Birini unutmanın yolu bir başkasıyla yeni bir birlikteliğe başlamak mı sizce de?

Dediklerinin hepsini yapıyorum ama malesef gece yatıp kafani yastığa koyduğun andaki gelen o düşüncelere çare yok. Takıntı değil gerçekten sevmek

Malesef ki kendinizi yeteri kadar yormuyorsunuz demek. Ben spordan geldiğimde üstümden tir geçmiş gibi oluyorum. Bişey düşünmene fırsat kalmadan uyuya kalıyor insan.
Ve dahası siz kendiniz bunu unutmak istemiyorsunuz. Kendinizi buna sartlandirmis gibi. Kendinize bu eziyeti cektirmeyin lütfen. Kafada bitirin. Ve kendinize güvenin. Her şeyin başı kendinize olan güvenden geçer.

Sorduğun soru aslında çok göreceli ve karışık. Bana göre bir yere kadar beklersin eski sevgiliyi. Ama bir yerden sonra yolunu çizmen gerekir. O yüzden etkileneceğin birini bulana kadar beklemelisin.tekrar iliskiye başlaman için kalbinin atması lazım.yoksa hem kendini gem karşındakini kandırmış olursun.ben 6 yıl oldu ayrılalı.o günden itibaren kimseyle ilişkim olmadı.bekliyorum hala..

Haklısın tavsiyen için teşekkür ederim:)

Öyle ancak 6 yıl da çok değil mi

Mantıklı karar vermek doğrudur. Ama bu ilişki içine sinmiyorsa o zaman yapmam gereken ayrılmak hala bir şeyleri üzerinden atamadigini kabul etmek

2 ay çok yeni.Gercekten sevdiysen 2ay az.Zaman lazım sana.Yoksa karsilastirirsin hep.Araya zaman girerse hicbirseycigin kalmaz.

2 ay çok yeni.Gercekten sevdiysen 2ay az.Zaman lazım sana.Yoksa karsilastirirsin hep.Araya zaman girerse hicbirseycigin kalmaz.
Malesef gerçekten sevmiştim. O yüzden de başkasını yerine koyamadım olmadi

En iyisini yapmışsın.
Kabullendikten sonra içine sinen bir ıliskiye girmek daha kolay olacak senin için o yüzden tavsiyemi dikkate alman senin için faydalı olmuş..
Umarım beyaz atlı prensim tez zamanda çıkar karşıma

Bardak kırıldı diye su icmekten vazgeçilir mi ? Tabi ki yeni ilişkiler yaşayacaksın ama kimseye de yara bandı muamelesi yapmayacaksın. .önce biraz toparlan, yaraların kabuk bağlasın ,dur bi nefes al , yalnızlık iyidir bazen ,ruhu dinlendirir ..düşünmeye fırsatın olur ,yanlış hamle de yapmamış olursun .

O beyefendiyi bir bahaneyle yolla,can acını ondan çıkarma ve hazır olduğunda karşılıklı sevisebilecegin biriyle yola çık ..

Kalbin dolu olunca pırlanta da olsa yerini doldurmuyor keske hıc baslamasaydın insallah pişman olmazsın pismanlık sa su olabikir: mesela eski sevgilin donecektı belki ama sen biriyle cıkmıssın diye gurur yapar ve donmez gibi.... ıste boyle birine takınca iyiker de arada kaynayıp gidiuor

Şöyle bir olay var.
Şimdi ayrılırsın, aradan belli bir süre geçer 1 sene 2 sene falan her neyse. Ama yine de o arada aklına gelir.
Çünkü yeni birisi yoktur hayatında ve yalnız kaldığında aklına gelebilir onu sevmesen de. Ve yeni biri hayatına girince o eski kişi aklından çıkar. Bu doğru.
Fakat sen eğer yeni bitmiş bir ilişki üzerine, yeni biriyle bir yolculuğa çıkıyorsan yanlış. Onu yarabandı yapmanın alemi yok. Sadece mantıkla da ilişki yürümez bak bunu bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…