Dediklerinin hepsini yapıyorum ama malesef gece yatıp kafani yastığa koyduğun andaki gelen o düşüncelere çare yok. Takıntı değil gerçekten sevmek
Haklısın tavsiyen için teşekkür ederim:)Malesef ki kendinizi yeteri kadar yormuyorsunuz demek. Ben spordan geldiğimde üstümden tir geçmiş gibi oluyorum. Bişey düşünmene fırsat kalmadan uyuya kalıyor insan.
Ve dahası siz kendiniz bunu unutmak istemiyorsunuz. Kendinizi buna sartlandirmis gibi. Kendinize bu eziyeti cektirmeyin lütfen. Kafada bitirin. Ve kendinize güvenin. Her şeyin başı kendinize olan güvenden geçer.
Öyle ancak 6 yıl da çok değil miSorduğun soru aslında çok göreceli ve karışık. Bana göre bir yere kadar beklersin eski sevgiliyi. Ama bir yerden sonra yolunu çizmen gerekir. O yüzden etkileneceğin birini bulana kadar beklemelisin.tekrar iliskiye başlaman için kalbinin atması lazım.yoksa hem kendini gem karşındakini kandırmış olursun.ben 6 yıl oldu ayrılalı.o günden itibaren kimseyle ilişkim olmadı.bekliyorum hala..
Öyle ancak 6 yıl da çok değil mi
Allah inşallah gönlüne göre hayırlı bi kısmet çıkarır karşınaFazlasıyla çok ama yapabileceğim bir şey yok
Bana kalırsa o çocuk seni terkedecek, ardından sen de aslında ona aşık olduğunu anlayacaksın, bu hep böyle olmaz mı
Belki bundan 2 ay önceki konumu hatırlayan hatırlar. Erkek arkadaşımdan ayrılalı 2 ay oluyor ve terkeden o olmuştu benim hatalarım yüzünden.. o süre zarfı içerisinde çok yalvarmıştım ancak geri donduremedim. O esnada benimle konuşmak isteyen biri de vardı ancak kalbim hala dolu olduğu için yanaşmıyordum. Bundan 1 hafta önce artık o kisiye karşı pes ettim ve kendisiyle yeni bir birlikteliğe başladım. Ancak sevmiyorum tamamen mantık üzerine başladım bu ilişkiye. Kariyeri karakteri vs bunlar etkili oldu. Şimdi de ikilemdeyim acaba doğru mu yapıyorum diye. Çivi çiviyi söker dedim ama sökmüyor daha çok hatırlatıyor napayım nasıl cikayim ben bu işin içinden kızlar
2 ay çok yeni.Gercekten sevdiysen 2ay az.Zaman lazım sana.Yoksa karsilastirirsin hep.Araya zaman girerse hicbirseycigin kalmaz.Belki bundan 2 ay önceki konumu hatırlayan hatırlar. Erkek arkadaşımdan ayrılalı 2 ay oluyor ve terkeden o olmuştu benim hatalarım yüzünden.. o süre zarfı içerisinde çok yalvarmıştım ancak geri donduremedim. O esnada benimle konuşmak isteyen biri de vardı ancak kalbim hala dolu olduğu için yanaşmıyordum. Bundan 1 hafta önce artık o kisiye karşı pes ettim ve kendisiyle yeni bir birlikteliğe başladım. Ancak sevmiyorum tamamen mantık üzerine başladım bu ilişkiye. Kariyeri karakteri vs bunlar etkili oldu. Şimdi de ikilemdeyim acaba doğru mu yapıyorum diye. Çivi çiviyi söker dedim ama sökmüyor daha çok hatırlatıyor napayım nasıl cikayim ben bu işin içinden kızlar
Ayrıldım zaten dayanamadımbu karşındakine haksızlık ama
Ayrıldım çünkü dediğin gibi kabullenmeye çalışıyorumMantıklı karar vermek doğrudur. Ama bu ilişki içine sinmiyorsa o zaman yapmam gereken ayrılmak hala bir şeyleri üzerinden atamadigini kabul etmek
Iste beni korkutanda o sanki bi daha birini sevemicem gibi hissediyorumBirliktelige baslamak degil birini sevmektir unutmanin yolu
Malesef gerçekten sevmiştim. O yüzden de başkasını yerine koyamadım olmadi2 ay çok yeni.Gercekten sevdiysen 2ay az.Zaman lazım sana.Yoksa karsilastirirsin hep.Araya zaman girerse hicbirseycigin kalmaz.
En iyisini yapmışsın.Ayrıldım çünkü dediğin gibi kabullenmeye çalışıyorum
Umarım beyaz atlı prensim tez zamanda çıkar karşımaEn iyisini yapmışsın.
Kabullendikten sonra içine sinen bir ıliskiye girmek daha kolay olacak senin için o yüzden tavsiyemi dikkate alman senin için faydalı olmuş..
Bardak kırıldı diye su icmekten vazgeçilir mi ? Tabi ki yeni ilişkiler yaşayacaksın ama kimseye de yara bandı muamelesi yapmayacaksın. .önce biraz toparlan, yaraların kabuk bağlasın ,dur bi nefes al , yalnızlık iyidir bazen ,ruhu dinlendirir ..düşünmeye fırsatın olur ,yanlış hamle de yapmamış olursun .Belki bundan 2 ay önceki konumu hatırlayan hatırlar. Erkek arkadaşımdan ayrılalı 2 ay oluyor ve terkeden o olmuştu benim hatalarım yüzünden.. o süre zarfı içerisinde çok yalvarmıştım ancak geri donduremedim. O esnada benimle konuşmak isteyen biri de vardı ancak kalbim hala dolu olduğu için yanaşmıyordum. Bundan 1 hafta önce artık o kisiye karşı pes ettim ve kendisiyle yeni bir birlikteliğe başladım. Ancak sevmiyorum tamamen mantık üzerine başladım bu ilişkiye. Kariyeri karakteri vs bunlar etkili oldu. Şimdi de ikilemdeyim acaba doğru mu yapıyorum diye. Çivi çiviyi söker dedim ama sökmüyor daha çok hatırlatıyor napayım nasıl cikayim ben bu işin içinden kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?