• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Biriyantin kullananlar.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

abcj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
534
2
96
Diğer
Merhaba. Saçlarımı şekillendirmek için önce jöle kullandım, ama jöle sağlıksız diye sonra krem 7/24 lere geçtim. Elidorun 7/24 ünden pek memnun kalmadım malesef. Panteninki güzeldi ama üretimden kalkmış diyorlar. Bebe yağı da denedim o da olmadı. ben de bu hafta biriyantin aldım. malum o da 7/24 kıvamında. ve ben saçımda memnun kaldım , denemek isteyenlere tavsiye ederim.pahalı bir şey değil zaten, çok bir şey kaybetmezsiniz denemek isterseniz. ama çok fazla sürmeyin yoksa yağlı görünür.
sevgiler.

Merhaba

Kıvırcık saçlarım için bir süredir pahalı ürünler kullanıyordum (Matrix gibi) çok memnundum ve hatta forumda sizlere de tavsiye etmiştim. Ama açıkçası fiyatı çok fazla geliyordu. Benzer bir ürün arayışına girdim ben de. Bugün parfümeride Pronwer 7/24 diye bir ürün gördüm. Krem tarzında bir şekillendirici. 3.5 lira olduğu için bir deneyeyim ne olacak dedim ve vavvvv. Sonuç süper oldu. Süper düzgün bukleler ve oldukça hacimli duruyorlar. Çok sürmeme rağmen yağlı da yapmadı. Ayrıca 300 ml lik bir şişesi var.

bn avonun bademli durulanmaz kremin den almıştım saçlrım yapış yapş oldu hiç tvsie etmm

hepsi hikaye ya...:umursamaz: hiç biri işe yaramıyor hepsini denedim saçlarım benim için çok özel.. bir türlü kabarmasını önleyemedim yaaaa..ne bukleler belli ne de yumuşak :sm_confused: ayrıca çok geç uzuyor off ..yinede şükür

YAA BRıYANTıN ıYıDE ODA SONRA ÇABUK ETKıSı GıDıYOR VE BENDE SıNıR OLYORUM.. YıNEDE SAĞOL CANIIMMopuyorumnanaktan

ben perma yaptırmıştım yıllar önce o zaman kullandım briyantin jöleden çok daha iyıydı ama beyaz lekeler, parçalar bırakıyodu saçımda.

Back