- 9 Nisan 2024
- 147
- 30
- 13
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
-
Yağ bezeside olabilir vücudun çoğu yerinde görülebilir çok fazla kafatasında olan insan var sakin olun lütfenBirkaç gün önce kafamın arkasında bir şişlik farkettim yayvan sert bir şişlik şişlik mi onu da bilmiuorum daha önce varmiydi farketmedim mi hiç bir fikrim yok..
Eşim bişey değil diyo hastane fobim sağlık anksiyetem var 4 gündür uyku nedir bilmiyorum öyle kötüyüm ki kafamda ne senaryolar kurdum bir bilseniz... Hani böyle fındık veya ceviz gibi de değil öyle çok çıkıntılı net değil ama var yayvan bişey böyle bir durum yaşayan var mı?
Yani sert kemik gibi şimdiye kadar bir ağrı vs olmadı ama farkettigimden beri sürekli elledigim için ağrıyor gibi geliyorBende de var ? Kafa tası her ırka özel değişkenlik gösteriyor, annen ablan baban vs bak onların da vardır .
Yağ bezesi sert ve yayvan olabilir miYağ bezeside olabilir vücudun çoğu yerinde görülebilir çok fazla kafatasında olan insan var sakin olun lütfen
O nedir lütfen hiç duymadımTürk kemiğidir. Auuuuu
Yapısı öyledir yine de nöroloji bölümüne gidin içiniz rahat etsin.Yani sert kemik gibi şimdiye kadar bir ağrı vs olmadı ama farkettigimden beri sürekli elledigim için ağrıyor gibi geliyor
Ah gidebilsem... Allah'ım doktor diyince bulantım başlıyor korkudan dizlerimin bağı çözülüyor .. çocuğumu genel konrtollerine bile öyle zor götürüyorum ki bir gece öncesinden uykularım kaciyorYapısı öyledir yine de nöroloji bölümüne gidin içiniz rahat etsin.
Yazarak anlatılabileceğini sanmıyorum. Bi zahmet google görsellere gidiniz. Kocamda var çok bariz.O nedir lütfen hiç duymadım
Sağlık ocağı da mi böyle hissettiriyor?Ah gidebilsem... Allah'ım doktor diyince bulantım başlıyor korkudan dizlerimin bağı çözülüyor .. çocuğumu genel konrtollerine bile öyle zor götürüyorum ki bir gece öncesinden uykularım kaciyor
Tamam teşekkür ederimYazarak anlatılabileceğini sanmıyorum. Bi zahmet google görsellere gidiniz. Kocamda var çok bariz.
Şey baktım da yok o değil sol tarafında benim ve o kadar büyük değilYazarak anlatılabileceğini sanmıyorum. Bi zahmet google görsellere gidiniz. Kocamda var çok bariz.
Bir tık daha rahat gidiyorum oraya. Ama ya evet var bişey nörolojiye git derse diye oraya da korkup gitmedimSağlık ocağı da mi böyle hissettiriyor?
Ben bir şey olduğunu sanmıyorum sizin anksiyeteniz olduğu için ekstra takintilisiniz. Ailenizi arayıp ya da yakında oturuyorlarsa bizzat gidip dokunun.Bir tık daha rahat gidiyorum oraya. Ama ya evet var bişey nörolojiye git derse diye oraya da korkup gitmedim
O zaman doktora gitmelisiniz.Şey baktım da yok o değil sol tarafında benim ve o kadar büyük değil
Hayir oynamaz merak etmeYağ bezesi sert ve yayvan olabilir mioynamaz mi yağ bezesi
Teşekkür ederimHayir oynamaz merak etme
Sert olur kişiye göre değişebilirYağ bezesi sert ve yayvan olabilir mioynamaz mi yağ bezesi
Sert olur siz gözlemleyin bazen kendiliğinden yok oluyor ama yok olmayan ama zararı olmadıgı için de aldırmayan çok insan varYağ bezesi sert ve yayvan olabilir mioynamaz mi yağ bezesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?