Birileri Yardımcı Olabilir Miii?

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Kızlar merhaba. Benim 3-4 gündür sol kasığımda saçma sapan ağrı gibi bir şey var. Normalde rahatsızlık vermiyor ancak yürürken ve özellikle afedersiniz ama tuvalete çıkarken resmen batıyor- geriliyor sol kasığım. Hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum neden olabilir ki böyle bir şey?

Bendede var aynısı tuvaletimi yaparken özellikle baskı oluyor kasıklarımda oturunca falan batıyor sanki hiç olmamıştı böyle hamilelik belirtisi olabilirmi acaba inşallah öyledir

Bendede var aynısı tuvaletimi yaparken özellikle baskı oluyor kasıklarımda oturunca falan batıyor sanki hiç olmamıştı böyle hamilelik belirtisi olabilirmi acaba inşallah öyledir

Canim bende kasik agrisi yasadim bu ay. Hep yumurtaliklarimda olurdu bu sefer rahim bolgemdede batmalar kasilmalar oldu. Sol kasigimda sizlanmalar igne batmalari birsey orayi oyuyormus hissi vardi.. Bu sefer oldu derken adet oldum.

Canim bende kasik agrisi yasadim bu ay. Hep yumurtaliklarimda olurdu bu sefer rahim bolgemdede batmalar kasilmalar oldu. Sol kasigimda sizlanmalar igne batmalari birsey orayi oyuyormus hissi vardi.. Bu sefer oldu derken adet oldum.

Yaa öylemi belkide adet için hazırlık ondan olabilir kısmet artık

Yaa öylemi belkide adet için hazırlık ondan olabilir kısmet artık

Ilk defa yasiyorum bunlari canim.. psikolojikte degildi. Cunku bu ay cok ama cok yogundum kafami kasicak zamanim yoktu iliski bile yumurtlama donemimde oldu bitti sonra aklima bile gelmedi. Ta ki 1 hafta oncesinde ani bir hareketle rahmimden asagi vajinaya kramp girene kadar... ve o agri hep oldu..

Canim benim belirtileri bilmek aslinda iyi bisey degil. Her ay bunu aklima getirip belirtilere takilmamaya calisiyoruz ama olmuyor insaniz. Suan adetim. Ve burdaki belirtilerle birebir uuan cok belirti yasadim..

Ama hamile kaldigim ay 1 tane bile belirtim olmamisti. Ne gogus agrisi ne kasik agrisi.. demekki o zamaar dikkatimi cekmeyen şey suan dikkatimi cekiyor demekki kendimi dinliyorum. Aslinda kendimizi dinlemyi birakirsak belki de hamile kalabilecegiz. Ya da bilmiyorim suan ben bunu duygusallikla yaziyorum. Ama ben uzuldum baskalari uzulsun istemiyorum. Cok cok emindim olduguna bu ay. Kismet degilmis..

Haklısın canım umutlanıp üzülüyoruz sonra en iyisi akışına bırakmak zaten olacaksa oluyor bi şekilde kısmet artık bende aklıma getırmemeye çalışıyorum genelde umutlanmayım diye hayırlısı artık inş bizimde olur bigün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…