yaaa kızlar dayanamıyorum artık sinirden ölücem bugün küçük bir yerde yaşoyoruz eşimin işi sebebiyle çok şükür tayinimiz çıkıyor bu mayıs ama insanların ben bu kadar temizlikten nefret ettikleri bir yer daha görmedim bugün hamileyim diye hastahaneye gideyim dedim çıldıracaktım yaaaa hem de nasıl bir çıldırma anlatamam. kadın doktorunun önü erkek dolu bütün kadınlar erkekler insana sen nereden geldin der gibi cins cins bakıyor seni böyle yadırgıyor hastahanedeki inek kokusunu koklasanız aklınız durur. kimse yıkanmmaış nasıl bir koku geliyor anlatamam. kimse size saygı duymuyor kadınlar saça başa bak deyip saçma saçma yadırgayıp gülüyor deli ediyorlar sizi baştan aşağıya süzmeler yadırgar şekilde görende saçım mor zanneder alt tarafı onların kıyafeti gibi giyinmeyip açık saçlıyım o kadar . yanınızda minnacık boş kalan yere var yanınızda diyelim sizi yok giib davranıp resmen kucağınıza oturuyorlar birde siz biraz daha sıkışın diye sizi anlamıyor zannedip ayağınıza vuruyorlar delirecektim yaaaa. doktorun kapısında kimse sırayı dinlemiyor anında kavga çıkıyor sizin sıranızsa bile onlardan sonra girersiniz anca laftan anlamıyorlar doktor desen delirmiş vaziyette sayelerinde. zzaten hamileyim yüzümü kapattım kokudan dayanamadım artık birde bizden tiksiniyor bak bakışlarını yedim. önümüzden geçen adam öksürüğünden çıkan pisliği bildiğiniz hastahanenin içinde önümüze tükürdü . salgın hastalık almış başını gidiyor. kadın kucağında daha 10 gün var yok bebek çantasını aldı koydu hastahanenin pis çamurlu yerine o çocuğa bütün ellerini sürdü sonra mikroplarla. çocuklarına bir dur diyemiyorlar saçma saçma hastahanede koşup size çarpıp üzerinize düşüyorlar hamilesiniz değilsiniz öenmli değil. en sonunda sıramı göreye kalkayım bari dedim çocuğun tekinden bacağıma tekmeyi yedim bir kızdım en sonunda dikkat etsene diye çocuğun moral gitti artık ama ben ne yapayım ya tüm gün deli oldum bir kan bile alamadı hemşire delik deşik etti kolumu. baktım herkes garip garip bana birde bir kaç arkadaşa bakıyor oralı olmadığımız anlayıp bende pis pis onlara baktım anlasınlar diye elimide kokuyorsaunuz dder gibi kapatıp tiksine tiksinwe baktım delirecektim artık. devlete bu kadar yüklenilmez ki neymiş acilden giriş yapın para vermeyin diyorlar birbirlerine sendne benden sağlıklı ama doktor kalkıp mecburen senden önce onu almak zorunda kalıyor dışarı çıkıncada pis pis gülüyorrlar öne geçtik diye seni salak yerine koyuyorlar .nefret ettimi iyice ben yaaa hamileyim kimseyi kırmakda istemiyorum bu halimle ama bugün dayanamadım artık Allah affetsin bir kendilerini düzeltememiş burdakiler yaaa