Sivilceli Ciltler Alnı ısılık gibi pütür pütür olanlar buraya

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bence sen aksil kullan. tabi önce doktoruna danış. ama benim de ergenlik dönemimde sadece alnım pütür pütürdü. aksili sürerdim 15 gün içinde en fazla dümdüz olurdu. sonra gene çıkardı. gene sürerdim gene geçerdi. ergenlik ve ilk gençlik yıllarım böyle geçti. şimdi 26 yaşındayım. hormonlar düzene girince bunlar mazide kaldı. geriye sadece iki sene önce çok stresli geçirdiğim iki üç ay boyunca yanaklarımda çıkan sivilcilerin izlerin kaldı.

şuan tamamen senin durumundayım.sivilcelerim için ilaç kullandım daha çıkmıyo ama izlerle ve lekelerle napcamı şaşırdım bide yanaklarımda kocaman gözenekler of ölmek istiyorumm :(

arkadaşlar benimde anlımda çok sivilce vardı cildiye doktoruna gittim özelden SİVEX LOSYON KREMİ önerdi bana bıunu kullandım her gece yatmadan önce sürdüm ve 1 aya yakın bir sürede sivilce diye birşey kalmadı çok iyi tavsiye ederim onu bir deneyin ama yine geçmezse daha kolay bir formül daha var arkadaşlar hergün uygulayın bunu şimdi küçücük bir kutu veya çay tabağına bir çay kaşığı tarçın koyun bir çay kaşığı da limon suyunu kırmızımsı bir renge gelene kadar karıştırın sonra bunu sadece sivilcelerin üstüne sürün başka yerlere sakın sürmeyin ilk başta çok kötü yanıyo ama bence sivilcelerden kurtulmak için değer yanması geçince tarçın kuruyor yanması geçince yıkayın biraz kızaracaktır kızaran yerlere buz koyabilirsiniz ama zaten geçiyo hemen kızarıklık bence deneyin benim bir arkadaşım da bunu uyguladı gerçekten çok iyi umarım işinize yarar :)

alında çıkan sivilcemsi pütürler stres belirtisi olabilir ama kesinlikle kil maskesi yada peeling tarzı maskeler yapmayın daha çok yayar kesinlikle elinizi sürmeyin temiz tutun sabah akşam yıkayın cildiniz yağlıysa günde 3kere yıkayın kuruysa çok kurutmayın bu seferde cilt tepki olarak cildi yağlandırmak isteyecektir ve bu seferde yine sivilceler çıkacaktır sebamed sabun çok iyi benimde kullanmadığım hap ve ilaç krem kalmadı en iyi sebamed geldi likit olanı değilde kalıp olanı kullanın sabun dediğime bakmayın katı olduğundan dolayı sabun diyoruz yoksa sabun içermez ama dişinizi sıkın hemen geçmez çünkü ilaçlar hiçbirişe yaramıyor malesef sonradan çıkartıyorlar hepsi en iyisi en doğal yolla halletmek inanın bana vede çok kurcalamayın el sürmeyin alnınıza

Back