Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
birinci doğumu sezeryan ikinci doğumu normal yapan varmı..
merhabalar..benim sorum var arkdaşlar.birinci doğumumu sezeryan oldum ama ikinci doğumumu normal olmasını istiyorum.böyle olanlar varmı.ve birinci sezeryan olupta ikinicyi normal yapan arkadaşalrın durumlarının öğrenmek istiyorum...
merhabalar..benim sorum var arkdaşlar.birinci doğumumu sezeryan oldum ama ikinci doğumumu normal olmasını istiyorum.böyle olanlar varmı.ve birinci sezeryan olupta ikinicyi normal yapan arkadaşalrın durumlarının öğrenmek istiyorum...
merhaba canım bununla ilgili daha önce bir topik açılmış sanırım bende bir ara araştırıyordum okumuştum
doktorunu bulman lazım türkiyede bir çok doktor bunun sorumluluğunu almak istemiyor
normal doğumdaki ıkınma ve zorlanmadan dolayı rahimdeki sezeryan kesiğinin dayanamayacağını ve açılacağını düşünüyorlar.aslında bu da iki doğum arasındaki süre ve rahimin iyileşmesine bağlı
sana iyi şanslar inşallah normal doğum yaptıracak bir doktor bulursun