- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
kizlar on ust iki disim apse yuzunden cekildi icind kronik kist vardi ve cekim uzerinden iki gun gecti ama o sert apse gecmiyor sarikamista kaldim bir basima doktir gecer diye cekti gecmiyor telefonlarimi acmiyor bilenler soyleyin kistli dis cekilince kist gecer mi. dojtira parayi pesin verdim ulasamiyorum. on iki dis cekilince yanlardan birer tane kesilecegine iki tane kesilir diyen var oyke kopru yapilirdiyorlar ben sadece yanlardan iki kesilsin istiyorum . cok korkuyorum depresyona girdim alt tarafa yaptigi koprude uymadi ama amiyor teli n yapacagim ben aksam istanbula gidiyorum sonum damak kullanmaya gidiyor cebap yzin lutfen
İstanbul'a geleceksin madem iyi bir doktora göster, köprü için yanlardan birer dişin kesilmesi yeterli diye biliyorum, benim yan azı dişlerimde öyle yaptılar. Ama kist konusunda bilgim yok, çok geçmiş olsun
ne biçim bi başlık bu ya insanların psikolojisiyle oynuosun sen diş hekimi değiliz bilen cevap yazar bilmeyen yazamaz yani[/QUOTE
arkadasim.cok kotu durumdayim.baaklarim titriyor korkudan.caresiz kaldim akla ihtiyacim.var depresyona girdim ne olur benide anlayin korkuyorum
kopruler ilk zamanlar dilinize takildi mi surekli altina yemek kacip duruyormahvoldum yaaa
ne biçim bi başlık bu ya insanların psikolojisiyle oynuosun sen diş hekimi değiliz bilen cevap yazar bilmeyen yazamaz yani[/QUOTE
arkadasim.cok kotu durumdayim.baaklarim titriyor korkudan.caresiz kaldim akla ihtiyacim.var depresyona girdim ne olur benide anlayin korkuyorum
iyide arkadaşım düşünsene intihar edicem die başlık sen o an ne hissederdin bri yazsa bnmde burda elim ayağım titredi.Hayatta herşey insanlar için iyi bi doktora gidersin çaresi bulunur herkesin diş yapısı bir değil yazanlarla aynı durumda olmayabilirsin snn belki o kdrda kötü değil durumun belki gereksiz korku yapıosun bi sakinleş
Altına yemek kaçmaması lazım benim 12 yıl oldu hiç öyle bir şey başıma gelmedi. İlk bir kaç gün ağzımda bir tuhaflık oldu ama sonra alıştım. Şimdi kendi dişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?