-
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.161
royemcim aLLAH BAĞIŞLASIN BEBİŞİNİ hayırlı evlat olsun inşallah .bugün günlerden sonra ilk kez daha iyiyim inşallah iyi olucam.öpüyorum seni güzel kalpli anneGeztapo,cok gecmis olsun canim.tez zamanda iyilesir kendine gelirsin insallah.bosver ev isini falan,zaten yap yap bitmiyor,sagligin daha onemli,iyilesene kadar esin yardim etsin ne guzel.madem dinlenmen lazim,iyice dinlen bak kendine.ruhunu daraltma,bu zor zamanlarda gecer canim.allah sifa versin.
Kizlar bizde oyle Boyle derken,gunluk hayata adapte olmaya calisiyoruz,cok sukur Sutum var ama sag gogsum yara oldu,o iyilesti derken,bu seferde gogsum dugun dugun oluyor,sut dugumlenmesiymis.ne yaptiysam fayda etmedicok canim yaniyor.bugun hava cok guzel,bebisle ciktik disari,eve gelirken agladi hemen,bi Saat zor durabildim disarda.henuz acemiyiz ya,korkuyorum disari cikinca hemen eve gelmek istiyorum.geceleride uyumamak icin direniyor.birseyleri oturtmaya calisiyorum,disardan gelince uyuttum Evi temizledim,dus yaptim derken dinlenme moduna gectim.bakalim bundan sonra neler yapacagiz.
Bu ay tek kurus atamadim kenara,hersey bi otursunda oda olur insallah.saglik yerindeolsunda gerisini takmamaya calidiyorum...
deme böyleKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim alıntı yapmadım kusura bakmayın.
Eşimin beni cezalandırmak gibi bir amacı yok,hayattan o kadar zevk almıyor ki,benim yok olduğumu görmüyor bile.ama içimde volkanlar patlıyor haberi yok.
Zaten biraz depresif bir tiptir,sabah kalkıp kahvaltısını yapınca depresyona girmek için bütün şartlar olgunlaşmıştır onun için..
Gezmeye eğlenmeye,kahkaha atmaya,sosyalleştirmeye kalkması için adeta vinç lazımdır.Bu aralar da depresyonun dibine vurdu.
Her gün gelip "işe gitmek istemiyorum"diye kafa ütülüyor.Sürekli ama sürekli.
Aslında çok çalışkan ve aktiftir.Burayı ve buranın çalışma ortamını sevemedi.
İlk zamanlar tolare ettim ettim.Moral verdim,neşelendirdim,evde hiçbir sorun yaşatmadım.
Ama bendeki enerji de bir yere kadar değil mi!!!!!!!!!!!
Ben de ondan farklı şeyler yaşamıyorum ama bu kadar da sızlanmıyorum.Üstelik benim idare etmem gereken ev işleri de var.
Üstelik öğretmenlik yapıyorum,yorgun geliyorum.Üstüne bu depresif adamı inanın çekemiyorum.
Birkaç gündür barışmak için bazı şeyler yapıyor,sızlanmalarını görmemek,işitmemek için barışmak istemiyorum.Artık ben de tükendim.
Ben hayat dolu bir insanım.Gezmeyi,eğlenmeyi,kahkahayı,sosylliği severim.Depresyonuyla beni dibe çekecek bir insanla aynı evde yaşamak bütün enerjimi yiyip bitiriyor.
Tek eğlence kaynağımız "Beyaz Show" dersem durumumuzu özetlemiş olur sanırım.Artık o o kadar sıkıldım ki,sanırım bu adamı boşayacağım.
Kızlaaaaaaaaaaarrrrr merhabalar nerelerdesiniz.....
Ben hiç iyi değilim Allah beterinden korusun ama..Biz mecburi hizmetteyiz biliyorsunuz artık öyle bunaldım öyle bunaldım yetti bitti artık!!
9 aydır yaşamadığımız kalmadı,yabancı bir çevre yabancı insanlar..asla dışarıdan gelenleri kabullenmiyorlar.Yolda dışarıda,iş yerinde kötü davranışlardan bıktım.
Şehir merkezine 200 km yaşamaktan,bir lahmacun yemek için 200 km gitmekten,bir ince çorap için şehir merkezine gitmek zorunda olmaktan,hiççççbir ama hiçbir sosyal aktivite ve arkadaş olmamasından,ekmek almaya bile arabayla gitme zorunluluğundan usandım,tükendim..Bittim artık her gün tükeniyorum..
Eski hayatımı,evimi,düzenimi ve arkadaşlarımı arıyorum,kaşlarımı aldırabileceğim bir kuaför istiyorum.Korsan cd de olsa ara sıra evde film izleyebilmek istiyorum,elektriksiz kalmamak istiyorum.Sabahın köründe her gün gürültü yapmasınlar istiyorum..
Artık eşimle de aram çok bozuldu.O da bunalımda anlıyorum ama geçenlerde doğum günümdü,ne bir kutlama ne bir çiçek.Ağzımızı bıçak açmadı.O günden beri eşimle konuşmuyorum,sen benimle niçin konuşmuyorsun demiyor.Bu dğ başında onun için ne sıkıntılara katlandım,eğitim hayatımı yarıda bıraktım,türlü eziyetler çektim.Karşılık olarak suratıma bakmayan bir koca.Bunalımda bir eş.Umursanmıyorum..sevildiğimi hissedemiyorum...
Bütün bunlar nasıl düzelecek hanımlar söyler misiniz? bitmesine 1 yıl olan bu şark hizmetini nasıl çekilir kılabilirim..kaendimi daha fazla nasıl oyalayıp kandırabilirim? nasıl avunup pembe yalanlarla 1 yılcık kaldı diye yalan uydurabilirm..
Ne kadar kandırsam da eşim akşam eve gelecek,suratıma bakmadan yemeğini yiyecek,tek kelime etmeden zıbarıp yatacağız.Söyler misiniz nasıl bitecek NASILLLLLLLL ???????????????
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim alıntı yapmadım kusura bakmayın.
Eşimin beni cezalandırmak gibi bir amacı yok,hayattan o kadar zevk almıyor ki,benim yok olduğumu görmüyor bile.ama içimde volkanlar patlıyor haberi yok.
Zaten biraz depresif bir tiptir,sabah kalkıp kahvaltısını yapınca depresyona girmek için bütün şartlar olgunlaşmıştır onun için..
Gezmeye eğlenmeye,kahkaha atmaya,sosyalleştirmeye kalkması için adeta vinç lazımdır.Bu aralar da depresyonun dibine vurdu.
Her gün gelip "işe gitmek istemiyorum"diye kafa ütülüyor.Sürekli ama sürekli.
Aslında çok çalışkan ve aktiftir.Burayı ve buranın çalışma ortamını sevemedi.
İlk zamanlar tolare ettim ettim.Moral verdim,neşelendirdim,evde hiçbir sorun yaşatmadım.
Ama bendeki enerji de bir yere kadar değil mi!!!!!!!!!!!
Ben de ondan farklı şeyler yaşamıyorum ama bu kadar da sızlanmıyorum.Üstelik benim idare etmem gereken ev işleri de var.
Üstelik öğretmenlik yapıyorum,yorgun geliyorum.Üstüne bu depresif adamı inanın çekemiyorum.
Birkaç gündür barışmak için bazı şeyler yapıyor,sızlanmalarını görmemek,işitmemek için barışmak istemiyorum.Artık ben de tükendim.
Ben hayat dolu bir insanım.Gezmeyi,eğlenmeyi,kahkahayı,sosylliği severim.Depresyonuyla beni dibe çekecek bir insanla aynı evde yaşamak bütün enerjimi yiyip bitiriyor.
Tek eğlence kaynağımız "Beyaz Show" dersem durumumuzu özetlemiş olur sanırım.Artık o o kadar sıkıldım ki,sanırım bu adamı boşayacağım.
kısa süreli depresyonun tedavisi günde 70 kez inşirah suresi okumak sevdiğin şeylerle uğraşmak ve yürüyüş yapmak. Allah yardımcın olsun canım.düğünler için bişiler derken hediyemi yoksa kıyafetmi orasını anlamadım .zarf içine yüzer lira yeter bence akraba değil sonuçta sen bilirsin yinede... kıyafet de yine ben yakın akraba düğünleri dışında kıyafet almam pek.biz bu yaz tatilin hayalini bile kuramıyoruz maalesef tamamen düze çıkmadan olmazSelam
Önümüzdeki ay düğünler var ve benim acil bişiler almam lazım
250 tl ayırdım limiti aşmadan uygun bişiler bulmam lazım
Karşı dairemdekilerin kızı birde eşimin arkadaşı evlenicek nisanda yaza daha ne düğünler çıkar bilemiyorum.
Bu hafta bişiler bakıcam uygun fiyata bakim bulabilecekmiyim.
Yazın tatil düşünüyoruz onun içinde ayrıca birikim yapmam lazım.
İstediğim bileziğide param yetmediuyduruk bişe aldım paramın yettiği kadar kuyumcu tanıdık şimdilik verim bunu üzerini tamamla değişelim dedi.
o da tamamlancak ve para yok.
Püfff içimde sıkıntı var bi de bu aralar sanki canım burnumda çatcak yer arıyorum hep bi gerginim hiç bişi zevk vermiyo tat alamıyorum 30 yas sendromunamı girdim naaptım :)
Yalnız kalmak istiyorum,uzaklara bi yerlere gitmek istiyorum,kimseyle konuşmak istemiyorum,yatıyorum sürekli hiç iş yapmak istemiyorum
Neden böyle oldum ben ya :44:
kısa süreli depresyonun tedavisi günde 70 kez inşirah suresi okumak sevdiğin şeylerle uğraşmak ve yürüyüş yapmak. Allah yardımcın olsun canım.düğünler için bişiler derken hediyemi yoksa kıyafetmi orasını anlamadım .zarf içine yüzer lira yeter bence akraba değil sonuçta sen bilirsin yinede... kıyafet de yine ben yakın akraba düğünleri dışında kıyafet almam pek.biz bu yaz tatilin hayalini bile kuramıyoruz maalesef tamamen düze çıkmadan olmazamaaannn sağlığımız yerinde olsunda herşey boş...
tr_lelli canım.. bu aylarda oluyor bahar geliyor ya.. bahar yorgunluğu vs..
güle güle gezin eğlenin inşallah..
ben de geçen gün kapanan bi mağazaya denk geldim. hiç aklımda yoktu 2 etek bir bluz aldım 75 tl ye
hepsi de yazlık ve güzeller bu yazı çıkarttım aradan
kızlar topluca bahar depresyonundamıyız nerdesiniz ayol bir ses verin gari
karanfilim geçmişler olsun canım iyi bak kendine
selam kızlar ne zamandır gelemedim
artık işsizim
çok korkuyorum Allahıma dualar ediyorum eşime bolluk bereket hayırlı rzıklar versin hayat şartları çok zor inş. atlatırız bugünleri.
bugün işkur a giip işsizlik maaşı için başvuru yaptım ne kadar alırım blmiyorum söylemdiler
karanfilciğim geçmiş olsun cnm
bugün pazara gittim
1 kilo hamsi 5 tl
1 tl kıvırcık
1 kilo domates 2 tl
yarım kilo çilek 1.5
kabak 2 tl
bahçeye ekmeye arpa soğan 1 tl
balkona da ektim kalanı anneme götürücem
evde kpss ye hazırlanıcam artık
kızlar birde vınn ları sorucam size
kullanıyormusunuz?
benim d smart baya ödüyoruz vınnlara baktım 6 gb 30 tl tel de bağlatmak gerekmiyor
ama yeterli olur mu bilemedim
sağol canım iyileştim artık çok şükür.
güle güle yiyin aldıklarınızı..
Rabbim paranıza bereket versin inşallah.
vınları ve internet paketlerini hiç bilmiyorum ben canım