• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinci dugunumden fotolar...07 haziran.2009

Maşallah çok yakışmışsınız.. çok güzelsin.. Allah ömür boyu mutlu etsin...a.s.

bayildim bir icim su gibisin
rabbim övmüsde yaratmis masallah
kiyafetin harika rengi modeli saclarin tam bir uyum olmus
esnistemlede cok yakisiyosunuz rabbim ayirmasin insallah canim

çok güzel olmuşsun maşallah
ama ben anlamadım birinci düğün?yani biri eşinin memleketinde biride sizin memlekette mi oldu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

evet dogru hatirliyorsun,cok dikkatlisin :))))) tesekkurler

hepinize tesekkurler kizlar,moral oldu benim icin,malum yarin dugunum var,resimlerde guzel cikarsam ekliycem....opuyoruuuuuuuuuuum

Canim bu guzellikle eminim dugunde de cok guzel bir gelin olursun.
Allahim tamamina erdirsin omur boyu mutluluklar dilerim.

masalllahhh cokkkkkkkkkkkk guzell bı gelın olmussunn bayıldımm... Cok yakıssmıssınızz allahım nazarlardan saklasın sızıı bır omur boyu mutluluklar dılerım ..darısı basımaa :):):)

kizlar daha onceden de dedigim gibi benim 2 dugunum olacakti.bu 1ci-si...ayni nisan gibi ama dugun :)) sonra esas dugunumun fotolarini da ekliycem...yorumlarinizi dort gozle bekliyorum...

Bu da pastadan sonraki dansimiz.....

[ımg]http://s39.radikal.ru/i083/0906/b1/b42f74890f26.jpg[/ımg]

:nazar: :nazar: :nazar:

çok güzelsiniz maşallah allah nazarlardan saklasın 1yastıkta kocatsın
mutluluklar

çok alımlı bir hatunmuşsun maşşşaaallllaaah allah bir yastıkta bir ömür mutlu etsiin (amin)

kısssssssssssssss ne kadar güzeLsin öyLe yaa :D çok tatLısın maşaLLahh harika bi çift oLmuşsunuzz umarım mutLu oLursunuzz canım ya :D

Ayyy canımm yaa maşaallahhh ne kadar güzel bir gelin olmuşsun ve birbirinize çok yakışmışsınız,bir ömür boyu mutluluk diliyorum size..

Çok tatlısınız ikiniz de, maaşallah.. Düğün resimlerini de dört gözle bekliyorum..

Back