• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriktirme hastaligi icin yardım

gggooozzz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
313
209
23
31
Annemde biriktirme hastalığı var hızla ilerliyor baştan konduramadik ama iyicene vahim duruma doğru gidiyor.inrernetten arastirdim psikiyatra ulasabiliyoruz fakat her hafta psikoloğa gidecek maddi durumumuz yok.kardesimle bana da bulaştırdı o hastaligindan diyelim ama ben iyice farkina vardım.bu konuda psikoloji icin ilac tedavisi de bulamadim araştırmalarımda

Ilaçla tedavi edilecegini sanmıyorum. Her hafta da gidilmiyor terapiye. Gerekirse Ikinci el uygulamalarindan kıyafetlerinizi satin, ev esyalarini satin yine de terapiye götürün.

Ilaçla tedavi edilecegini sanmıyorum. Her hafta da gidilmiyor terapiye. Gerekirse Ikinci el uygulamalarindan kıyafetlerinizi satin, ev esyalarini satin yine de terapiye götürün.
Sorun orada hastalık gereği eksikliği farkederse ki eninde sonunda anlar.kıyameti koparır.hasta olduğu için yaptıklarını kabul etmiyor.artık bazı gereksiz şeyleri bana da ödetiyor.almamak için ısrar etsem de

Back