• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Birkaç Kilo Versem Kendimi Daha İyi Hissedeceğim" diyenlerin zayıflama deneyimleri

simurgh

bir kadın
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
1.203
1
106
Diğer
Merhaba arkadaşlar...
Başlıktan da anlaşılacağı üzere "Birkaç Kilo Versem Kendimi Daha İyi Hissedeceğim" diyen herkesi bekliyorum.
Bu konuya yediklerimizi ve yaptığımız egzersizleri yazarak birbirimizi daha iyi denetleyebilir, tavsiyelerde bulunup moral depolayabiliriz. Her hafta yapılan kilo bildirimleri ile de ilerlememizi kaydedebiliriz.
Benim ciddi bir kilo problemim yok. 60 kiloyum 56-57 kilo olsam kendimi daha iyi hissedeceğim. 3-4 kilo vermek çok da zor olmasa gerek. Kesinlikle tek tür beslenme içeren bir diyet uygulama ya da kimyasal herhangi birşey kullanma taraftarı değilim. Sadece sağlıklı beslenmek ve bunu sürdürmek istiyorum. Varmı bana katılmak isteyen.

benim vermem gereken bi 10 kilocuk var:(((((((((
nasıl vericem bilmiyorum çalışıyorken o kadar zorki..spor yapmak kesinlikle kilo vemeyi hzılandırıyor..birde kalorili şeyler yememek gerekiyor çok yağlı tatlı...vs birdeeee akşmalrı saat 7 den sonra yemeyin bununda etkisi çok

nasıl vericem bilmiyorum çalışıyorken o kadar zorki..spor yapmak kesinlikle kilo vemeyi hzılandırıyor..birde kalorili şeyler yememek gerekiyor çok yağlı tatlı...vs birdeeee akşmalrı saat 7 den sonra yemeyin bununda etkisi çok

Ben şu anda çalışmıyorum ama masabaşı çalışırken bacak egzersizleri yapıyordum oturduğum yerden. İnan onun bile faydası oluyordu. DVD den walk at home gibi egzersizler yapmaya başladım. Normalde 3-4 gün yapıp sonra bırakıyorum. Bırakmamak için bu konuyu açtım. Birbirimize destek olursak bırakmayız ipin ucunu

Arkadaşlar, sizce sporunhangi saatte yapıldığının önemi varmı? Sabah yapmak zorundamıyım?

Ben herşeyi yemek ama miktarını az tutmaktan yanayım. Normalde nekadar yiyorsam o miktarın yarısı kadar yemek bence faydalı olabilir.

ya benimde bi 10 kilo fazlam var ama olmuyor gitmiyor kilolar vereyim derken daha cok aklıma yiyecek geliyo:((normalde cok iştahli biri degilim ama tatlıya dayanamıyorm bu yüzeden zorlanıyorum kilo vermekte:(katılıyorum sana gerçekten etkiki oluyor saat 7den sonra bişe yememek

Arkadaşlar, sizce sporunhangi saatte yapıldığının önemi varmı? Sabah yapmak zorundamıyım?

Uzm. diyetisyen Dilara Koçak'a göre sabahları kandaki yağlar daha kolay yakılabilecek formda. O yüzden sabah sporlarının daha etkili olduğunu söylüyor. Ancak sporumuzu sabah yapamıyor isek gün içerisinde hafif bir öğünden yaklaşık 1 saat sonra yapmamızı öneriyor. :112: Konuya bakarken cvp yazamadan duramadım. :17: Umarım faydalı olur. :112:

simurg sanki seni hatırlıyorum daha önce 50-55 kılo grubunda ve yurt dısında idin demi

eee netcez.... nassıl gidecek bu kilocuklar ... ben şimdi 3 günden beri elma sirkesi içiyorum yatmadan

benimde vermem gereken bi 30 kilocuk var :1::1::1::54:

Konu içeriği nedeniyle Diyet Gruplarından Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz başlığına taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Back
X