birinin nerede çalıştığı nasıl öğrenilir?

tempo_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
1.233
47
118
İstanbul
arkadaşlar, bir arkadaşıma süpriz yapmak istiyorum,(kendisine sormadan) iş yeri adını ve adresini nasıl öğrenebilirim,nerede çalıştığını nasıl bulabilirim, böyle siteler varmı? varsa hangi bilgileri bilmek gerekiyor.

boyle birsey olmasi mumkunmu sence kac milyon insan var hangisinin nerde calistigi nasili bilinebilir...
supriz yapacak kadar samimiysen nerde calistigini neden bilmiyorsun orasi ayri mesele:44:

aradığın kişinin tc nosunu biliyorsan ve adliyede çalışan bir çalışanın varsa sgk sorgulaması yaptırabilirsin çalıştığı yerin kapı nosuna kadar da öğrenirsin.

Facebookundaki arkadaşlarına sor herşeyini anlatırlar

eğer facesi varsa ona bakın derim ben olmazmı orada nerde çalıştığı yazar

Evet ya face olmayan insan da yok gibi. Genelde otrda herşey yazar. İş eğitim falan. Ben senin yerinde olsam google sorarım. Belki çalıştığı iş yeri ile igili haber falan varsa anca bulursun. Yada profestonel bir yerde çalışıyorsa linkedin sitesi var. Orda genelde üstdüzey çalışanlar var ordan bulursun ama bunun için de o kişi sosyal medyayı yakından takip etmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…