meraba arkadaşlar ben kamu yönetimi birinci sınıfım ve 5 dersten bütünlemeye kaldım hukuk matematik işletme muhasebe temel bilgi teknolojisi ve bunlardan kursa gitmek istiorum geçmem lazım bu sınıfı yoksa okuma hayatım biticek ailem göndermiycek bunların içinden 3 tanesini vermem şart onun için hangisine daha çok agırlık vermem gerekir??? basit olarak bide burda bi arkadaş karacan akademi 5 ders 260 tl gibi bişeyler söylemişti karacan akademiyi aradım öyle bişey yokmuşeger 2. sınıfın derslerini alırsak bütünlemeler ücretsizmiş 18 temmuzda başlıyormuş karacan akademi nasıl bir kurs aranızda bileniniz varmı??? ben ona kayıt olucam mecburum derslerden geçmem lazım bu sorularıma cevap yazarsanız sevinirim lütfen bilen kişilerin veya bi akla önerilerinize ihtiyacım var mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlama
canım öncelikle sakin olmanı isterim sonra zaten aklını toparlarsınopuyorumnanaktan
ben hiç kursa gitmedim ve kurs konusunda yardımcı olamicam ama nacizane önerim geçecegini düşündüğün derslere ağırlık vermen olacak!yani matematik ve muhasebe işlem ağırlıklı diğerleri ise sözel.bunun kararını ver ve ona göre yüklen ama aslında büt'e uzun bir zaman var düzenli çalışarak ve birazda yazdan ödün vererek derslere yoğunlaşırsan yapamayacağın şeyler olmadığını görürsün.umarım tüm derslerini başarıyla verirsin.kolay gelsinvereliniortak
teşekkür ederim matematik kursuna gittim ama yinede kaldım senağlama şimdi yine gidicem kursa matematikten geçerim die düşünüyorum sonra temel bilgi teknolojisini kolay diyolar bide işletme bunları düşünüorum inşallah veririm büttünlemeler kolaymı oluyor yoksa zormu ??kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?