• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birine güvenebilmek

Angelsinthesky1

İnce düşünme , üşütürsün 🙇‍♀️
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
588
602
103
40
Merhaba herkese,
39 yasındayım,9 yaşında bir kızım var ve 4 sene önce de boşandım, kurtuldum diyeyim :)
Burada açmıs oldugum konular var evliliğimle ilgili boşanma sürecim vs..
Gercekten psikolojik olarak cok zarar gördüğüm bir evlilikti.Boşandıgım için çook mutluyum, kendime geldim eski neşeli hallerime geri döndüm.
İlk 3 sene gercekten de sadece kızım ve işim odaklıydım,pişman da değilim bundan :)Ama işte yalnızlığın konforuna ne kadar alışsam da ,artık gercekten sevmeyi, sevilmeyi önemsenmeyi çok özledim.. :(
Evlilik değil isteğim ama o duyguları özledim.
Ama bir yandan da kimseye de güvenemiyorum.Boşandığım icin sadece cinsellik icin yaklaştıkları düşüncesini kafamdan atamıyorum..
Görüşmek isteyenler oluyor ama kesin böyle düşünüyor deyip kaçıyorum.
Bazen sanırım böyle gececek artık hayatım diyorum ama üzülmeme de engel olamıyorum.
Bunu nasıl aşabilirim sizce?

Merhaba herkese,
39 yasındayım,9 yaşında bir kızım var ve 4 sene önce de boşandım, kurtuldum diyeyim :)
Gercekten psikolojik olarak cok zarar gördüğüm bir evlilikti.Boşandıgım için çook mutluyum, kendime geldim eski neşeli hallerime geri döndüm.
İlk 3 sene gercekten de sadece kızım ve işim odaklıydım,pişman da değilim bundan :)Ama işte yalnızlığın konforuna ne kadar alışsam da ,artık gercekten sevmeyi, sevilmeyi önemsenmeyi çok özledim.. :KK43:
Ama bir yandan da kimseye de güvenemiyorum.Boşandığım icin sadece cinsellik icin yaklaştıkları düşüncesini kafamdan atamıyorum..
Bazen sanırım böyle gececek artık hayatım diyorum ama üzülmeme de engel olamıyorum.
Eee zaten 40 yaşındasın.artık böyle geçse de birşey olmaz.

Merhaba herkese,
İlk 3 sene gercekten de sadece kızım ve işim odaklıydım,pişman da değilim bundan :)Ama işte yalnızlığın konforuna ne kadar alışsam da ,artık gercekten sevmeyi, sevilmeyi önemsenmeyi çok özledim.. :KK43:
bi şans vermeden aşamazsın bende boşandım sevgilik olmasada konuştuğum flörtleştiğim insanlar oldu kimse cinsellik için yaklaşmadı 1 kere bile konusu geçmedi.
Karşına çıkacak kişiye şans vermelisin

Eee zaten 40 yaşındasın.artık böyle geçse de birşey olmaz.

Yahu dur, öldürdün kadını. Ünlü bi yazar demiş ki "hayat 40'ından sonra başlar, o yaşa kadar sadece araştırma yaparsın." 38 yaşındayım ve çok katılıyorum bu söze. Gerçekten de ne 20'lerin aklı bi karış havada , leyla gibi halleri, ne de 30'ların hırs, kariyer aşkı, elalem ne der kaygısı var bu yaşlarda. Tam oluyorsun artık. Pişiyorsun. Öyle bi tatlılık, öyle bi bilgelik geliyor. Ama ihtiyaçlar bitmiyor =)

Sevgili konu sahibi, ben de boşanmış bi kadınım, çocuğum yok, bu sebeple boşandıktan sonra en fazla 6 ay bekleyebildim. Sizin ekstra temkinli olmanızda yarar var. Ama şimdi şöyle de bi gerçek var sevgili konu sahibi, bizim karşımıza çıkacak adam da parklarda el ele tutuşalım, gidip kahve içelim akşam 9 gibi herkes evlere dağılsın modunda olmaz sanki. Ha, görücü usulü eş dost aracılığıyla niyeti ciddi bi adam olur, o ayrı. Ama sizin öncelikli beklentiniz evlilik de değilmiş, öyle demişsiniz. E 2-3 ay içinde evlilik yok, ama cinsellik de yok, ne yapacağız ? Özetle şunu söylemek istiyorum, karşınıza çıkan adamın cinsellik yaşama beklentisi olması onu kötü, aşağılık, rezil, ciddiyetsiz bi adam yapmaz. Böyle bi adamla muhteşem bi aşk da yaşayabilirsiniz. Ben yaşıyorum ve ciddi düşünüyoruz. Öyle "ben boşanmış bi kadınım beni kullanırlar" kafasında olmayın. Olaya böyle bakmayın demek istiyorum. Aradaki farkı zaten siz anlarsınız.

Bence her erkek cinsellik diye yaklaşmıyordur. Bu da bir önyargı bence. Sevmek, sevilmek isteyen erkekler de var. Bence çok gençsiniz, inşallah sizi seven birini bulursunuz🌸

Valla düzgün insan olursa oturun çay için cinselliği bilmem hadi onu bir şekilde kendiniz bilirsiniz .Sonuçta evli bekar genç yaşlı demeyip bu tavırla yaklaşan dolu bu evlenmiş boşanmış olmaya bakmıyor herkes bunun farkında artık .Bunu geçin o algı yikilali çok oldu erkekler beraber oldum bu kimseyle olmamış diye silah zoruyla bile evlenmiyor artık .Onun dışında ortalık ruhsal yönden sorunlu insanlarla dolu ve bundan hariç dolandırıcılara siz asıl mantar gibi sayıları artan bu kişilere karşı dikkatli olun

Allah korusun yani ciddi anlamda hayata kast edecek fakat başta bu sapkın yönünü gizleyenlere her kadın aşırı dikkat etmeli taktimi kafaya ayrılmakta mümkün değil bu patalojik hastalık seviyesindeki kişilerden

Umarım kişisel olgunlugunu ve ruhani yolculuğunu tamamlamış biri çıkar karşınıza .
yaşınız hiçte geç değil siz evladı için yıllarca ilişkiden uzak durmuş bi annesiniz yazdığınıza bakılırsa inşallah ne size ne evladınıza zararı dokunmucak biri sizi bulsun 🌺

Yahu dur, öldürdün kadını. Ünlü bi yazar demiş ki "hayat 40'ından sonra başlar, o yaşa kadar sadece araştırma yaparsın." 38 yaşındayım ve çok katılıyorum bu söze. Gerçekten de ne 20'lerin aklı bi karış havada , leyla gibi halleri, ne de 30'ların hırs, kariyer aşkı, elalem ne der kaygısı var bu yaşlarda. Tam oluyorsun artık. Pişiyorsun. Öyle bi tatlılık, öyle bi bilgelik geliyor. Ama ihtiyaçlar bitmiyor =)

Sevgili konu sahibi, ben de boşanmış bi kadınım, çocuğum yok, bu sebeple boşandıktan sonra en fazla 6 ay bekleyebildim. Sizin ekstra temkinli olmanızda yarar var. Ama şimdi şöyle de bi gerçek var sevgili konu sahibi, bizim karşımıza çıkacak adam da parklarda el ele tutuşalım, gidip kahve içelim akşam 9 gibi herkes evlere dağılsın modunda olmaz sanki. Ha, görücü usulü eş dost aracılığıyla niyeti ciddi bi adam olur, o ayrı. Ama sizin öncelikli beklentiniz evlilik de değilmiş, öyle demişsiniz. E 2-3 ay içinde evlilik yok, ama cinsellik de yok, ne yapacağız ? Özetle şunu söylemek istiyorum, karşınıza çıkan adamın cinsellik yaşama beklentisi olması onu kötü, aşağılık, rezil, ciddiyetsiz bi adam yapmaz. Böyle bi adamla muhteşem bi aşk da yaşayabilirsiniz. Ben yaşıyorum ve ciddi düşünüyoruz. Öyle "ben boşanmış bi kadınım beni kullanırlar" kafasında olmayın. Olaya böyle bakmayın demek istiyorum. Aradaki farkı zaten siz anlarsınız.
Çok teşekkür ederim🤍🤍
Ben cinselliğe karşı değilim tabii ki, isterim de yaşamak.Ama işte duygu hissetmedigim biriyle yasayamam,karsımdaki de öyle olsun istiyorum..
Yani bir kac kısı de daha 2. muhabbette bu tarz yaklasımlara denk geldim.
Sevgili olup sevısmek degil de , sevişip sevgili olmak yaklasımı yani..
Bu da beni iyice uzaklastırdı ınsanlardan..

Back
X