Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Aaaa gevezelikten unuttum
Bu ara cok acildik diyordum. Simdi kuzenimin dugunu var dahadaaaaa aciliyoruz taki filan.

Ama buzdolabimdan sesler geliyordu esim 30 tl ye parca alip halletti cok sukur. Bende tesekkur ediceme kizdim 30 tl icinmi 1 yildir bu duduk sesini dinletiyorsun bana dedim, kafayi yicektim ama nerdeyse bizimki sagolsun rahat usengec insandir da birazcik

royemcim aLLAH BAĞIŞLASIN BEBİŞİNİ hayırlı evlat olsun inşallah .bugün günlerden sonra ilk kez daha iyiyim inşallah iyi olucam.öpüyorum seni güzel kalpli anne

promethus sana psikoloğa gidin desem zahmetli olur oralarda...en iyisi eşine ona çok kırıldığını güzel bir dille anlatmaya çalış kadın yapıcı olmayınca olmuyor bu işler .Bizde hastalık yüzünden çok gerildik ama ben sürekli beklentilerimi açıkça söyleyerek onun hareketlerini düzeltmeye çalışıyorum.ALLAH yardımcınız olsun çok zor ama sabır acıdırda meyvesi tatlıdır.Bize uzun geliyor ama 1 yıl geçer sayılı gün nede olsa...

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim alıntı yapmadım kusura bakmayın.
Eşimin beni cezalandırmak gibi bir amacı yok,hayattan o kadar zevk almıyor ki,benim yok olduğumu görmüyor bile.ama içimde volkanlar patlıyor haberi yok.
Zaten biraz depresif bir tiptir,sabah kalkıp kahvaltısını yapınca depresyona girmek için bütün şartlar olgunlaşmıştır onun için..
Gezmeye eğlenmeye,kahkaha atmaya,sosyalleştirmeye kalkması için adeta vinç lazımdır.Bu aralar da depresyonun dibine vurdu.
Her gün gelip "işe gitmek istemiyorum"diye kafa ütülüyor.Sürekli ama sürekli.
Aslında çok çalışkan ve aktiftir.Burayı ve buranın çalışma ortamını sevemedi.
İlk zamanlar tolare ettim ettim.Moral verdim,neşelendirdim,evde hiçbir sorun yaşatmadım.
Ama bendeki enerji de bir yere kadar değil mi!!!!!!!!!!!
Ben de ondan farklı şeyler yaşamıyorum ama bu kadar da sızlanmıyorum.Üstelik benim idare etmem gereken ev işleri de var.
Üstelik öğretmenlik yapıyorum,yorgun geliyorum.Üstüne bu depresif adamı inanın çekemiyorum.
Birkaç gündür barışmak için bazı şeyler yapıyor,sızlanmalarını görmemek,işitmemek için barışmak istemiyorum.Artık ben de tükendim.
Ben hayat dolu bir insanım.Gezmeyi,eğlenmeyi,kahkahayı,sosylliği severim.Depresyonuyla beni dibe çekecek bir insanla aynı evde yaşamak bütün enerjimi yiyip bitiriyor.
Tek eğlence kaynağımız "Beyaz Show" dersem durumumuzu özetlemiş olur sanırım.Artık o o kadar sıkıldım ki,sanırım bu adamı boşayacağım.

deme böyle Rabbim yardımcın olsun belliki sabırlı bir insansın Allah sabrını artırsın inş herşey en kısa zamanda yoluna girer.

Yasemin,sagol canim:) yavas yavas alismaya calisiyoruz.bu agri cok fena birsey,gogus ucu yarasi iyilesti derken birde bu durum,gerci bastan vardi ya,Ben gogus catlaginin acisindan farkedememisim,bugun bayagi masaj yapip,elimle sagmaya calistim,biraz olsun rahatlatti,ama emerken halen agrisi oluyor,gecicek insallah.
Geztapo biraz daha iyi olmana sevindim.o senin yureginin guzelligi canim:) butun o guzel enerjini hissettim taa buralardan.karanfilcenin ,yazdigi gibi,takmadigin kadar mutlusun.cok dogru bir laf,zamanlan bizde ogrenicez insallah:)

Ya karanfilceyle seniçok merak ettik
Bolcada andık geçmiş sayfalarda.
En azından sağlığın yerinde bişi yok bunada şükür
Eşinle aranda yaşananlar sadece mekan,ortam,yasam koşullarıysa çözülür problem değil
Anlık kararlar vermenin lüzumu yok
Sen onu seviyosun ve onun yanındasın o kendi derdinden seni göremiyo sanırım onunda canı sıkkın olmalı
sakin davran
Kitap oku,yürüyüşlerine devam et,müzikdinle..
Oyalan bi şekilde üzme tatlı canını..

Selam

Önümüzdeki ay düğünler var ve benim acil bişiler almam lazım
250 tl ayırdım limiti aşmadan uygun bişiler bulmam lazım
Karşı dairemdekilerin kızı birde eşimin arkadaşı evlenicek nisanda yaza daha ne düğünler çıkar bilemiyorum.
Bu hafta bişiler bakıcam uygun fiyata bakim bulabilecekmiyim.

Yazın tatil düşünüyoruz onun içinde ayrıca birikim yapmam lazım.
İstediğim bileziğide param yetmedi uyduruk bişe aldım paramın yettiği kadar kuyumcu tanıdık şimdilik verim bunu üzerini tamamla değişelim dedi.
o da tamamlancak ve para yok.

Püfff içimde sıkıntı var bi de bu aralar sanki canım burnumda çatcak yer arıyorum hep bi gerginim hiç bişi zevk vermiyo tat alamıyorum 30 yas sendromunamı girdim naaptım :)

Yalnız kalmak istiyorum,uzaklara bi yerlere gitmek istiyorum,kimseyle konuşmak istemiyorum,yatıyorum sürekli hiç iş yapmak istemiyorum
Neden böyle oldum ben ya :44:

Son düzenleme:
kısa süreli depresyonun tedavisi günde 70 kez inşirah suresi okumak sevdiğin şeylerle uğraşmak ve yürüyüş yapmak. Allah yardımcın olsun canım.düğünler için bişiler derken hediyemi yoksa kıyafetmi orasını anlamadım .zarf içine yüzer lira yeter bence akraba değil sonuçta sen bilirsin yinede... kıyafet de yine ben yakın akraba düğünleri dışında kıyafet almam pek.biz bu yaz tatilin hayalini bile kuramıyoruz maalesef tamamen düze çıkmadan olmaz amaaannn sağlığımız yerinde olsunda herşey boş...

Bakim hemen o duaya içim tuhaf sanki böyle bişi olucakmış,kötü bişi varmış gibi huzursuz hissediyorum anlatamıyorumda hissettiklerimi.

Hediye değil cnm giysi kıyafet. Ben gecen yazda bişiler almadım idare ettim ama bu yaz alıcam ihtiyacım var.
Düğünde sade bişiler giyerim yani alıcaklarımı normaldede kullanabileceğim gibi alıcam.
Tatil gecen yıl gittim bu yılda gitmesem çatlarım
Ama gecen yıl eşim gelememişti işi sebebiyle bu yıl benden daha istekli o
Tabiki önce sağlık plan yapıyoruz kendi çapımızda ama daha erken heves işte

Ben zaten 2 yıl panikatakla uğraştımilaç felan kullandım 3 yıldır iyiyim çok şükür tekrar nüksetmez umarım :18:

tr_lelli canım.. bu aylarda oluyor bahar geliyor ya.. bahar yorgunluğu vs..
güle güle gezin eğlenin inşallah..
ben de geçen gün kapanan bi mağazaya denk geldim. hiç aklımda yoktu 2 etek bir bluz aldım 75 tl ye
hepsi de yazlık ve güzeller bu yazı çıkarttım aradan

saol cnm
Güle güle giy cicilerini

karanfilim geçmişler olsun canım iyi bak kendine

sağolasın canım benim..
geçen yıl öğleden sonraları pek uyurdum dinlenirdim, nerdeyse hiç hastalanmadım..
bu yıl yoğunum ya mutemadiyen hastayım.. neyse bakalım bu yıl da böyle olcak.. hayırlısı olsun ne diyelim..

selam kızlar ne zamandır gelemedim
artık işsizim
çok korkuyorum Allahıma dualar ediyorum eşime bolluk bereket hayırlı rzıklar versin hayat şartları çok zor inş. atlatırız bugünleri.
bugün işkur a giip işsizlik maaşı için başvuru yaptım ne kadar alırım blmiyorum söylemdiler
karanfilciğim geçmiş olsun cnm
bugün pazara gittim
1 kilo hamsi 5 tl
1 tl kıvırcık
1 kilo domates 2 tl
yarım kilo çilek 1.5
kabak 2 tl
bahçeye ekmeye arpa soğan 1 tl
balkona da ektim kalanı anneme götürücem
evde kpss ye hazırlanıcam artık

kızlar birde vınn ları sorucam size
kullanıyormusunuz?
benim d smart baya ödüyoruz vınnlara baktım 6 gb 30 tl tel de bağlatmak gerekmiyor
ama yeterli olur mu bilemedim

sağol canım iyileştim artık çok şükür.
güle güle yiyin aldıklarınızı..
Rabbim paranıza bereket versin inşallah.
vınları ve internet paketlerini hiç bilmiyorum ben canım

sağol canım iyileştim artık çok şükür.
güle güle yiyin aldıklarınızı..
Rabbim paranıza bereket versin inşallah.
vınları ve internet paketlerini hiç bilmiyorum ben canım

amin cnm cümlemizin inşallah.
bu şekilde 100 tl ödüyoruz neredeyse üstelik geçen ay güncelleme yapmışlar eşimde faturada farketmemiş otomatik ödemede
3 ay gelmemiş fatura 200 tl sadece net parası geldi çok üzüldüm
şimdi en zor zamanda. maaşımıda alamadım beklemedeyim
ne zaman verecekleri belli değil ona da ayrı üzülüyorum son gün imza atmadılar ödeme emri için beld. de el değiştirdi şimdi ne olacak yeni beld. başkanı ne zaman tmm der bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…