• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birisi daha cevap yazmazsa intihar edecegim :-(

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
kizlar on ust iki disim apse yuzunden cekildi icind kronik kist vardi ve cekim uzerinden iki gun gecti ama o sert apse gecmiyor sarikamista kaldim bir basima doktir gecer diye cekti gecmiyor telefonlarimi acmiyor bilenler soyleyin kistli dis cekilince kist gecer mi. dojtira parayi pesin verdim ulasamiyorum. on iki dis cekilince yanlardan birer tane kesilecegine iki tane kesilir diyen var oyke kopru yapilirdiyorlar ben sadece yanlardan iki kesilsin istiyorum . cok korkuyorum depresyona girdim alt tarafa yaptigi koprude uymadi ama amiyor teli n yapacagim ben aksam istanbula gidiyorum sonum damak kullanmaya gidiyor cebap yzin lutfen

kizlar on ust iki disim apse yuzunden cekildi icind kronik kist vardi ve cekim uzerinden iki gun gecti ama o sert apse gecmiyor sarikamista kaldim bir basima doktir gecer diye cekti gecmiyor telefonlarimi acmiyor bilenler soyleyin kistli dis cekilince kist gecer mi. dojtira parayi pesin verdim ulasamiyorum. on iki dis cekilince yanlardan birer tane kesilecegine iki tane kesilir diyen var oyke kopru yapilirdiyorlar ben sadece yanlardan iki kesilsin istiyorum . cok korkuyorum depresyona girdim alt tarafa yaptigi koprude uymadi ama amiyor teli n yapacagim ben aksam istanbula gidiyorum sonum damak kullanmaya gidiyor cebap yzin lutfen

ne biçim bi başlık bu ya insanların psikolojisiyle oynuosun sen diş hekimi değiliz bilen cevap yazar bilmeyen yazamaz yani

İstanbul'a geleceksin madem iyi bir doktora göster, köprü için yanlardan birer dişin kesilmesi yeterli diye biliyorum, benim yan azı dişlerimde öyle yaptılar. Ama kist konusunda bilgim yok, çok geçmiş olsun

Konun hakkında bir bilgim yok ve buradaki diş hekimi arkadaşlar yazını okuyana kadar ''diş kisti operasyonları'' ile ilgili nette araştırma yapıp benzer sorun yaşayanları oku ve için rahatlasın diyebilirim.

Ben şöyle bir baktım çok link var bundan bahseden.

Diş çekilsede antibiyotik kullanman lazım canım.
Ayrıca b ciddi bir müdahale , dediğin gibi damaga kadar gider.
Başka doktordanda görüş al derim başlamadan evvel.
Parada peşin verilmez ayrıca.

bir haftadir hayatimi karartti bi doktor on iki dis cekilince yanlardan iki iki kesmek lazim demis evde deliricem be. zaten ustte az sayida dim vardi iki tane daha gitti ne olaak bilmiyorum duzelmeyecek gibi geliyor. herseyi okudum rahatlayamiyorum keske gitmeseydim.dmekten mahvoldum on disleri kaplama olab yokmu bi cebap yazin vok kotuyum.ben bu kist niye gexmedi hala.niye inmiyor offffg

İstanbul'a geleceksin madem iyi bir doktora göster, köprü için yanlardan birer dişin kesilmesi yeterli diye biliyorum, benim yan azı dişlerimde öyle yaptılar. Ama kist konusunda bilgim yok, çok geçmiş olsun

kopruler ilk zamanlar dilinize takildi mi surekli altina yemek kacip duruyormahvoldum yaaa

ne biçim bi başlık bu ya insanların psikolojisiyle oynuosun sen diş hekimi değiliz bilen cevap yazar bilmeyen yazamaz yani[/QUOTE

arkadasim.cok kotu durumdayim.baaklarim titriyor korkudan.caresiz kaldim akla ihtiyacim.var depresyona girdim ne olur benide anlayin korkuyorum

iyide arkadaşım düşünsene intihar edicem die başlık sen o an ne hissederdin bri yazsa bnmde burda elim ayağım titredi.Hayatta herşey insanlar için iyi bi doktora gidersin çaresi bulunur herkesin diş yapısı bir değil yazanlarla aynı durumda olmayabilirsin snn belki o kdrda kötü değil durumun belki gereksiz korku yapıosun bi sakinleş

sarikamistayim baska doktor yok ayanlar.zor gunler geciriyorum bir hafadir agzima yemek koyamiyorum halim.nice depresyona girdim surekli agri surekli antibiyotik dyanamiyorum esim cok uzuluyor evdede yok kaldim tek basima niye kiziyorsunuz canimi size attim medet umarak ardiminiza ihtiyacim var :-(

Altına yemek kaçmaması lazım benim 12 yıl oldu hiç öyle bir şey başıma gelmedi. İlk bir kaç gün ağzımda bir tuhaflık oldu ama sonra alıştım. Şimdi kendi dişim gibi

birde kaplama sokumu ile ugrasacagim mahvoldum ben offf offf dua edin ne olur on iki dis cekikdi diye alti tane kaplama lazim diyen var sonra ne olur o kaplamalarda curse mukemmel bir maddi durumumuz yok.bizim karsilayamayiz ki

Canim öndeki iki disini mi cekti?

Dis sorunu cok kötüdür ya,ihmale gelmiyor iste,dün benimde yanak kismindaki arka distn birinde dolgunun etrafinda olan disimin bir kismi kirildi :(

ve suan yerken dilim deyiyor disin kalan kisminin sivri olan yerine ve aciyor...:(

Doktorlar pazen manyaklar ya deliler,bence sen biraz arastir ve hemen pazartesi iyi bir doktora git.

ve derdini acikca belirt,ne yapip ne edip düzeltmelerini rica et.

Benim onde on dislerim sorunlu once ust usteydi surekli curuyodi bi kac kez kanal tedavisi dolgu yaptim fayda etmedi en son disler inceltilip porselen yaptirdim ama yine olmadi simdi hasta dis bitane oda kist yapmis doktora gittim yine disi cekmemiz lazim ama rahatsiz olmuyorsan bir kac sene daha idare eder dedi bende cektirmedim ama yazin cektirecem muhtemelen disim normalde agrimiyor ama bastirinca kiste aciyor birde butun Agiza yayilir filan diye korkuyorum bakalim nasil olacak cekerler benimkinide buyul ihtimal:31:gecmis olsun yalniz bu intihar edecek bir dert degil kendini bu kadar depresyona sokma nice hastalar var haline sukret..,!

Son düzenleme:
Diş konusunda ben de çok sıkıntı çektiğim için seni hiç yadırgamadım. Benim ön altı dişim kaplama ama hepsi kesilerek tek tek takıldı. Onun sebebi de çene yapımın bozuk olması. Şimdi azı dişimden itibaren 3 diş takılacak bu yüzden 2 dişim daha kesilecek. Bence kesinlikle büyükşehirde yaptır.

ben de geçen yaz kist sorunu yasadım dişim de kırıktı hatta
ama dr kisti dağıtmadan çekmedi
önce antibiyotik kullandım geçmedi,sonr a10 tane iğne ardından yine antb.
en son biraz dağılmaya basladı öle çekti
sizinki nasıl çekti onu anlamadım:26:

Arkadaşım sakin ol bunda intiharlık bir durum yok.Annem de protez diş yaptıracaktı 3 gün içinde kadının tüm dişleri çekildi günde 10 dan fazla diş çektiriyordu ne acılar çekti yemek yiyemiyor konusamıyor ağrıdan basını çeviremiyordu ama intihar ettiği falan yoktu.Verdiğin emekler sanırım boşa gitmiş ama üzülme yani önemli olan sağlığın istanbula gidince bi acile falan git ağrın varsa bi ağrı kesici bişey al doktorun vermediyse sakinleş yani :) birde apsenin inmesi için en az 3 4 gün geçmeli biraz bekle ama doktoruna hala ulaşamıyorsan kesinle sağlık bakanlığından o doktorun ismini cismini sorgulat baktın olmuyor polise bildir derim öyle dolandırıcılar çok keşke önceden araştırsaydın be kardeşim neyse inşallah sağlığına kavuşursun.

İki yandan da birer tane dişin kesilmesi yeterli köprü için...
Sanırım diş hekimin pek işinin uzmanı değil...
Kist için diş çekildiğini ilk defa duydum çünkü...

Back