Sivilceli Ciltler Birileri bana ne olur yardm etsin

• Konu Sahibi Konu Sahibi sheeker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
S

sheeker

Ziyaretçi
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var alnımdaki sivilcelerden kurulamıyorum denemediğim ürün gitmediğim aktar kullanmadığım merhem kalmadı mafoldumbensadece alnımda sivilceler çıkıyor üstelik eğer sıkmazsam kocaman oluyolar ve sıkıncada kıpkırmızı bir leke haline geliyor lütfen önerebileceğiniz bişeyler varsa lütfen yhardım edin sırf alnımdaki sivilceler görünmesin diye kırpma kestirdim senağlamayardım ediiiinnnn:a015:

En iyisi bir doktora gitmek ve tedaviyi sonuna kadar devam ettirmek.Çünkü doktor kontrolünde tedavi hemen sonuç vermiyor ama 1-2 ay içinde sivilcelerden kurtuluyorsun.

Hormonlarına baktır canım. Alında çıkan sivilceler hormonel nedenle oluyormuş genellikle...gamyoncuiremsu

bende bir sivilcemi sıktım ve kocaman kıpkırmızı bir iz kaldı geçmiyor ne yapıcam bilemiyorum forumu sabahtan akşama okuyorum ama tasm bir çözüm bulamadım bir çözümü olan varsa lütfen yardım etsin (((

cnm o mikroplu kocaman sivilcelere bi aspirini ez içine limon suyu yda oksijen suyu biraz da bebe pudrası karıştır krem kıvamında olsun günde 2 kre fln uygula yda limon kolonyasının için bebe pudrası katıp yap 1-2 ay sabret dne ii gelir inş..ama ynde bi doktora...bn eczandn achnelyse die bi merhem aldım yüzümü soydu ama 1 hftada kendine gelio ve harika oluo ama çok dikktli kullnman gerekio 2 kreden fazla sürmiceksin ve azcık sürceksin sonra 2 hfta fln ara ver sürme hiç ve güneşe asla çıkma..ay çok uzun yazdm ama yardmcı olmk istedm zemuszemus

her akşam alın bölgene eczaneden aksil alıp sür.aksil gözeneklerini açar ve sivilce oluşumunu engeller.sabahları da alnına imex veya cleocin t sür.ama tabı kı en iisi dermatologa gitmektr

Cildiyeciye git bizim bi arkadaş gitmiş tahlil fln yapmışlar fakat onun sivilceler çok fenaydı tahlilden sonra bi iğne vurmuşlar bi daha hiç çıkmamaış ben araştırıcam banada vursunlarrrrrr kurtulayım şu illetten herkez kurtulsun SıVıLCELERE ıNAT YAŞASIN BEBEK YÜZLÜ HAYATTTTTT

Sanirim en büyük hatan bence cikan sivilcelerle oynamak..
Sivilceler inatcidir,sen oynarsin,onlar cikar,sen oynarsin onlar yine cikar. Cünkü siktiginda mikrobu daha cok yayiyorsun cildine,böylece cogaliyorlar.
Cikacagi yoksa bile cikiyor

Arkadaslarin da tavsiye ettigi gibi, bi uzmana danis..
1-2 ay ellememeye calis.
Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…