• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkaç gün önce kafamın arkasında bir şişlik farkettim 😢

Pardonbakarmisiniz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
126
21
13
Birkaç gün önce kafamın arkasında bir şişlik farkettim yayvan sert bir şişlik şişlik mi onu da bilmiuorum daha önce varmiydi farketmedim mi hiç bir fikrim yok..
Eşim bişey değil diyo hastane fobim sağlık anksiyetem var 4 gündür uyku nedir bilmiyorum öyle kötüyüm ki kafamda ne senaryolar kurdum bir bilseniz... Hani böyle fındık veya ceviz gibi de değil öyle çok çıkıntılı net değil ama var yayvan bişey böyle bir durum yaşayan var mı?

Bende de var ? Kafa tası her ırka özel değişkenlik gösteriyor, annen ablan baban vs bak onların da vardır .

Birkaç gün önce kafamın arkasında bir şişlik farkettim yayvan sert bir şişlik şişlik mi onu da bilmiuorum daha önce varmiydi farketmedim mi hiç bir fikrim yok..
Eşim bişey değil diyo hastane fobim sağlık anksiyetem var 4 gündür uyku nedir bilmiyorum öyle kötüyüm ki kafamda ne senaryolar kurdum bir bilseniz... Hani böyle fındık veya ceviz gibi de değil öyle çok çıkıntılı net değil ama var yayvan bişey böyle bir durum yaşayan var mı?
Yağ bezeside olabilir vücudun çoğu yerinde görülebilir çok fazla kafatasında olan insan var sakin olun lütfen

Ah gidebilsem... Allah'ım doktor diyince bulantım başlıyor korkudan dizlerimin bağı çözülüyor .. çocuğumu genel konrtollerine bile öyle zor götürüyorum ki bir gece öncesinden uykularım kaciyor
Sağlık ocağı da mi böyle hissettiriyor?

Bir tık daha rahat gidiyorum oraya. Ama ya evet var bişey nörolojiye git derse diye oraya da korkup gitmedim😔
Ben bir şey olduğunu sanmıyorum sizin anksiyeteniz olduğu için ekstra takintilisiniz. Ailenizi arayıp ya da yakında oturuyorlarsa bizzat gidip dokunun.

Back