Birkaç saat sonra çıkan çizgi lütfen yardim

Baby1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
75
31
3
39
Merhaba yillardir forumu takip ederim ve ilk kez basima gelen birsey icin sizlerden yardim bekliyorum. Yaklasik 4 senedir çocuk istiyoruz ama olmadi pko var bende ama degerlerim iyiydi. Rahim filmide çekilmişti temizdi klomen ve catlama ignesi kullandim geçmişte ama basarili olmadi. Daha sonra maddi imkansizliklardan dolayi tedaviye devam edemedik. Adetlerim duEnsiz 35 40 gunde olurum ama gecen 2 ayda 20 gun ara ile adet gordum . Ve yillardir test yaparim sonradanda olsa çizgi cikmaZ bu sefer birkac saat sonra çizgi oldu sizde gorebiliyor musunuz. Cok korkuyorum ve cok heyecanliyim evde gormeden kan vermek istemiyorum.
[/url][/IMG]

Eklentiler

• IMG-20180403-WA0000.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 196

Canım ben çizgi göremedim ama fotoda da çıkmamış olabilir, benim de bak böyle çıktı epey silik bu kadar belli oluyor mu gözle bakınca;

Eki Görüntüle 2132352

Canım ben çizgi göremedim ama fotoda da çıkmamış olabilir, benim de bak böyle çıktı epey silik bu kadar belli oluyor mu gözle bakınca;

Bu testiniz ile hamilemisiniz bundan az daha az ama görünüyor. Ya da ben cok umut ettiğim için yanılıyorum. Birde bu fotoya bakabilir misiniz

Eklentiler

• P_20180403_134832.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 181
Bu testiniz ile hamilemisiniz bundan az daha az ama görünüyor. Ya da ben cok umut ettiğim için yanılıyorum. Birde bu fotoya bakabilir misiniz

Benim kesin değil canım yani bu kadar silik çıkınca yoktur diye düşündüm ama bekleyip 2 gün sonra tekrar test yapacağım. Siz de öyle yapın. Çünkü fotoda çizgi nerdeyse hiç görünmüyor.

Benim kesin değil canım yani bu kadar silik çıkınca yoktur diye düşündüm ama bekleyip 2 gün sonra tekrar test yapacağım. Siz de öyle yapın. Çünkü fotoda çizgi nerdeyse hiç görünmüyor.
Hakkimizda hayirlisi insallah o kadar hasretim ki her umut cok heyecanlandiriyior. Peki belirtiniz var mi bende sol kasik batmasi ve sol bacagima agri vuruyor belim ağrıyor. Adet olucam gibi ama olmuyor 2 haftadir..

Hakkimizda hayirlisi insallah o kadar hasretim ki her umut cok heyecanlandiriyior. Peki belirtiniz var mi bende sol kasik batmasi ve sol bacagima agri vuruyor belim ağrıyor. Adet olucam gibi ama olmuyor 2 haftadir..

Benim de kasıklarımda ağrı var, regl olmam gereken gün kahverengi akıntı geldi, ondan sonra şüphelenmeye başladım, ama testten sonra biraz hayal kırıklığı oldu. Yorgunluk çok hafif baş dönmesi de var ama bunlar eskiden de olan şeylerdi, o yüzden tam anlayamıyorum var mı yok mu? Ama o kahverengi akıntı ve sonra tamamen kesilmesi beni çok şüphelendirdi.

Yerleşme kanamasidir belki ama sizinki cok net bence kan testi yaptirabilirsiniz. Baska test yaptiniz mi . Bende kanama tarzi olmadi ama akinti var kokusuz şeffaf su gibi . Ama yine hayal kırıklığı olut heralde

Yerleşme kanamasidir belki ama sizinki cok net bence kan testi yaptirabilirsiniz. Baska test yaptiniz mi . Bende kanama tarzi olmadi ama akinti var kokusuz şeffaf su gibi . Ama yine hayal kırıklığı olut heralde

Canım bu yerleşme kanaması da herkeste olmuyormuş ki, ben bir bu testi yaptım, ama bu kadar silik çıkınca yoktur diye düşündüm, yarın bir test daha yapacağım. Regliniz kaç gün geçti bu arada?

Canım bu yerleşme kanaması da herkeste olmuyormuş ki, ben bir bu testi yaptım, ama bu kadar silik çıkınca yoktur diye düşündüm, yarın bir test daha yapacağım. Regliniz kaç gün geçti bu arada?
En son 15 subatta oldum. Ama benim dengesiz ne kadar gecti bilmiyorum doktorum daha önce bana senin adet sirkun karisik olduğu icin dikkate alma dedi 2 ay sonra bile ogrenebilirsin demişti. 3 gun tutucam kendimi yeniden test yapicam.

Polikistik over var bende

Oo baya da gecikmiş, inşallah ikimizde hamileyizdir, hakkımızda hayırlısı olsun.

Sizlerede danışmak istiyorum son adet baslangicim 15 Şubat. Pko var bende 45 günleri bulabiliyor ama son aylarda bu kadar gecikme olmamıştı hatta 28 günlerde oluyordum. Geçen haftada birkaç test yaptım saatler sonra gölge gibi çizgiler çıktı ama geçersiz biliyorum. Dünde yaptim yine aksamima asiri silikti. sol kasık batması devam ediyor bugün sabah başağrısı ile uyandım ve midem bulanıyor goguslerimin ucu çıktı dolgunlasti ve agriyor.

Sizce idrara daha çıkmamış olabilir mii hala ? Etrafinizda duydinuZ mu

Canım birkaç saat sonra çıkan çizgiler yanıltıcı bence.Varsa 5 dakika içinde beliriyor zaten ama illa umutlandım diyorsan bence kan ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…