How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

birisi bana yardım etmeli lütfeeeen :(

KERTENKELEBEK1903

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
7
0
16
İzmir
erkek arkadaşımla adetimin ilk ve 5. günü ilişkiye girdik.14 gündür kanamam devam ediyor fakat regl kanaması gibi pıhtı şeklinde değil daha sıvı ve kötü kokulu.doktora gitmeye korkuyorum başına böyle bişey gelen birisi var mı aranızda. bu arada cinsel ilişkiye girdikten sonraki ilk regl oluşum bu onun da etkisi var mıdır bilmiyorum...

erkek arkadaşımla adetimin ilk ve 5. günü ilişkiye girdik.14 gündür kanamam devam ediyor fakat regl kanaması gibi pıhtı şeklinde değil daha sıvı ve kötü kokulu.doktora gitmeye korkuyorum başına böyle bişey gelen birisi var mı aranızda. bu arada cinsel ilişkiye girdikten sonraki ilk regl oluşum bu onun da etkisi var mıdır bilmiyorum...

yani cinsel ilişkiye girdiğinde bakire miydin??bunun bir etkisi olabilir

hayır bakire değildim 4. birlikte oluşumuzdu. adetimin ilkgünü birlikte olduktan sonra kanamam azalmıştı bikaç gün pek gelmemişti ondan sonra gelmeye başladı ve hala devam ediyo.her hangi bi ağrım yok

28 yaşındayım. günde 2 kere günlük pedi dolduracak kadar diyebilirim. daha çok tuvalete girdiğimde geliyo ama regl dönemindeki gibi pıhtı şeklinde değil damla damla.bazen koyu kahverengi bazen kırmızı. adet düzensizliğim vardı zaten bikaç yıldır.bu ay da adetim gecikmişti.ilişkiye girdikten sonra ilk regl oluşum olduğu için bu konuda bi bilgim yok.ne gibi farklılıklar olur

28 yaşındayım. günde 2 kere günlük pedi dolduracak kadar diyebilirim. daha çok tuvalete girdiğimde geliyo ama regl dönemindeki gibi pıhtı şeklinde değil damla damla.bazen koyu kahverengi bazen kırmızı. adet düzensizliğim vardı zaten bikaç yıldır.bu ay da adetim gecikmişti.ilişkiye girdikten sonra ilk regl oluşum olduğu için bu konuda bi bilgim yok.ne gibi farklılıklar olur

ilişkiye girdikten sonraki ilk regl oluşunuzsa bence normal olabilir ama adet döneminde ilişkiye girildiği zamanda hastalık kapma olasılığın yüksek o yüzden bir kadın doğuma gitmeni öneririm

kanama dışında herhangi bişeyim olmadığı için mikrop kaptığımı düşünmüyorum.internette biraz araştırıyım dedim ilişki sırasında yırtılma olmasından,damar çatlamasından,rahim ağzı kanseri belirtilerinden falan bahsetmiş. bunlar beni korkuttu açıkcası. yeni kadın olmuş biri için jinekolojik muayene ürkütücü geliyo :( daha da güzeli erkek arkadaşımdan ayrıldım 3 gün önce :S kimseye de bişey anlatamıyorum

adetli iken bereber olduğunuz için iltihap kapmış olabilirsiniz bu kadar kanama normal degil dr görünün derim smear testi yapsın muayne olun.

erkek arkadasindan ayrilmanda kotu olmus, bu kadar gundur kanama olduysa; adetli iken iliski onerilmiyor hastalik mikrop bakteri kapma olasiligi cok yuksek istersen bi doktora gorun :34:

ptesi gününe kadar bekleyip doktora gidiyim ben o zaman , nasıl muayene eder canım acır mı :( bekar olmam problem yaratır mı? bi de bu durumu erkek arkadaşıma anlatıp onunla mı gitmeliyim sizce? çok soru sordum biliyorum ama kafam çok karışık ve korkuyorum :(

ptesi gününe kadar bekleyip doktora gidiyim ben o zaman , nasıl muayene eder canım acır mı :( bekar olmam problem yaratır mı? bi de bu durumu erkek arkadaşıma anlatıp onunla mı gitmeliyim sizce? çok soru sordum biliyorum ama kafam çok karışık ve korkuyorum :(

erkek arkadaşınızla ayrılmışsıznız zaten ama korkuyorsanız durumunuzu ondan başka bilen kimse yoksa onunla gidin korkacak birşey yok büyük şehirlerde bekar olmanız sorun olmaz ama yinede özele gidin derim bu arada ilk birliktelikden sonra adette böyle bir durumun yaşanması normal değil gibi geldi bana

muayene ederken canın acımaz cnm bekar olmanda hiçç problem yaratmaz bence erkek arkadaşınla ne sebeple ayrıldınız bilmiyorum ama bence tek gitmelisin gelmesine gerek yok diye düşünüyorum..özel bir hastç git hiç sorun olmaz...

onun jinekolog kuzeni var şehir dışında.en azından ona durumu anlatsa o da ihtimalleri söylese ona göre hastaneye gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum.biraz araştırdım yırtık falan varsa dikilmesi gerekiyomuş.onunla gitmesem bile durumdan haberdar olsun istiyorum ama bi yandan da gurur yapıyorum.maddi açıdan da çok müsait zamanda değilim ne yazık ki :(

onun jinekolog kuzeni var şehir dışında.en azından ona durumu anlatsa o da ihtimalleri söylese ona göre hastaneye gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum.biraz araştırdım yırtık falan varsa dikilmesi gerekiyomuş.onunla gitmesem bile durumdan haberdar olsun istiyorum ama bi yandan da gurur yapıyorum.maddi açıdan da çok müsait zamanda değilim ne yazık ki :(

yırtılmış olma ihtimali sanmıyorum öyle olsa hem aşırı sancın aşırı kanaman olur.. ya buarada maddi açıdan müsait değilsen ve tek gitmek istemiyorsan ara birlikte gidin gelsin o da üstüne düşeni yapsın hayret bişey grur falanda yapma hem buarada sen onunla 4.kez ilişkiye girişimizdi dedin ve ilişkiye girdikten birkaç gün sonrada ayrılmışsınız sanırım değilmi?

evet bikaç gün sonra ayrıldık ama herzamanki kavgalarımızdan biriydi yani arasam tekrar barışacağımızı biliyorum burnu sürtsün diye aramıyorum. kullandı attı gibi bi düşüncem yok sadece bu kanama olayı planlarımı altüst etti.buakşam kanamalarım epey arttı ped kullanmak zorunda kalıyorum wcye gittiğimde ortalık kan revan :S azalır diye beklerken artıyo ne yazık ki. ama ağrım sızım falan yok sadece kokusu çok daha kötü

Enfeksiyon kapmışsınız bence, adetliyken ilişki sağlık açısından çok sakıncalıdır. Neden bu kadar sorumsuz ve bilinçsiz hareket ediyr bu bayanlar anlamıyorum. Kendinize neden saygınız yok. Kadınlar adet günlerinde zaten gergin hassas oluyor ve kendini pis hissediyor ve en hijyen gereken zamanda yapılan ilişki acaba ne kadar sağlıklı ve ne kadar gerekli??

adet gününde ılıskı cok sakıncalı cok pis kokuyor demısısnız bır sorun oldugu apacık ortada dra gıtmek ıcın nıye beklıyosunuz nalmadım şimdi birsey dıcem kızcaksınız belkı ama cinsel ilişkıye gırıyosunuz acısından korkmuyosunuzda muaynenın acısındanmı korkuyosunuz acımaz merak etmeyın erkek arkadasınla madem bırlıkte olmususnuz burnu sürtsün dıye falan cok ugrasmayın bence sonra ortada kalan kadınlar oluyor erkek cekıp gıdıyor sonra kadın ugrasıyor bekaret sorunuyla kuzenı jınekologsada ona bu durumu anlatmayın bence tanımadıgın bır jınekologa gıdın beakrlık sorun degıl özele gıdıp muayne olcaksınız evlı bekar karısmazlar sadece ultrason ıcın soruyorlar genelde evlımısın bekarmısın dıye kı ona göre vajınal mı batın ultrasonumu uygulansın dıye

evet bikaç gün sonra ayrıldık ama herzamanki kavgalarımızdan biriydi yani arasam tekrar barışacağımızı biliyorum burnu sürtsün diye aramıyorum. kullandı attı gibi bi düşüncem yok sadece bu kanama olayı planlarımı altüst etti.buakşam kanamalarım epey arttı ped kullanmak zorunda kalıyorum wcye gittiğimde ortalık kan revan :S azalır diye beklerken artıyo ne yazık ki. ama ağrım sızım falan yok sadece kokusu çok daha kötü[/QUOTcanım ailene anlatıp ailenden biriyle gitmediğine göre ailen bu konuda tutucu ben öyle anlıyorum...birlikte olmuşsun ve 4. günü ayrılıyorsunuz hemde ufak tartışma diyorsun arasam barışırız diyorsun sana şukadarını söyleyeyim erkeklerin umrunda bile değil bu durum onların çogu hevesini aldıktan sonra kaçış yollarını arıyorlar ve ortada kalan kadınlar oluyor...28 yaşındayım diyorsun ama kusura bakma hiçte mantıklı şeyler söylemiyorsun...aşırı kanamam var diyorsun durman hata hiç durma direk özel hast. git

Back