• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birine ümit vermek istemeyerek

suuubusra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
8
1
1
18
kızlar içime su serpin karşımdaki kişiye söyledim deneyelim diye zamana bi bıraklım dedim ama çok güzel seviyordu ki seviyordu ama ben ısınamadım çok duygusal birisi bugğn kestim konuşmayı biliyorum çok üzüldü bende üzülüyorum yarı yolda bırakmış gibi oldum ama onu hep arkadaş olarak gördüm öyle bşr duygu hissedemedim ama çok kötü hissediyorum..

Hep arkadaş olarak görüyorduysanız keşke hiç denemeseydiniz duygularınızın değişip değişmeyeceğinden emin olmadan. Eğer yaptığınız konuşmada bu ihtimali de söylediyseniz yani umut verici bir konuşma yapmadıysanız o da bunun farkında olarak sizinle konuşmaya devam ettiyse sorun yok, sonuçta en başta söylemişsiniz ve o da kabul ederek konuşmaya devam etmiş.

Hep arkadaş olarak görüyorduysanız keşke hiç denemeseydiniz duygularınızın değişip değişmeyeceğinden emin olmadan. Eğer yaptığınız konuşmada bu ihtimali de söylediyseniz yani umut verici bir konuşma yapmadıysanız o da bunun farkında olarak sizinle konuşmaya devam ettiyse sorun yok, sonuçta en başta söylemişsiniz ve o da kabul ederek konuşmaya devam etmiş.
En başından her şeyi söyledim o da demişti zorla sevdiremem kendimi diye zaten ama kendini bi kötü hissettirdi

kızlar içime su serpin karşımdaki kişiye söyledim deneyelim diye zamana bi bıraklım dedim ama çok güzel seviyordu ki seviyordu ama ben ısınamadım çok duygusal birisi bugğn kestim konuşmayı biliyorum çok üzüldü bende üzülüyorum yarı yolda bırakmış gibi oldum ama onu hep arkadaş olarak gördüm öyle bşr duygu hissedemedim ama çok kötü hissediyorum..
Ne kadar sürdü ?

Bir şeyi ya hissedersiniz ya da hissetmezsiniz.
Karşınızdaki adamı sevgili olarak değil, arkadaş olarak görüyorsanız, zaten o bir ilişki değildir.
Doğru olanı yapmışsınız.
Kendinizi kandırıp, hissetmediğiniz duyguları yaşamaya çaba gösterdiğiniz bir ilişki içerisinde olmanız zaten ilerde sizi mutsuzluğa itecekti.

En azından bir şans verip, olmayacağı konusunda karşı tarafa da kesin bir mesaj vermişsiniz. Belki öteki türlü aklında hep " aceba " sorusu olacaktı. Belki sizin de aklınızda " aceba bi şans versem olur muydu? " sorusu olacktı. Tabiki çocuk oyuncağı değil bu işler ama en başından her şeyi peşinen demişsiniz. Hadi bir de sevgili olmayı deneyelim, demişsiniz. Eee bir şey de hissedememişseniz, oluru da yoksa daha fazla zaman kaybetmenin de lüzumu yok.

Ama dediğim gibi üzülmüş olsa da şans vermekle iyi yapmışsınız. En azından " denedim olmadı " diyebilir. Keşke bir şans verseydi diye düşünmesi bence daha kötü

Back