorum porselenin farki sanirim gorsellik ama anneme sordum simdi daha guzel oluyo dedi ama ben bi fark goremiyorum tiryakiysen al yoksa alma
3-kucuk ev aleti olarak pahali deme taninmis markalardan al sonra basin agrimasin arzumdan ve veatelden uzak dur ne aldiysak bozuldu. . ben blender ve kati meyva skacagimi braun, caycimi tefal, ekmek kizartma mk frutoz ve tost makinemi philips aldim. elektrikli supurgede fakir philips dusunebilirsin iyi markalar onun disinda sulu oneririm hic toz cikarmiyo suan biz ihlasin temi4-zlik robotunu kullaniyoruz kendimde ondan alcam ama biraz pahali bakalim kismetse onu dusunuyorum cok saglikli ve hali yikamasida oldugu icin iyi
4-benimde baharat takimim seramik porsalen gibi bisey evdekide seramik kullanissiz olduvunu dusunmuyorum begendiysen moralini bozma
5- ben kesinlikle seramik diyorum hic yapismiyo gercekten harika hic yag koymadan yumurta kiriyorum yapisma yok super kesinlikle.oneririm ve en sagliklisi
6-bence kullanma canim gunluk ckb takimi al cunku zamanla cizilcekler onlari misafirlerine cikarma ama saplari plastikler gercekten kullanissiz ordan kopuyo cogu hic saglamini gormedim sade uygun biseyler mutlaka bulursun.
pike takimlarina ve gelin setine gelince pike takimlari zaten iyi bisey istiyosan 80 civari iyi almissin ama daha uygunada bulunabilir tabi. gelin setide dedigim gibi almak zorunda degilsin ama bence bu cicekliler falan olmaz sade ve sik bisey almalisin fransiz kupuru nevresim takimlari var yatak ortusu gibi duruyo onlara bi bak stersen hem uygun hemsde oyle satafatli agir bisey degil
ayyy ne cok yazdim parmaklarim agrdi valla
ins yardimci olmusumdur tatlim